Klantenservice medewerker bij Greenchoice

Header-3
Plaats
Rotterdam
Aantal uur per week
16 uur
Salaris
€ 14,30 per uur
Werklocatie
Op locatie

Solliciteer direct op deze vacature!

Is dit dé baan voor jou? Solliciteer dan direct op deze vacature! Of schrijf je open in bij SUSA en ga samen met één van onze recruiters in gesprek.

Student& toekomstbouwer

Bij SUSA weten we dat jij meer bent dan alleen student. Haal de verduurzamer in jou naar boven als klantenservice medewerker bij Greenchoice: jij pakt alle klantvragen snel en uitvoerig op en haalt hier weer nieuwe (groene) energie uit. Stijgt de spanning in een gesprek? Jij vindt dit juist leuk en uitdagend! En met een uitgebreid inwerktraject ben je op en top voorbereid op alle klantvragen. Dus ook aan persoonlijke ontwikkeling geen gebrek. Wil jij niet alleen werken voor de klantvriendelijkste energieleverancier van Nederland, maar ook voor het duurzaamste energiemerk van Nederland? Ga dan via SUSA aan de slag bij Greenchoice!

Deze vacature in het kort

 • Voor sociale studenten die duurzaamheid en hun studie op nummer 1 zetten;
 • Plan flexibel je eigen werktijden in, minimaal 16 uur per week van ma t/m vr tussen 08.30 - 18.00 en zaterdag van 08.30 - 17.30;
 • Verdien €14,30 bruto per uur*;
 • Werken bij een groene energieleverancier waar je klanten écht helpt in een hecht studententeam!
* Het bedrag van €14,30 per uur is het bruto loon inclusief vakantiegeld. Het bruto bedrag exclusief vakantiegeld is €13,20 per uur. Dit is het loon wat je elke week ziet verschijnen. Hoe zit het dan met dat vakantiegeld? Nou, bij SUSA hebben we het zo geregeld, dat jij kunt bepalen wanneer je je vakantiegeld laat uitbetalen. Dit kan elke week, elke maand, of eens per jaar. Zo ontvang je jouw opgebouwde vakantiepotje alleen op jouw rekening wanneer jíj dat wil.

Iedereen wordt uitgenodigd om te reageren.

Wat ga je doen?

Als klantenservice medewerker bij Greenchoice barst je van de (groene) energie. Jij bent hét aanspreekpunt als het gaat om slimme meters, overstappen of een verhuizing doorgeven. Door deze verschillende klantvragen is geen dag hetzelfde. En, om goed van start te gaan, krijg je eerst een uitgebreide inwerktraining. Zo bezit jij binnen no-time alle kennis om de klanten van Greenchoice een glimlach te bezorgen. Werk jij op zaterdag? Dan zit je alleen met het SUSA-team op kantoor voor een gezellige teamdag. 

Heb jij belletjes plegen uitgespeeld? Dan is het tijd om je te verdiepen in het e-mailen en administratieve uitdagingen! Jij houdt er namelijk van om jezelf te blijven ontwikkelen! Bij Greenchoice kun jij je sociale skills goed benutten: je begeleidt een klant van A tot Z en blijft lekker jezelf. Zo bezorg je klanten een grote glimlach én blijven gesprekken persoonlijk. Daarnaast zal jij regelmatig met je teamcoach zitten om aan je eigen kwaliteiten te werken, zodat óók jij blijft doorgroeien. Dat is wat Greenchoice onderscheidt!

Over Greenchoice

Ben jij milieubewust en kies je voor groene energie of wil je hier meer over leren? Dan is Greenchoice de perfecte match voor jou. In 2019 en 2020 zijn zij verkozen tot Duurzaamste merk van Nederland. Het doel is om 100% groene energie uit Nederland te kunnen leveren. Dit doen ze door het aardgasverbruik van al hun klanten te compenseren door het aanplanten en beschermen van bomen in binnen- en buitenland. Vind jij dit een mooi streven? Ga dan aan de slag bij Greenchoice! 

