Recruitment consultant bij SUSA

SUSA Fotografie 02628
Plaats
Utrecht
Aantal uur per week
24 - 40 uur
Salaris
€ 12,48 per uur
Werklocatie
Hybride

Solliciteer direct op deze vacature!

Is dit dé baan voor jou? Solliciteer dan direct op deze vacature! Of schrijf je open in bij SUSA en ga samen met één van onze recruiters in gesprek.

SUSA& matchmaker

Ben jij dé matchmaker die wij zoeken? Als Recruitment consultant ben jij de schakel tussen opdrachtgever, interne collega's en de kandidaten tijdens het recruitmentproces. Geïnteresseerd? Lees snel verder!

Deze vacature in het kort

 • Voor afgestudeerde hbo- en wo-studenten die op zoek zijn naar een fulltime baan;
 • 24 tot 40 uur per week werken tussen 09.00 - 17.30 in hartje Utrecht;
 • Werken in een jong, gezellig team met veel studenten;
 • Een lekker uurloon met goede arbeidsvoorwaarden*.
Jouw salaris wordt op basis van jouw beschikbaarheid en je ervaring bepaald. Hier zullen we in de gesprekken meer informatie over geven!

Iedereen wordt uitgenodigd om te reageren.

Wat ga je doen?

Als Recruitment consultant ben je verantwoordelijk voor alle wervingsopdrachten binnen jouw klantenpakket. Een pakket met mooie opdrachtgevers, zoals ABN Amro, a.s.r., Sunweb, Basic Fit en Greenchoice. Jij zet de werving op en zorgt dat het gehele proces van A tot Z geregeld wordt. Je stelt samen met de opdrachtgever het juiste studentenprofiel op en geeft advies over een wervingstijdlijn en het flexibel inrichten van de trainingsschema’s. Vervolgens zorg je voor een goede briefing van de organisatie en het type student naar de flex recruiters. De recruiters hebben het contact met de studenten en verzorgen de intakes en sollicitatiegesprekken.

Jij bent dus de spil tussen het recruitmentteam en de opdrachtgevers van SUSA. Op het moment dat een student enthousiast is over de functie en wij de juiste match zien, stel jij de kandidaat voor aan de opdrachtgever. Het is jouw verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat de studenten hun beste beentje voortzetten tijdens deze kennismaking, dus met een persoonlijk contactmoment coach jij de studenten het proces door. Dankzij onze uitgebreide selectieprocedure is elke student een match en tada: je hebt weer een groep studenten aan een superflexibele en leerzame bijbaan geholpen. De studenten blij, de opdrachtgever blij, jij blij!

Over SUSA

Hi! Wij zijn SUSA.En we houden van studenten! Studenten? Student&! In 1947 werden we opgericht door studenten en de Universiteit Utrecht, om te zorgen dat studenten flexibel kunnen werken. En dat doen we nog steeds. Zodat zij, naast student, ook al dat andere kunnen zijn. Student& sporter, chefkok, verenigingslid, muzikant, hondenkapper en nog zoveel meer. Wij zorgen er met onze flexibele bijbanen voor dat studenten het maximale uit hun studententijd kunnen halen. En dit doen wij met meer dan 125 collega’s, (deels) vanuit ons gezellige kantoor op de mooie Maliebaan. Elke dag. 100%. SUSA. Make it count.

Jij bent Student&

 • Jij hebt een hbo of wo diploma op zak en houdt van werken met een jonge doelgroep;
 • Jij bent 24 tot 40 uur per week beschikbaar;
 • Jij maakt gemakkelijk contact en bent in staat om snel te schakelen tussen de verschillende betrokkenen binnen het wervingsproces;
 • Jij behoudt het overzicht en bent in staat om een proces goed te overzien en te coördineren;
 • Jij hebt affiniteit met de recruitment branche, aantoonbare ervaring is een pré;
 • Je bent tot slot goed in het overbrengen van creatieve, originele ideeën en benut daarmee de commerciële kansen.

SUSA. Make it count.

Na 75 jaar ervaring met studentenwerk weten we bij SUSA hoe jij alles uit je studentenleven kunt halen. En een bijbaan helpt jou daarbij! Ga via SUSA aan de slag bij deze toffe opdrachtgever en werk naast je studie, óók aan je toekomst. Maar hoe dan?!
 • Werken wanneer JIJ wilt
  Werken via SUSA is flexibel. Jij plant je werkdagen wekelijks in, precies zoals het in jouw wisselende rooster past. Afhankelijk van de bijbaan waarop je reageert, variërend van 8 tot 16 uur per week. Een echte BIJbaan dus!
 • Met andere studenten
  Collega’s zijn minstens net zo belangrijk als het werk zelf. Daarom regelen wij dat jij werkt in een groot team van medestudenten. Wel zo gezellig!
 • Lekker uitbetaald
  Student zijn is niet goedkoop. Dat weten wij als geen ander. Daarom krijg je van ons een goed salaris dat wekelijks op je rekening verschijnt.
 • Zonder gezeik
  Werken zonder gezeik. Klinkt heerlijk? Vinden wij ook. Bij SUSA regel je daarom alles lekker online, met één druk op de knop.

Iedereen wordt uitgenodigd om te reageren.

Team Selectie bij SUSA
Team Selectie bij SUSA
Vragen?

Onze recruiters staan voor je klaar

Bekijk andere bijbanen

Niet de juiste bijbaan gevonden? Bekijk een aantal vergelijkbare vacatures of bekijk alle vacatures op het overzicht.

Wil jij een goedbetaalde bijbaan mét betekenis? Dat kan! Als medewerker thuishulp bij Zorg&Plezier draag jij eraan bij dat cliënten nog fijn, schoon en veilig in hun vertrouwde omgeving kunnen leven.