Klantenservice medewerker Helpdesk bij DELTA Fiber

SUSA Fotografie 02628
Plaats
Schiedam
Aantal uur per week
16 - 40 uur
Salaris
€ 14,08 per uur
Werklocatie
Hybride

Solliciteer direct op deze vacature!

Is dit dé baan voor jou? Solliciteer dan direct op deze vacature! Of schrijf je open in bij SUSA en ga samen met één van onze recruiters in gesprek.

Student& verbindingsspecialist

Bij SUSA weten we dat jij meer bent dan alleen student. Als helpdeskmedewerker bij DELTA Fiber ben jij student én verbindingsspecialist. Jij zorgt ervoor dat klanten weer probleemloos van hun internetverbinding kunnen genieten. Hiervoor word je natuurlijk eerst goed opgeleid, waardoor een uitleg geven over een modem of glasvezel een eitje wordt. En met jouw sterke communicatieskills is een ontevreden klant voor jou niet een probleem, maar een uitdaging! Jouw doel is een lach op het gezicht van de klant. Check hieronder de vacature en ga aan de slag bij DELTA Fiber!

Deze vacature in het kort

 • Voor studenten met een vlotte babbel;
 • Plan flexibel je eigen werktijden in, 16 tot 40 uur per week van ma t/m vrij tussen 08.00 - 13.00 uur of 16.00 - 21.00 uur;
 • Je bent één keer per twee weken beschikbaar op zaterdag of zondag tussen 10.00 - 16.00 uur, met een toeslag van 211% op zondag;
 • Lekker salaris: wekelijkse uitbetaling en €14,08* per uur;
 • Til je technische kennis naar een hoger niveau!
* Het bedrag van €14,08 per uur is het bruto loon inclusief vakantiegeld. Het bruto bedrag exclusief vakantiegeld is €13,- per uur. Dit is het loon wat je elke week ziet verschijnen. Hoe zit het dan met dat vakantiegeld? Nou, bij SUSA hebben we het zo geregeld, dat jij kunt bepalen wanneer je je vakantiegeld laat uitbetalen. Dit kan elke week, elke maand, of eens per jaar. Zo ontvang je jouw opgebouwde vakantiepotje alleen op jouw rekening wanneer jíj dat wil.

Iedereen wordt uitgenodigd om te reageren.

Wat ga je doen?

Als helpdeskmedewerker bij DELTA Fiber ben jij de whizzkid als het om technische problemen gaat. In de eerste vier weken word je opgeleid tot een ware tech-expert op het gebied van internet, televisie en telefonie. Hierdoor zijn vragen over routers of netwerken voor jou een eitje!DELTA Fiber gaat altijd voor het hoogst haalbare. Daarom is het aan jou als helpdeskmedewerker om elke klant zo goed mogelijk te helpen. Dit doe je door het probleem goed te analyseren en de klant stap voor stap mee te nemen in het oplossen van het probleem. Met de juiste vragen check je bij de klant of het is gelukt. En dit alles doe je zo duidelijk mogelijk, in begrijpelijke taal. Omdat je alles zo duidelijk mogelijk moet kunnen uitleggen, is een interesse in techniek van belang.

Over DELTA Fiber

DELTA Fiber is een kwalitatieve service provider in Schiedam. Zij internet, televisie en telefonie voor klanten in heel Nederland. Dit doen ze via coax én het nieuwe netwerk van de toekomst: glasvezel. Oftewel, een vooruitstrevend bedrijf dat zich bezighoudt met de toekomst! Niet alleen de toekomst is belangrijk, ook de klanten en kwaliteit staan bij DELTA Fiber voorop. Dit samen zorgt voor een optimale klantbeleving en de mogelijkheid om je tot telefonische superheld te ontwikkelen!  Het team bestaat uit jonge en energieke mensen die net zoals jij een passie hebben voor klantcontact werkzaamheden, gezelligheid en tegelijkertijd lekker hard werken. Er worden zowel off- als online leuke sociale initiatieven ondernomen om elkaar nog beter te leren kennen.

Jij bent Student&

 • Jij bent hbo- of wo-student en minimaal nog een jaar beschikbaar;
 • Jij bent een echte whizzkid als het gaat om internet, televisie en telefonie;
 • Jij kunt goed luisteren en weet zo de vraag van de klant te achterhalen;
 • Jij bent een kei in communiceren en denkt oplossingsgericht;
 • Jij weet snel je weg te vinden in computersystemen.

SUSA. Make it count.

Na 75 jaar ervaring met studentenwerk weten we bij SUSA hoe jij alles uit je studentenleven kunt halen. En een bijbaan helpt jou daarbij! Ga via SUSA aan de slag bij deze toffe opdrachtgever en werk naast je studie, óók aan je toekomst. Maar hoe dan?!
 • Werken wanneer JIJ wilt
  Werken via SUSA is flexibel. Jij plant je werkdagen wekelijks in, precies zoals het in jouw wisselende rooster past. Afhankelijk van de bijbaan waarop je reageert, variërend van 8 tot 16 uur per week. Een echte BIJbaan dus!
 • Met andere studenten
  Collega’s zijn minstens net zo belangrijk als het werk zelf. Daarom regelen wij dat jij werkt in een groot team van medestudenten. Wel zo gezellig!
 • Lekker uitbetaald
  Student zijn is niet goedkoop. Dat weten wij als geen ander. Daarom krijg je van ons een goed salaris dat wekelijks op je rekening verschijnt.
 • Zonder gezeik
  Werken zonder gezeik. Klinkt heerlijk? Vinden wij ook. Bij SUSA regel je daarom alles lekker online, met één druk op de knop.

Iedereen wordt uitgenodigd om te reageren.

Team Recruitment
Team Recruitment
Vragen?

Onze recruiters staan voor je klaar

Bekijk andere bijbanen

Niet de juiste bijbaan gevonden? Bekijk een aantal vergelijkbare vacatures of bekijk alle vacatures op het overzicht.

Wil jij een goedbetaalde bijbaan mét betekenis? Dat kan! Als medewerker thuishulp bij Florein draag jij eraan bij dat ouderen nog fijn, schoon en veilig in hun vertrouwde omgeving kunnen leven.

Wil jij een goedbetaalde bijbaan mét betekenis? Dat kan! Als medewerker thuishulp bij Zorg&Plezier draag jij eraan bij dat cliënten nog fijn, schoon en veilig in hun vertrouwde omgeving kunnen leven.