Medewerker ledenservice bij Nationale Postcodeloterij & Vriendenloterij

Header-2
Plaats
Amsterdam
Aantal uur per week
16 uur
Salaris
€ 15,51 per uur
Werklocatie
Op locatie

Solliciteer direct op deze vacature!

Is dit dé baan voor jou? Solliciteer dan direct op deze vacature! Of schrijf je open in bij SUSA en ga samen met één van onze recruiters in gesprek.

Student& parttime Gaston

Bij SUSA weten we dat jij meer bent dan alleen student. Als medewerker ledenservice bij Nationale Postcodeloterij & Vriendenloterij ben jij student én parttime Gaston! In deze studentenbaan zorg jij dat leden kunnen genieten van hun prijs én stort Gaston ook elke week bij jou een leuk bedrag op je rekening. Doordat de Nationale Postcodeloterij goede doelen ondersteunt, draag jij ook jouw steentje bij. Check snel de vacature en ga via SUSA aan de slag bij Nationale Postcodeloterij & Vriendenloterij!

Deze vacature in het kort

 • Voor enthousiaste studenten die graag goede doelen en deelnemers van loterijen willen ondersteunen;
 • Geef minimaal 16 uur per week beschikbaarheid op, van maandag t/m vrijdag tussen 09.00 – 21.00 uur en op zaterdag tussen 09.30 - 16.00 uur;
 • Lekker verdienen: wekelijkse uitbetaling van €15,51 per uur*;
 • Werken in een duurzaam kantoorpand met een divers team!
* Het bedrag van €15.51 per uur is het bruto loon inclusief vakantiegeld. Het bruto bedrag exclusief vakantiegeld is €14.32 per uur. Dit is het loon wat je elke week ziet verschijnen. Hoe zit het dan met dat vakantiegeld? Nou, bij SUSA hebben we het zo geregeld, dat jij kunt bepalen wanneer je je vakantiegeld laat uitbetalen. Dit kan elke week, elke maand, of eens per jaar. Zo ontvang je jouw opgebouwde vakantiepotje alleen op jouw rekening wanneer jíj dat wil.

Iedereen wordt uitgenodigd om te reageren.

Wat ga je doen?

Als klantenservice medewerker bij Nationale Postcode Loterij en Vriendenloterij leer je alles wat te maken heeft met loterijen en prijzen. Je krijgt echt een kijkje achter de schermen bij een loterij, hoe leuk is dat! En niet alleen dat, in deze bijbaan ondersteun je ook nog eens verschillende goede doelen. Maar liefst 146 goede doelen krijgen een meerjarige bijdrage van de Nationale Postcodeloterij & Vriendenloterij en dat wordt mede door jou mogelijk gemaakt!

Tijdens je inwerktraject start je met een training over prijzenpakketten, gesprekstechnieken en de verschillende systemen, zodat je daarna de deelnemers van de loterij goed kunt helpen! Door e-learnings kun je een deel van je training zelf inplannen, lekker flexibel toch? Je kunt op de werkvloer onder andere vragen krijgen over adreswijzigingen, gewonnen prijzen of over een lopende campagne. Met jouw enthousiasme weet jij in te spelen op de behoeften van de leden en deze zo te behouden. Ben jij iemand die energie krijgt van andere mensen helpen? Dan is dit de perfecte bijbaan voor jou!

Over Nationale Postcodeloterij & Vriendenloterij

De missie van Nationale Postcode Loterij en Vriendenloterij is om fondsen te werven voor goede doelen door loterijen te organiseren. Met dit geld worden veel belangrijke projecten op het gebied van mens en natuur, cultuur, gezondheid en welzijn mogelijk gemaakt. Je komt te werken in een duurzaam pand en jouw team bestaat uit mensen met allerlei verschillende nationaliteiten en achtergronden, lekker inclusief dus! Bij Nationale Postcode Loterij en Vriendenloterij is er daarnaast veel ruimte voor creativiteit en innovatie. Heb je een goed idee of denk je dat iets beter kan? Geef dit vooral aan en laat jezelf zien!

Jij bent Student&

 • Jij bent hbo of wo-student en nog minimaal een jaar beschikbaar;
 • Jij spreekt en schrijft naast studententaal, ook supergoed Algemeen Nederlands en Engels;
 • Jij bent klantvriendelijk en hebt een vriendelijke stem;
 • Jij kan zelfstandig werken en bent stressbestendig;
 • Jij kan goed feedback geven en ontvangen.

SUSA. Make it count.

Na 75 jaar ervaring met studentenwerk weten we bij SUSA hoe jij alles uit je studentenleven kunt halen. En een bijbaan helpt jou daarbij! Ga via SUSA aan de slag bij deze toffe opdrachtgever en werk naast je studie, óók aan je toekomst. Maar hoe dan?!
 • Werken wanneer JIJ wilt
  Werken via SUSA is flexibel. Jij plant je werkdagen wekelijks in, precies zoals het in jouw wisselende rooster past. Afhankelijk van de bijbaan waarop je reageert, variërend van 8 tot 16 uur per week. Een echte BIJbaan dus!
 • Met andere studenten
  Collega’s zijn minstens net zo belangrijk als het werk zelf. Daarom regelen wij dat jij werkt in een groot team van medestudenten. Wel zo gezellig!
 • Lekker uitbetaald
  Student zijn is niet goedkoop. Dat weten wij als geen ander. Daarom krijg je van ons een goed salaris dat wekelijks op je rekening verschijnt.
 • Zonder gezeik
  Werken zonder gezeik. Klinkt heerlijk? Vinden wij ook. Bij SUSA regel je daarom alles lekker online, met één druk op de knop.

Iedereen wordt uitgenodigd om te reageren.

Team Selectie bij SUSA
Team Selectie bij SUSA
Vragen?

Onze recruiters staan voor je klaar

Bekijk andere bijbanen

Niet de juiste bijbaan gevonden? Bekijk een aantal vergelijkbare vacatures of bekijk alle vacatures op het overzicht.

Nieuw

Er is niks zo frustrerend als een geblokkeerde pas of een vergeten pincode. Gelukkig ben jij daar om klanten van ICS te hulp te schieten! Voor alle creditcardproblemen heb jij de oplossing.

Geld moet rollen… en jij weet wel welke kant op! Ga jij aan de slag als Medewerker Finance om SUSA’s financiële processen te beheren?