Administratief medewerker bij Knab

Knab Kantoor
Plaats
Amsterdam
Aantal uur per week
16 - 40 uur
Salaris
€ 14,34 per uur
Werklocatie
Hybride

Solliciteer direct op deze vacature!

Is dit dé baan voor jou? Solliciteer dan direct op deze vacature! Of schrijf je open in bij SUSA en ga samen met één van onze recruiters in gesprek.

Student& administratief wonder

Bij SUSA weten we dat jij meer bent dan alleen student. Als administratief medewerker bij Knab ben jij student én raadgever! Jij gaat aan de slag om vragen van klanten te beantwoorden en staat ze met een glimlach te woord. Nog snel voor je zomervakantie wat extra knaken verdienen? Ga dan voor 2 à 3 maanden via SUSA aan de slag en haal het maximale uit je studentenleven. Klaar om hier je carrière een echte kickstart te geven? Check de vacature hier!

Deze vacature in het kort

 • Voor hbo- en wo-studenten die graag mensen helpen;
 • Werken wanneer het jou uitkomt, minimaal 16 uur per week én maximaal 40 uur per week opgeven van maandag t/m vrijdag tussen 09.00 - 17.30 uur;
 • Een lekker uurloon van €14,34* per uur;
 • Werken bij een bank waar je veel kunt leren.
* Het bedrag van €14,34 per uur is het bruto loon inclusief vakantiegeld. Het bruto bedrag exclusief vakantiegeld is €13,24 per uur. Dit is het loon wat je elke week ziet verschijnen. Hoe zit het dan met dat vakantiegeld? Nou, bij SUSA hebben we het zo geregeld, dat jij kunt bepalen wanneer je je vakantiegeld laat uitbetalen. Dit kan elke week, elke maand, of eens per jaar. Zo ontvang je jouw opgebouwde vakantiepotje alleen op jouw rekening wanneer jíj dat wil.

Iedereen wordt uitgenodigd om te reageren.

Wat ga je doen?

Je hebt het misschien wel gehoord: Aegon Bank is Knab geworden. Deze verandering zorgt natuurlijk voor vragen bij klanten. Wat betekent dit voor hen? Hoe zetten ze hun account om? Waar kunnen ze hun gegevens terugvinden? Als administratief medewerker zorg jij ervoor dat alle klantverzoeken administratief worden afgehandeld. Met jouw liefde voor overzicht zorg je ervoor dat elk verzoek nauwkeurig wordt afgehandeld en perfect in de systemen komt te staan. Gedurende 2 maanden zul je verschillende cases en projecten oppakken. Aan variatie dus geen gebrek! Hierbij hoef je je geen zorgen te maken dat je compleet in het diepe wordt gegooid. Jij wordt goed ingewerkt door middel van coaching on the job, zodat je vol zelfvertrouwen zelfstandig aan de slag kunt. Wanneer jij helemaal bent ingewerkt en je draai hebt gevonden, bestaat de mogelijkheid om deels vanuit huis te werken. Hoe relaxed is dat? Heb jij het naar je zin bij Knab en zijn die 2 maanden voor jou te snel voorbij gevlogen? Dan hebben we goed nieuws! Bij goed functioneren is er de mogelijkheid om na deze periode in dienst te treden bij Knab. Dus, ben jij klaar om jouw administratieve skills verder te ontwikkelen? Ga dan aan de slag bij Knab!

Over Knab

‘Zullen we anders gewoon een bank oprichten?’ Geen alledaagse gedachte die in 2012 aan de wieg stond van de eerste online bank van Nederland. Sinds 2012 zijn zij de bank die het anders doet. Simpeler, slimmer en voordeliger. Met de ‘K’ van klant altijd voorop. Alledaags zijn ze nog steeds niet, maar inmiddels bedienen ze wel ruim 250.000 klanten met zo’n 400 medewerkers en een hele hoop techniek. Knab blijft zich ontwikkelen. Zo willen ze niet meer alleen bank zijn, maar vooral de persoonlijke assistent voor je financiële zaken. Onlangs zijn Knab en Aegon Bank samen verdergegaan als één bedrijf, onder de naam Knab. Daar zijn ze al sinds 2019 mee bezig. In 2021 zijn ze gestopt met de verkoop van producten onder het Aegon Bank-label en in 2023 hebben ze alle bestaande producten overgezet naar Knab. Knab helpt mensen om moeiteloos en tijdig alles uit hun geldzaken te halen. Omdat ze geloven dat ze iedereen kunnen helpen meer uit hun geldzaken te halen. Anders denken dus, dat zit in hun DNA. Zij zijn dan ook niet zomaar ‘werk’, zij zijn een Krew. Een flinke belofte, en dat is precies waarbij ze jou nodig hebben!

Jij bent Student&

 • Jij bent snel lerend: jij houdt ervan om nieuwe dingen te leren en pakt dit snel op;
 • Jij bent proactief en kunt meedenken in de manier van werken en de processen;
 • Jij bent hands on: jij hebt een praktische instelling en gaat secuur aan het werk;
 • Jij bent een teamplayer: hoewel zelfstandig aan de slag kunt, heb jij geen moeite met samenwerken wanneer dit aan de orde komt;
 • Jij komt je afspraken na: net als dat je secuur werkt, ga jij secuur om met afspraken en komt bijvoorbeeld niet te laat;
 • Jij hebt bij voorkeur een Wft Basis, dit is echter niet verplicht.

SUSA. Make it count.

Na 75 jaar ervaring met studentenwerk weten we bij SUSA hoe jij alles uit je studentenleven kunt halen. En een bijbaan helpt jou daarbij! Ga via SUSA aan de slag bij deze toffe opdrachtgever en werk naast je studie, óók aan je toekomst. Maar hoe dan?!
 • Werken wanneer JIJ wilt
  Werken via SUSA is flexibel. Jij plant je werkdagen wekelijks in, precies zoals het in jouw wisselende rooster past. Afhankelijk van de bijbaan waarop je reageert, variërend van 8 tot 16 uur per week. Een echte BIJbaan dus!
 • Met andere studenten
  Collega’s zijn minstens net zo belangrijk als het werk zelf. Daarom regelen wij dat jij werkt in een groot team van medestudenten. Wel zo gezellig!
 • Lekker uitbetaald
  Student zijn is niet goedkoop. Dat weten wij als geen ander. Daarom krijg je van ons een goed salaris dat wekelijks op je rekening verschijnt.
 • Zonder gezeik
  Werken zonder gezeik. Klinkt heerlijk? Vinden wij ook. Bij SUSA regel je daarom alles lekker online, met één druk op de knop.

Iedereen wordt uitgenodigd om te reageren.

Team Selectie bij SUSA
Team Selectie bij SUSA
Vragen?

Onze recruiters staan voor je klaar

Bekijk andere bijbanen

Niet de juiste bijbaan gevonden? Bekijk een aantal vergelijkbare vacatures of bekijk alle vacatures op het overzicht.

Lijkt het je leuk om de schakel tussen de opdrachtgever, de interne collega’s én de kandidaten te zijn in ons recruitment proces? Solliciteer dan naar de vacature van Recruitment consultant.

Op zoek naar een bijbaan waar jij je puzzelskills in kan zetten? Ga aan de slag als medewerker planning voor ABN AMRO bij SUSA!