Studentenbijbaan in Arnhem

Misschien is Arnhem niet de meest bekende studentenstad van het land. Maar toch kom je hier op de campus genoeg studenten tegen, en al helemaal als je je nachtelijke bezoekje aan Chico's Place brengt. Dus voor al die studenten hebben wij flexibele bijbanen klaarstaan in het mooie stadje aan de Rijn! Zo kun jij zonder zorgen je avondjes Korenmarkt meepakken. Haal jij die bijbaan in Arnhem via SUSA binnen?

Een bijbaan via SUSA in Arnhem betekent:

 • Werken wanneer JIJ wilt: plan jouw werkdagen wekelijks in.
 • Met andere studenten: werk in een gezellige studentenpool.
 • Geen gezeik: regel alles lekker online.
 • Lekker salaris: verdien tussen €12,50 - €17 per uur (incl. vakantiegeld).

Werken in een andere stad? Bekijk hier alle vacatures!

SUSA heeft 1 vacature voor je

Landelijk 12 - 16 uur € 14,45 per uur Vanuit huis

Werken bij een bank terwijl je óp de bank zit? Dat kan! Duik in de financiële wereld en kom werken bij Rabobank!

Zit jouw droombijbaan er niet tussen of weet je het nog niet helemaal? Join SUSA en laat onze recruiters jou helpen. Of meld je aan voor de vacaturemail, zodat je per email op de hoogte gesteld wordt van openstaande vacatures in jouw regio.

Lees meer over bijbanen in Arnhem

SUSA. Make it count.

Na 75 jaar ervaring met studentenwerk weten we bij SUSA hoe jij alles uit je studentenleven kunt halen. Ook in Arnhem helpen we jou aan een flexibele bijbaan! Ga via SUSA aan de slag en werk naast je studie , óók aan je toekomst. Maar hoe dan?!

 • Werken wanneer JIJ wilt
  Werken via SUSA is flexibel. Jij plant je diensten wekelijks in, precies zoals het in jouw wisselende rooster past. In de weekenden, avonden of overdag: aan jou de keuze. Een echte BIJbaan dus!
 • Gezellig met andere studenten
  Bij SUSA ga je aan de slag met medestudenten in Arnhem. Hierdoor ontmoet je nieuwe vrienden, en help je elkaar wanneer dat nodig is.
 • Lekker uitbetaald
  Student zijn is niet goedkoop. Dat weten wij als geen ander. Daarom krijg je van ons een goed salaris dat wekelijks op je rekening verschijnt.
 • Zonder gezeik
  Werken zonder gezeik. Klinkt heerlijk? Vinden wij ook. Bij SUSA regel je daarom alles lekker online, met één druk op de knop. 
Team Recruitment
Team Recruitment
Vragen?

Onze recruiters staan voor je klaar