Klantenservice medewerker bij ONVZ

Hoe Dan B2b
Plaats
Houten
Aantal uur per week
16 uur
Salaris
€ 16,72 per uur
Werklocatie
Vanuit huis

Solliciteer direct op deze vacature!

Is dit dé baan voor jou? Solliciteer dan direct op deze vacature! Of schrijf je open in bij SUSA en ga samen met één van onze recruiters in gesprek.

Student& sociaal dier

Bij SUSA weten we dat jij meer bent dan alleen student. Als klantenservice medewerker bij ONVZ ben jij student én sociaal dier! Met deze studentenbaan kun jij jouw communicatie skills optimaal inzetten om voor de beste service te zorgen. Sta jij stevig in je schoenen aan de telefoon en weet je ook raad met mail, chatten en social media? Zet jouw enthousiasme dan nu in voor ONVZ en ga aan de slag als klantenservice medewerker!

Deze vacature in het kort

 • Voor sociale hbo- en wo-studenten die wel houden van een kletspraatje;
 • Flexibele werktijden, 16 uur per week van ma t/m vr tussen 08:30 en 17:30 uur vanuit huis;
 • Wekelijks uitbetaald en €16,72 per uur*;
 • Werken in een fijn team dat gericht is op jouw ontwikkeling.
*Bij ONVZ krijg jij €14,25 bruto per uur uitbetaald. Je krijgt maandelijks een eindejaarsuitkering uitbetaald van 8,33% waardoor je omgerekend op een uurloon van €15,44 bruto per uur uit komt. Dit is het bedrag exclusief vakantiegeld, inclusief vakantiegeld is het maar liefst €16,72. Iedere week zal je jouw uurloon exclusief vakantiegeld op je rekening zien verschijnen. Bij SUSA laten we de keuze omtrent het uitbetalen van je vakantiegeld en -dagen bij jou. Dit kan elke week, elke maand of eens per jaar, zodat jouw opgebouwde vakantiepotje alleen op jouw rekening verschijnt wanneer jíj dat wil!

Iedereen wordt uitgenodigd om te reageren.

Wat ga je doen?

Als klantenservice medewerker bij ONVZ sta jij klaar om klanten te helpen wanneer zij vragen hebben. Hierbij kom je in contact met allerlei verschillende klanten via de mail of telefoon. In je functie ben je voornamelijk bezig met het beantwoorden van vragen die gaan over rekeningen, vergoedingen, declaraties en eigen risico. Van kleine tot meer complexe vragen, na je inwerkperiode weet jij er wel raad mee! Daarnaast verwerk je ook eenvoudige polismutatieverzoeken en zorg je dat de administratie uit deze gesprekken tiptop in orde is. Een bijbaan met veel variatie dus!

Aan het begin van je werkdag, pak je jouw headset en maak je jezelf klaar voor je werk vanuit huis. Dan is het tijd om klanten te helpen. Wat voor vraag dan ook, niks is jou te gek. Na afloop van je contact met de klant zorg je ervoor dat alles in het systeem wordt verwerkt. Klinkt dit nog moeilijk? No worries, want tijdens jouw werk (dus ook vanuit huis) word je begeleid om deze vragen te beantwoorden. Ben jij de telefoon de baas geworden? ONVZ biedt je de kans om je takenpakket uit te breiden. Zo kun je ook vragen via Chat, Facebook, WhatsApp en Twitter behandelen. Met behulp van coaching door ervaren collega’s zul jij jezelf blijven ontwikkelen.

Over ONVZ

ONVZ is een onafhankelijke specialist in zorgverzekeringen. Wat ONVZ bijzonder maakt, is dat het een organisatie is zonder winstoogmerk. Het gaat immers om de gezondheid van klanten. ONVZ maakt zich dan ook elke dag sterk om het belang van de verzekerden dus compleet op nummer 1 te zetten. Klanten worden niet alleen verzekerd van de beste zorg maar ook van vrije keuze. Zo zijn zij vrij om te bepalen welke arts zij consulteren en naar welk ziekenhuis zij gaan. Zoveel vrijheid is tegenwoordig zeker niet vanzelfsprekend en maakt ONVZ erg vooruitstrevend. Je komt te in een open team, dat erg sociaal en betrokken is. Van outgoing tot rustige types: het team is lekker divers. Binnen ONVZ staat iedereen voor elkaar klaar en heerst er een gezellige sfeer, maar wordt er natuurlijk ook hard gewerkt. Heb jij daarnaast leuke ideeën of verbeterpunten? Bij ONVZ is iedereen onderdeel van de organisatie, dus er is altijd ruimte voor initiatief!

Jij bent Student&

 • Je volgt een hbo- of wo-studie en bent minimaal 12 maanden beschikbaar;
 • Je bent klantgericht, dienstverlenend en weet hoe je de klant op een troon plaatst;
 • Je bent zelfverzekerd en staat stevig in je schoenen, zonder je werk en verantwoordelijkheid te onderschatten;
 • Je hebt interesse in de zorg.

SUSA. Make it count.

Na 75 jaar ervaring met studentenwerk weten we bij SUSA hoe jij alles uit je studentenleven kunt halen. En een bijbaan helpt jou daarbij! Ga via SUSA aan de slag bij deze toffe opdrachtgever en werk naast je studie, óók aan je toekomst. Maar hoe dan?!
 • Werken wanneer JIJ wilt
  Werken via SUSA is flexibel. Jij plant je werkdagen wekelijks in, precies zoals het in jouw wisselende rooster past. Afhankelijk van de bijbaan waarop je reageert, variërend van 8 tot 16 uur per week. Een echte BIJbaan dus!
 • Met andere studenten
  Collega’s zijn minstens net zo belangrijk als het werk zelf. Daarom regelen wij dat jij werkt in een groot team van medestudenten. Wel zo gezellig!
 • Lekker uitbetaald
  Student zijn is niet goedkoop. Dat weten wij als geen ander. Daarom krijg je van ons een goed salaris dat wekelijks op je rekening verschijnt.
 • Zonder gezeik
  Werken zonder gezeik. Klinkt heerlijk? Vinden wij ook. Bij SUSA regel je daarom alles lekker online, met één druk op de knop.

Iedereen wordt uitgenodigd om te reageren.

Team Recruitment
Team Recruitment
Vragen?

Onze recruiters staan voor je klaar

Bekijk andere bijbanen

Niet de juiste bijbaan gevonden? Bekijk een aantal vergelijkbare vacatures of bekijk alle vacatures op het overzicht.

Voel jij je helemaal thuis in de digitale wereld van het nieuws? Solliciteer dan op deze uitdagende baan bij De Telegraaf!

Goooeeeeedemorgen! Word jij enthousiast als jij je kan inzetten voor anderen? Dan is de functie medewerker ledenservice bij Nationale Postcodeloterij & Vriendenloterij een win-win voor jou.