Thuishulp medewerker bij Zonzorg in Zeist

Header Zorg
Plaats
Zeist
Aantal uur per week
6 - 12 uur
Salaris
€ 16,56 per uur
Werklocatie
Op locatie

Solliciteer direct op deze vacature!

Is dit dé baan voor jou? Solliciteer dan direct op deze vacature! Of schrijf je open in bij SUSA en ga samen met één van onze recruiters in gesprek.

Student& superheld

Bij SUSA weten we dat jij meer bent dan alleen student. Als thuishulp medewerker bij Zonzorg ben jij student én superheld! In deze rol zorg jij voor een aangenaam thuis voor jouw cliënten. Dit houdt in dat je de huishoudelijke taken uit handen neemt van de cliënt waardoor zij langer thuis kunnen blijven wonen. Daarnaast ben jij een vertrouwd gezicht voor de cliënt. Door jouw oplettende oog merk je meteen als er veranderingen in de leefsituatie van de cliënt zijn en trek je aan de bel. Zo zorg jij voor een fijne leefomgeving van jouw cliënten. Klaar voor om sportief op de fiets bij jouw cliënten langs te gaan? Lees dan snel verder!

Deze vacature in het kort

 • Voor verantwoordelijke en zelfstandige studenten die het verschil willen maken voor ouderen;
 • Vaste momenten: werk 6 tot 12 uur per week naast je studie, van maandag t/m vrijdag tussen 09.00 en 18.00 uur;
 • Lekker betaald: iedere 4 weken je loon op je rekening en een uurloon van €16,56*;
 • Sportief op de fiets naar je werk en krijg een fietsvergoeding van €1,23 per dag;
 • Goed voor je cv én voor je sociale ontwikkeling!
* Je bruto uurloon is €12,84 per uur. Maar tel je hier je vakantiegeld, eindejaarsuitkering en reservering voor vrije dagen bij op, dan wordt het €16,56. Je vakantiegeld en eindejaarsuitkering krijg je zelfs met je loon uitbetaald, wat betekent dat jij per uur €14,50 krijgt uitbetaald. Dat klinkt al een stukkie beter hè?

Iedereen wordt uitgenodigd om te reageren.

Accepteer marketingcookies om de video te bekijken

Wat ga je doen?

Als thuishulp medewerker ga je aan de slag met de huishoudelijke taken die de cliënt niet zelfstandig kan uitvoeren. Denk hier aan dweilen, stofzuigen, afnemen of afwassen. Naast het schoonmaken horen ook opruimen, het bed opmaken of het kussen goed opschudden er ook bij. Niet lullen, maar poetsen dus! In het begin is het waarschijnlijk zo dat je cliënten krijg op invalbasis, maar uiteindelijk zal je jouw eigen vaste cliënten krijgen. Heb je tijd over na het schoonmaken? Dan is er tijd over voor een kopje thee of koffie. Zo ben je een luisterend oor en maak je de dag van de cliënt weer een stuk gemakkelijker en zonniger. 

Het werk als thuishulp kun jij makkelijk combineren met je studie. Wil je werken voor of net na je college? Geen probleem. Je werkt meestal korte shifts, wat goed in jouw drukke studieschema past. Je maakt daarnaast écht impact op het leven van mensen, want jij zorgt er voor dat ouderen nog fijner, schoner en veiliger in hun vertrouwde omgeving kunnen leven. Verantwoordelijkheid nemen is daarom enorm belangrijk. Een baan met betekenis dus!

Bij de zorg kan je lekker weinig uurtjes werken zodat je dit makkelijk kan combineren met je studie! We koppelen een cliënt aan jouw beschikbaarheid. Geef dus iets meer beschikbaarheid op dan het aantal uur dat je gaat werken, zo kunnen we de perfecte match maken en kan jij op je vaste vrije momenten werken! Wekelijks werk je met vaste cliënten in shifts van 2 tot 3 uur, dus check even goed wanneer je dit in je agenda kan passen.
Je haalt er zelf veel voldoening uit om mensen te helpen. Daarnaast geef je natuurlijk echt wat terug aan de maatschappij.
Roos

Medewerker thuishulp

Over Zonzorg

Een persoonlijke benadering en kwalitatieve zorg. Dat staat bij Zonzorg voorop. Zorg met passie dus! En dat kan alleen met toegewijde en gedreven werknemers. Onpersoonlijkheid en bureaucratie, daar houden ze bij Zonzorg niet van. Jij ook niet? Dan is een baan bij Zonzorg iets voor jou!

Jij bent Student&

 • Jij bent betrouwbaar: jij komt je afspraken na en de cliënt kan op jou bouwen;
 • Jij bent een echte aanpakker en bent voor minimaal voor 4 tot 18 uur per week beschikbaar;
 • Jij hebt inlevingsvermogen en gaat graag in gesprek met anderen;
 • Jij bent lekker zelfstandig en pakt die verantwoordelijkheid;
 • Jij bent supersociaal en maakt net zo gemakkelijk een praatje met een cliënt als op de borrel van gisteravond.

SUSA. Make it count.

Na 75 jaar ervaring met studentenwerk weten we bij SUSA hoe jij alles uit je studentenleven kunt halen. En een bijbaan in de zorg helpt jou daarbij! Ga via SUSA aan de slag en werk naast je studie, óók aan je toekomst. Maar hoe dan?!

 • Werken wanneer JIJ wilt

  Ja, je leest het goed. Jij plant je diensten wekelijks in, precies zoals het in jouw rooster past. Een korte dienst van 3 tot 6 uur net vóór of net ná je college, het kan allemaal. Een echte BIJbaan dus!

 • Gezellig met anderen

  In de zorg ben je nooit alleen. Je komt thuis bij ouderen die graag een praatje met je maken als koffiemaatje. Supergezellig, maar jij weet ook de juiste balans te houden tussen hard werken en socializen.

 • Lekker uitbetaald

  Student zijn is niet goedkoop. Dat weten wij als geen ander. Daarom krijg je in de zorg een goed salaris op je rekening gestort.

 • Werken op fietsafstand

  Klinkt heerlijk? Vinden wij ook! Zo ben je niet alleen snel op je werk, maar blijf je ook topfit. 

   

Iedereen wordt uitgenodigd om te reageren.

Team Selectie bij SUSA
Team Selectie bij SUSA
Vragen?

Onze recruiters staan voor je klaar

Bekijk andere bijbanen

Niet de juiste bijbaan gevonden? Bekijk een aantal vergelijkbare vacatures of bekijk alle vacatures op het overzicht.

Wil jij alle kneepjes van online marketing in de praktijk leren en hier misschien wel jouw carrière van maken? Dat kan, als parttime campagne manager bij SUSA!

Goooeeeeedemorgen! Word jij enthousiast als jij je kan inzetten voor anderen? Dan is de functie medewerker ledenservice bij Nationale Postcodeloterij & Vriendenloterij een win-win voor jou.