Studentenbijbaan in Tilburg

Kruikenzeikers opgelet! Studeer jij in het altijd gezellige Tilburg? En schrik jij elke keer weer als je je rekening ziet na een avondje stappen? Geen zorgen! Ook in Tilly hebben wij flexibele bijbanen voor je klaarstaan, zodat jij het maximale uit je studententijd kan halen. Ga jij via SUSA aan de slag in Tilburg?

Een bijbaan via SUSA in Tilburg betekent:

 • Werken wanneer JIJ wilt: plan jouw werkdagen wekelijks in.
 • Met andere studenten: werk in een gezellige studentenpool.
 • Geen gezeik: regel alles lekker online.
 • Lekker salaris: verdien tussen €12,50 - €17 per uur (incl. vakantiegeld).

Werken in een andere stad? Bekijk hier alle vacatures!

SUSA heeft 4 vacatures voor je

Schiedam 16 - 40 uur € 14,08 per uur Hybride

SUUUUPER snel.. kan je reageren op deze functie bij DELTA Fiber! Net zo snel als hun internet via glasvezelkabel. Wie wil dat nou niet?

Breda 16 uur € 15,77 per uur Hybride

Jouw bankrekening laten groeien door klanten te helpen met vragen over hun bankrekening? Dat kan! Ga aan de slag als adviseur daily contacts bij ABN AMRO in Breda!

Kaatsheuvel 12 - 16 uur € 13,81 per uur Op locatie

Klanten helpen én elke dag betoverd worden? Word medewerker contact center bij de Efteling voor een sprookjesachtige bijbaan!

's-Hertogenbosch 16 uur € 15,79 per uur Vanuit huis

Haal jij energie uit mensen te hulp staan? Zet jouw energie dan in bij een van de grootste energieleveranciers van Nederland!

SUSA

Niet gevonden wat je zocht?

Zit jouw droombijbaan er niet tussen of weet je het nog niet helemaal? Join SUSA en laat onze recruiters jou helpen. Of meld je aan voor de vacaturemail, zodat je per email op de hoogte gesteld wordt van de openstaande vacatures in jouw regio.

Lees meer over bijbanen in Tilburg

SUSA. Make it count.

Na 75 jaar ervaring met studentenwerk weten we bij SUSA hoe jij alles uit je studentenleven kunt halen. Ook in Tilburg helpen we jou aan een flexibele bijbaan! Ga via SUSA aan de slag en werk naast je studie, óók aan je toekomst. Maar hoe dan?!

 • Werken wanneer JIJ wilt
  Werken via SUSA is flexibel. Jij plant je diensten wekelijks in, precies zoals het in jouw wisselende rooster past. In de weekenden, avonden of overdag: aan jou de keuze. Een echte BIJbaan dus!
 • Gezellig met andere studenten
  Bij SUSA ga je aan de slag met medestudenten in Tilburg. Hierdoor ontmoet je nieuwe vrienden, en help je elkaar wanneer dat nodig is.
 • Lekker uitbetaald
  Student zijn is niet goedkoop. Dat weten wij als geen ander. Daarom krijg je van ons een goed salaris dat wekelijks op je rekening verschijnt.
 • Zonder gezeik
  Werken zonder gezeik. Klinkt heerlijk? Vinden wij ook. Bij SUSA regel je daarom alles lekker online, met één druk op de knop. 
Team Recruitment
Team Recruitment
Vragen?

Onze recruiters staan voor je klaar