Thuishulp medewerker bij Zonzorg in de Bilt e.o.

Header Zorg
Plaats
De Bilt (Regio Noord-Oost Utrecht)
Aantal uur per week
6 - 12 uur
Salaris
€ 18,20 per uur
Werklocatie
Op locatie

Solliciteer direct op deze vacature!

Is dit dé baan voor jou? Solliciteer dan direct op deze vacature! Of schrijf je open in bij SUSA en ga samen met één van onze recruiters in gesprek.

Deze vacature in het kort

  • Voor verantwoordelijke en zelfstandige studenten die het verschil willen maken voor cliënten;
  • Vaste momenten: werk 6 tot 12 uur per week naast je studie, van maandag t/m vrijdag tussen 09.00 en 18.00 uur;
  • Lekker betaald: iedere week je loon op je rekening en een uurloon van €18,20*;
  • Sportief op de fiets naar je werk en krijg een fietsvergoeding van €1,23 per dag;
  • Goed voor je cv én voor je sociale ontwikkeling!
  • Met deze bijbaan kun jij wat betekenen voor cliënten in de Bilt of Utrecht Noord-Oost!
* Je bruto uurloon is €14,11 per uur. Maar tel je hier de directe uitbetaling van je vakantiegeld, eindejaarsuitkering en reservering voor vrije dagen bij op, dan wordt het €18,20. Dat klinkt al een stukkie beter hè?

Student& superheld

Bij SUSA weten we dat jij meer bent dan alleen student. Als thuishulp medewerker bij Zonzorg ben jij student én superheld! In deze rol zorg jij voor een aangenaam thuis voor jouw cliënten. Dit houdt in dat je de huishoudelijke taken uit handen neemt van de cliënt waardoor zij langer thuis kunnen blijven wonen. Daarnaast ben jij een vertrouwd gezicht voor de cliënt. Door jouw oplettende oog merk je meteen als er veranderingen in de leefsituatie van de cliënt zijn en trek je aan de bel. Zo zorg jij voor een fijne leefomgeving van jouw cliënten. Klaar voor om sportief op de fiets bij jouw cliënten langs te gaan? Lees dan snel verder!

Iedereen wordt uitgenodigd om te reageren.

Accepteer marketingcookies om de video te bekijken

Wat ga je doen?

Als thuishulp medewerker ga je aan de slag met de huishoudelijke taken die de cliënt niet zelfstandig kan uitvoeren. Denk hier aan dweilen, stofzuigen, afnemen of afwassen. Naast het schoonmaken horen ook opruimen, het bed opmaken of het kussen goed opschudden er ook bij. Niet lullen, maar poetsen dus! In het begin is het waarschijnlijk zo dat je cliënten krijg op invalbasis, maar uiteindelijk zal je jouw eigen vaste cliënten krijgen. Heb je tijd over na het schoonmaken? Dan is er tijd over voor een kopje thee of koffie. Zo ben je een luisterend oor en maak je de dag van de cliënt weer een stuk gemakkelijker en zonniger. 

Het werk als thuishulp kun jij makkelijk combineren met je studie. Wil je werken voor of net na je college? Geen probleem. Je werkt meestal korte shifts, wat goed in jouw drukke studieschema past. Je maakt daarnaast écht impact op het leven van mensen, want jij zorgt er voor dat cliënten nog fijner, schoner en veiliger in hun vertrouwde omgeving kunnen leven. Verantwoordelijkheid nemen is daarom enorm belangrijk. Een baan met betekenis dus!

Bij de zorg kan je lekker weinig uurtjes werken zodat je dit makkelijk kan combineren met je studie! We koppelen een cliënt aan jouw beschikbaarheid. Geef dus iets meer beschikbaarheid op dan het aantal uur dat je gaat werken, zo kunnen we de perfecte match maken en kan jij op je vaste vrije momenten werken! Wekelijks werk je met vaste cliënten in shifts van 2 tot 3 uur, dus check even goed wanneer je dit in je agenda kan passen.
Je haalt er zelf veel voldoening uit om mensen te helpen. Daarnaast geef je natuurlijk echt wat terug aan de maatschappij.
Roos

Medewerker thuishulp

Over Zonzorg

Een persoonlijke benadering en kwalitatieve zorg. Dat staat bij Zonzorg voorop. Zorg met passie dus! En dat kan alleen met toegewijde en gedreven werknemers. Onpersoonlijkheid en bureaucratie, daar houden ze bij Zonzorg niet van. Jij ook niet? Dan is een baan bij Zonzorg iets voor jou!

Jij bent Student&

  • Jij bent betrouwbaar: jij komt je afspraken na en de cliënt kan op jou bouwen;
  • Jij bent een echte aanpakker en bent voor minimaal voor 6 tot 12 uur per week beschikbaar;
  • Jij hebt inlevingsvermogen en gaat graag in gesprek met anderen;
  • Jij bent lekker zelfstandig en pakt die verantwoordelijkheid;
  • Jij bent supersociaal en maakt net zo gemakkelijk een praatje met een cliënt als op de borrel van gisteravond.

SUSA. Make it count.

Na 75 jaar ervaring met studentenwerk weten we bij SUSA hoe jij alles uit je studentenleven kunt halen. En een bijbaan in de zorg helpt jou daarbij! Ga via SUSA aan de slag en werk naast je studie, óók aan je toekomst. Maar hoe dan?!

  • Werken wanneer JIJ wilt

    Werken via SUSA is flexibel. Jij plant je werkdagen in, precies zoals het in jouw wisselende rooster past. Afhankelijk van de bijbaan waarop je reageert, variërend van 8 tot 16 uur per week. Een echte BIJbaan dus!

  • Gezellig met anderen

    In de zorg ben je nooit alleen. Je komt thuis bij ouderen die graag een praatje met je maken als koffiemaatje. Supergezellig, maar jij weet ook de juiste balans te houden tussen hard werken en socializen.

  • Lekker uitbetaald

    Student zijn is niet goedkoop. Dat weten wij als geen ander. Daarom krijg je in de zorg een goed salaris op je rekening gestort.

  • Werken op fietsafstand

    Klinkt heerlijk? Vinden wij ook! Zo ben je niet alleen snel op je werk, maar blijf je ook topfit. 

     

Iedereen wordt uitgenodigd om te reageren.

IMG 1433 3
IMG 1433 3
Vragen?

Onze recruiters staan voor je klaar

Bekijk andere bijbanen

Niet de juiste bijbaan gevonden? Bekijk een aantal vergelijkbare vacatures of bekijk alle vacatures op het overzicht.

Jouw bankrekening laten groeien door klanten te helpen met vragen over hun bankrekening? Dat kan! Ga aan de slag als klantadviseur Personal & Wealth bij ABN AMRO in Amsterdam.

Geld verdienen met bellen, chatten en mailen? Het kan! Ga aan de slag bij ONVZ.