Bij Greenchoice werk je niet op zomaar een kantoor. Greenchoice zit namelijk gevestigd in het hartje van Rotterdam. Op loopafstand van het station vind je Square: een compleet gerenoveerd 70-jaar oud monument mét energielabel A. Het ronde pand bestaat uit drie open verdiepingen, die met elkaar in verbinding staan met loopbruggen. De indeling van het gebouw is terug te zien in de werkstijl van Greenchoice: praktisch, open én energiek. Er hangt een relaxte en informele sfeer, waar gezelligheid centraal staat. Daarnaast is er veel aandacht voor ontwikkeling en kwaliteit, dus niet alleen de klant wordt van A tot Z geholpen, ook jij wordt van A tot Z ingewerkt. Door de goede begeleiding en verschillende trainingen heb jij je skills in korte tijd nog meer uitgebreid. Jij komt dus terecht in een erg hecht en behulpzaam team. Het is dan ook geen wonder dat Greenchoice in 2023 is uitgeroepen tot de meest klantvriendelijke energieleverancier van Nederland! 

Eigen groene ideeën? Bij Greenchoice is er altijd ruimte voor initiatief!

Jij bent Student&

 • Jij bent hbo- of wo-student en minimaal nog 12 maanden beschikbaar;
 • Jij spreekt naast studententaal, ook supergoed Nederlands en kan je redden in het Engels;
 • Jij hebt klantvriendelijkheid voorop staan en stelt je sociaal en belangstellend op;
 • Jij bent verantwoordelijk en iemand om op te kunnen rekenen;
 • Jij wil alle problemen oplossen van begin tot het eind;
 • Jij bent betrokken bij de organisatie en gelooft in het product en de idealen van Greenchoice.

SUSA. Make it count.

Na 75 jaar ervaring met studentenwerk weten we bij SUSA hoe jij alles uit je studentenleven kunt halen. En een bijbaan helpt jou daarbij! Ga via SUSA aan de slag bij deze toffe opdrachtgever en werk naast je studie, óók aan je toekomst. Maar hoe dan?!
 • Werken wanneer JIJ wilt
  Werken via SUSA is flexibel. Jij plant je werkdagen wekelijks in, precies zoals het in jouw wisselende rooster past. Afhankelijk van de bijbaan waarop je reageert, variërend van 8 tot 16 uur per week. Een echte BIJbaan dus!
 • Met andere studenten
  Collega’s zijn minstens net zo belangrijk als het werk zelf. Daarom regelen wij dat jij werkt in een groot team van medestudenten. Wel zo gezellig!
 • Lekker uitbetaald
  Student zijn is niet goedkoop. Dat weten wij als geen ander. Daarom krijg je van ons een goed salaris dat wekelijks op je rekening verschijnt.
 • Zonder gezeik
  Werken zonder gezeik. Klinkt heerlijk? Vinden wij ook. Bij SUSA regel je daarom alles lekker online, met één druk op de knop.

Iedereen wordt uitgenodigd om te reageren.

Team Selectie bij SUSA
Team Selectie bij SUSA
Vragen?

Onze recruiters staan voor je klaar

Bekijk andere bijbanen

Niet de juiste bijbaan gevonden? Bekijk een aantal vergelijkbare vacatures of bekijk alle vacatures op het overzicht.

Wil jij een goedbetaalde bijbaan mét betekenis? Dat kan! Als huishoudelijke ondersteuner bij Zorgburureau Rotterdam draag jij eraan bij dat ouderen nog beter in hun vertrouwde omgeving kunnen leven.

Wil jij een goedbetaalde bijbaan mét betekenis? Dat kan! Als thuishulp medewerker bij Florein draag jij eraan bij dat ouderen nog fijn, schoon en veilig in hun vertrouwde omgeving kunnen leven.