Studentenbijbaan in Delft

Met het Prinsenhof, Vermeer, Delfts Blauw en de scheve Oude Jan is Delft een walhalla voor cultuursnuivers en toeristen. Maar bovenal is Delft een waardige studentenstad! Dus studeer jij in Delft en heb je een prachtig studentenpand aan de gracht weten te bemachtigen? Dan kun je die paar euro's voor een extra avondje Lorre wel gebruiken. Check hier de tofste studentenbijbaan vacatures in Delft! Sla jij die flexibele bijbaan via SUSA aan de haak?

Een bijbaan via SUSA in Delft betekent:

 • Werken wanneer JIJ wilt: plan jouw werkdagen wekelijks in.
 • Met andere studenten: werk in een gezellige studentenpool.
 • Geen gezeik: regel alles lekker online.
 • Lekker salaris: verdien tussen €12,50 - €17 per uur (incl. vakantiegeld).

Werken in een andere stad? Bekijk hier alle vacatures!

SUSA heeft 6 vacatures voor je

Leiden 16 uur € 15,54 per uur Op locatie

Wil jij meer weten over zekerheid in de zorg en ben je telefonisch een held? Ga aan de slag bij Zorg en Zekerheid!

Rotterdam 16 uur € 14,02 per uur Hybride

Een kijkje nemen achter de schermen van een grote financiële instelling? Dit is je kans! Ga aan de slag als klantcontact medewerker bij Nationale-Nederlanden!

Rotterdam 16 uur € 14,27 per uur Hybride

Ben jij een held in organiseren en overzicht houden? Dan is Maersk op zoek naar jou!

Landelijk 16 uur € 16,23 per uur Vanuit huis

Geld verdienen met bellen, chatten en mailen? Het kan! Ga aan de slag bij ONVZ.

Landelijk 16 uur € 14,39 per uur Vanuit huis

Zorg jij met jouw administratieve talent dat alles op rolletjes verloopt? Solliciteer dan nu op deze uitdagende functie bij Rabobank!

Rotterdam 16 uur € 14,02 per uur Hybride

Zoek jij alles het liefst tot op de bodem uit? Dan is deze administratieve bijbaan bij Nationale-Nederlanden op jouw lijf geschreven!

Zit jouw droombijbaan er niet tussen of weet je het nog niet helemaal? Join SUSA en laat onze recruiters jou helpen. Of meld je aan voor de vacaturemail, zodat je per email op de hoogte gesteld wordt van openstaande vacatures in jouw regio.

Lees meer over bijbanen in Delft

SUSA. Make it count.

Na 75 jaar ervaring met studentenwerk weten we bij SUSA hoe jij alles uit je studentenleven kunt halen. Ook in Delft helpen we jou aan een flexibele bijbaan! Ga via SUSA aan de slag en werk naast je studie, óók aan je toekomst. Maar hoe dan?!

 • Werken wanneer JIJ wilt
  Werken via SUSA is flexibel. Jij plant je diensten wekelijks in, precies zoals het in jouw wisselende rooster past. In de weekenden, avonden of overdag: aan jou de keuze. Een echte BIJbaan dus!
 • Gezellig met andere studenten
  Bij SUSA ga je aan de slag met medestudenten in Delft. Hierdoor ontmoet je nieuwe vrienden, en help je elkaar wanneer dat nodig is.
 • Lekker uitbetaald
  Student zijn is niet goedkoop. Dat weten wij als geen ander. Daarom krijg je van ons een goed salaris dat wekelijks op je rekening verschijnt.
 • Zonder gezeik
  Werken zonder gezeik. Klinkt heerlijk? Vinden wij ook. Bij SUSA regel je daarom alles lekker online, met één druk op de knop. 
Team Recruitment
Team Recruitment
Vragen?

Onze recruiters staan voor je klaar