SUSA's Binnenplaats

SUSA’s Binnenplaats: dé online sparsessie voor vakgenoten binnen Klantcontact. SUSA brengt experts uit haar brede netwerk op een toegankelijke manier bijeen. In de verschillende edities voor KCC management, WFM, teamleiding en HRM staan een aantal hot topics centraal en worden inzichten met elkaar gedeeld. Want wellicht heeft organisatie A een oplossing voor een probleem waar organisatie B nog tegenaan loopt.

Dit is de eerste keer dat ik met vakgenoten ook echt inhoudelijke punten kan delen en bespreken in deze gekke tijd.

SUSA’s Binnenplaats

editie KCC management van 27 augustus 2020

Volgende editie

Sparsessie voor WFM'ers

In deze bijzondere tijd - waarin medewerkers vanuit huis of hybride werken - zijn er nieuwe trends en ontwikkelingen zichtbaar binnen Klantcontact. Om veranderingen en aanpassingen in beleid ook te bespreken met con-collega’s, zet SUSA haar brede netwerk binnen klantcontact graag in.

Tijdens deze sparsessie willen we je uitnodigen om samen met vakgenoten onderwerpen te bespreken die op dit moment hot topic zijn. Deze sessie is speciaal voor WFM. De volgende punten laten we graag aan bod komen:

1. Welke impact heeft de (huidige) krappe arbeidsmarkt op de capaciteit van jouw organisatie, zowel op korte als op lange termijn?
2. Hoe kun je toch een goede verwachting afgeven, als forecasten lastig blijkt?
3. Welke impact heeft bijvoorbeeld thuiswerken op KPI’s zoals AHT en FTR?

  • Voor wie: WFM'ers
  • Wanneer: donderdag 21 oktober 2021
  • Tijd: van 13:00 tot 14:30 uur