Klantenservice medewerker bestaande klanten bij De Telegraaf

Header Werken Bij Mediahuis 3
Plaats
Amsterdam
Aantal uur p/w
16 uur
Salaris
€ 14,30 per uur
Werklocatie
Hybride

Solliciteer direct op deze vacature!

Is dit dé baan voor jou? Solliciteer dan direct op deze vacature! Of schrijf je open in bij SUSA en ga samen met één van onze recruiters in gesprek.

Student& mediakenner

Bij SUSA weten we dat jij meer bent dan alleen student. Als klantenservice medewerker bestaande klanten bij Mediahuis ben jij student én mediakenner. Ben jij altijd op de hoogte van het laatste nieuws? En stuur je alle Dumpert filmpjes meteen door naar je vrienden? Dan is deze bijbaan op jouw lijf geschreven! Jij kan voor de coolste merken werken zoals De Telegraaf, VROUW, Privé, Autovisie en Dumpert. Weet jij elke klant een lach op het gezicht te bezorgen? Check dan de vacature en ga via SUSA aan de slag bij Mediahuis!

Deze vacature in het kort

 • Voor studenten die altijd als eerste op de hoogte zijn van het laatste nieuws;
 • Werk 16 uur per week van ma t/m vrij van 08.00 – 17.00 uur én zat van 08.00 – 11.00 uur;
 • Lekker verdienen: wekelijks uitbetaald en een uurloon van €14,30*;
 • Een gezellig en jong team bij een van de grootste mediabedrijven in Nederland!
* Het bedrag van €14,30 per uur is het bruto loon inclusief vakantiegeld. Het bruto bedrag exclusief vakantiegeld is €13,20 per uur. Dit is het loon wat je elke week ziet verschijnen. Hoe zit het dan met dat vakantiegeld? Nou, bij SUSA hebben we het zo geregeld, dat jij kunt bepalen wanneer je je vakantiegeld laat uitbetalen. Dit kan elke week, elke maand, of eens per jaar. Zo ontvang je jouw opgebouwde vakantiepotje alleen op jouw rekening wanneer jíj dat wil.

Iedereen wordt uitgenodigd om te reageren.

Wat ga je doen?

Als klantenservice medewerker bestaande klanten bij Mediahuis ben jij als echte mediakenner op de juiste plek. Je helpt mensen die al abonnee zijn en je hoeft dus geen dingen te verkopen. Voor vragen over adres- of abonnementswijzigingen ben jij hét aanspreekpunt. Via de telefoon of mail gebruik jij de juiste tone of voice om de klant een lach op het gezicht te bezorgen. Want dat is waar je het voor doet! Jij bent pas tevreden als de klant dat is. Je spreekt abonnees uit heel Nederlands met abonnementen op verschillende kranten of weekbladen. Dit zorgt voor veel afwisseling in je werkzaamheden. Klinkt goed toch? 

Je komt terecht in een jong en gezellig team waar een informele sfeer heerst. Zo voel jij je binnen no-time op je plek. Ook krijg je van tevoren een training zodat je vol zelfvertrouwen aan het werk gaat. Daarnaast kun je voor vragen altijd bij je collega’s terecht. Zo leer je elkaar meteen wat beter kennen. Win-win!

Over Mediahuis

Mediahuis is één van de grootste Nederlandse mediabedrijven met merken als De Telegraaf, VROUW, Privé, Autovisie, Regionale Dagbladen en digitale merken zoals Dumpert. Met hun merken bereiken zij brede doelgroepen in heel Nederland. Tegelijk hebben zij dankzij regionale merken als Noord-Hollands Dagblad een hechte band met de regio. Het team bestaat uit veel jonge mensen en heerst er een informele werksfeer. Tot slot krijg je bij Mediahuis unieke kennis over kranten en tijdschriften, dat staat goed op je cv!

Jij bent Student&

 • Jij bent een enthousiaste hbo- of wo-student die altijd op de hoogte is van de leukste nieuwtjes en trends;
 • Jij bent vooral beschikbaar op zaterdagochtend;
 • Jij bent een kei in communiceren, zowel telefonisch als schriftelijk;
 • Jij wilt alles leren over kranten en tijdschriften;
 • Jij bent klantgericht en hebt een groot empathisch vermogen.

SUSA. Make it count.

Na 75 jaar ervaring met studentenwerk weten we bij SUSA hoe jij alles uit je studentenleven kunt halen. En een bijbaan helpt jou daarbij! Ga via SUSA aan de slag bij deze toffe opdrachtgever en werk naast je studie, óók aan je toekomst. Maar hoe dan?!
 • Werken wanneer JIJ wilt
  Werken via SUSA is flexibel. Jij plant je werkdagen wekelijks in, precies zoals het in jouw wisselende rooster past. Afhankelijk van de bijbaan waarop je reageert, variërend van 8 tot 16 uur per week. Een echte BIJbaan dus!
 • Met andere studenten
  Collega’s zijn minstens net zo belangrijk als het werk zelf. Daarom regelen wij dat jij werkt in een groot team van medestudenten. Wel zo gezellig!
 • Lekker uitbetaald
  Student zijn is niet goedkoop. Dat weten wij als geen ander. Daarom krijg je van ons een goed salaris dat wekelijks op je rekening verschijnt.
 • Zonder gezeik
  Werken zonder gezeik. Klinkt heerlijk? Vinden wij ook. Bij SUSA regel je daarom alles lekker online, met één druk op de knop.

Iedereen wordt uitgenodigd om te reageren.

Team Recruitment
Team Recruitment
Vragen?

Onze recruiters staan voor je klaar

Bekijk andere bijbanen

Niet de juiste bijbaan gevonden? Bekijk een aantal vergelijkbare vacatures of bekijk alle vacatures op het overzicht.

Dit is de tijd van doen! Ben jij toevallig ook zo'n echte doener? Dan pas jij bij a.s.r.!

Wil jij een goedbetaalde bijbaan mét betekenis? Dat kan! Als medewerker thuishulp bij Florein draag jij eraan bij dat ouderen nog fijn, schoon en veilig in hun vertrouwde omgeving kunnen leven.