Stemmen met SUSA

Ook deze verkiezingen zijn we weer op pad! In Stemmen met SUSA gaan we gewapend met een groene plopkap de straat op om met studenten te praten over de aankomende verkiezingen. Benieuwd naar wat studenten belangrijk vinden deze verkiezingen? Of wat mensen die de belangen van studenten in de politiek vertegenwoordigen je kunnen vertellen over het maken van een keuze en waarom jouw stem zo belangrijk is? Houd deze pagina in de gaten!

Stemmen met SUSA #1

Op woensdag 25 oktober was het renteprotest in Den Haag waar studenten protesteerden tegen de rente op hun studieschuld. We vroegen hen naar het belang van stemmen en hoe zij zich voorbereiden op de aankomende verkiezingen. Want ook jouw stem telt: ga daarom op 22 november stemmen!

Stemmen met SUSA #2

De studenten zijn een hele grote kiezersgroep en dáárom maakt jouw stem echt verschil! Wat de beste partij voor studenten is, kunnen wij je niet vertellen. In deze video spreken we Elisa Weehuizen, voorzitter van de LSVb, en Jorgen Blom, bestuurslid van het ISO over wat de hot topics voor studenten zijn deze verkiezingen en waarom een student moet gaan stemmen.

Stemmen met SUSA #3

Wat zijn nou belangrijke onderwerpen voor studenten tijdens de verkiezingen? We vroegen het de Utrechtse studenten! Benieuwd wat de partijen over deze onderwerpen zeggen? Klik dan zeker even door op deze pagina!