SUSA is voorzitter KSF expertgroep HR


SUSA is aangesloten bij de Nederlandse branchevereniging voor klantcontact, de Klantenservice Federatie. Tevens is SUSA voorzitter van de KSF expertgroep HR.


SUSA is aangesloten bij de Klantenservice Federatie (KSF) en daarnaast voorzitter van de KSF expertgroep HR. Deze expertgroep behandelt onderwerpen die betrekking hebben op de operationele medewerkers bij klantcontactorganisaties. Als voorzitter van de expertgroep organiseert SUSA het jaarlijkse HR-congres en meerdere expertsessies gedurende het jaar. Deze sessies zijn hét moment om met andere experts van gedachten te wisselen en best practices met elkaar te delen.

Tijdens afwisselende en interactieve sessies komen thema’s aan de orde zoals: arbeidsmarktontwikkelingen, het selecteren, behouden en ontwikkelen van talent, de invloed van de teammanager op performance en verloop, generatieverschillen en de gevolgen voor het HR-beleid en de aansturing van toekomstige medewerkers.

Klik hier voor de agenda en het aanmelden voor de expertsessies HR.

Over de Klantenservice Federatie

De KSF is de Nederlandse branchevereniging voor klantcontact dat als doel heeft om de vakgebieden klantenservice en klantcontact verder te ontwikkelen. Bij de federatie zijn 180 organisaties aangesloten uit uiteenlopende branches, zoals telecom, finance, retail of de landelijke overheid.