Klantenservice medewerker bij Nationale-Nederlanden

Header-3
Plaats
Rotterdam
Aantal uur p/w
16 uur
Salaris
€ 14,44 per uur
Werklocatie
Hybride

Solliciteer direct op deze vacature!

Is dit dé baan voor jou? Solliciteer dan direct op deze vacature! Of schrijf je open in bij SUSA en ga samen met één van onze recruiters in gesprek.

Student& raadgever

Bij SUSA weten we dat jij meer bent dan alleen student. Als klantenservice medewerker bij Nationale-Nederlanden ben jij student én raadgever! In deze studentenbaan tover jij met je sociale en communicatieve skills een lach op het gezicht van de klant. Na de trainingen weet jij als geen ander hoe je de klanten uit de brand kunt helpen met hun financiële vragen. Check snel de vacature en ga via SUSA aan de slag bij Nationale-Nederlanden!

Deze vacature in het kort

 • Voor studenten die sociaal en communicatief sterk zijn;
 • Geef flexibel je eigen werktijden op, minimaal 16 uur per week van maandag t/m vrijdag tussen 08.00 - 18.00 uur;
 • Lekker salaris: wekelijkse uitbetaling en een uurloon van €14,44*;
 • Boost je cv en je sociale netwerk bij een topbedrijf!
* Het bedrag van €14,44 per uur is het bruto loon inclusief vakantiegeld. Het bruto bedrag exclusief vakantiegeld is €13,33 per uur. Dit is het loon wat je elke week ziet verschijnen. Hoe zit het dan met dat vakantiegeld? Nou, bij SUSA hebben we het zo geregeld, dat jij kunt bepalen wanneer je je vakantiegeld laat uitbetalen. Dit kan elke week, elke maand, of eens per jaar. Zo ontvang je jouw opgebouwde vakantiepotje alleen op jouw rekening wanneer jíj dat wil.

Iedereen wordt uitgenodigd om te reageren.

Wat ga je doen?

Ga je aan de slag als klantenservice medewerker? Dan kom je terecht in het team Hypotheken en Consumptief Krediet van Nationale-Nederlanden. Jij bent onmisbaar als het gaat om het realiseren van het echte klantcontact. Na je trainingen ben jij een pro in gespreksvaardigheden, product-, proces- en systeemkennis en weet jij als geen ander hoe het werkt met hypotheken en consumptief krediet. Handig voor jezelf voor later en handig voor de klant. Zo kun jij alle klanten van A tot Z helpen en word je een echte raadgever! Je zal fulltime trainen in de kerstvakantie (week 51 en 52). De training vindt op het kantoor in Rotterdam plaats, deze bevindt zich op loopafstand van Rotterdam Centraal! Na de training mag je grotendeels vanuit huis werken.

Dit werk doe je natuurlijk niet alleen: je komt te werken in een enthousiast en gedreven team van ca. 40 collega’s, samen met nog 30 andere SUSA toppers. Samen met jouw collega’s heb je oog en aandacht voor de klant en moedigen jullie elkaar aan om het beste uit jezelf te halen. Zodra je alle kneepjes van het vak hebt geleed op kantoor, zal je hybride aan de slag gaan, dus kun je in overleg zowel lekker thuis als op kantoor werken! Wel verwacht Nationale-Nederlanden dat je minimaal 2 keer per maand een dienst op kantoor draait. Wel zo gezellig!

Over Nationale-Nederlanden

Nationale-Nederlanden behoort met ruim vijf miljoen particuliere en zakelijke klanten tot de grootste en meest toonaangevende financiële dienstverleners van Nederland. Zij biedt een compleet assortiment aan producten waaronder verzekeringen, pensioenen, banksparen, hypotheken en beleggingen.

Met ruim 170 jaar ervaring in verzekeringen heeft Nationale-Nederlanden een deskundigheid opgebouwd die zij dagelijks inzet om klanten verder te helpen in het leven. En jij kunt hieraan mee helpen! De sfeer binnen het team is open en informeel. Er is onderling ruimte voor een praatje of een grapje en er wordt koffie voor elkaar gehaald. Kom jij dit team aanvullen?

 

 

Hoe is het om te werken bij NN? Wat is de sfeer binnen NN en wie worden je collega's? In deze video laten we verschillende mensen aan het woord en geven we antwoord op al jouw vragen!

Check het snel en wie weet wordt jij wel de nieuwe collega!

Jij bent Student&

 • Jij bent een hbo- of wo-student en minimaal nog een jaar beschikbaar;
 • Jij kan zelfstandig werken en hebt een proactieve houding;
 • Jij spreekt en schrijft naast studententaal, ook supergoed Algemeen Nederlands;
 • Jij vindt het leuk om een stap extra te zetten voor de klant;
 • Jij denkt in oplossingen en kan deze telefonisch overbrengen.

SUSA. Make it count.

Na 75 jaar ervaring met studentenwerk weten we bij SUSA hoe jij alles uit je studentenleven kunt halen. En een bijbaan helpt jou daarbij! Ga via SUSA aan de slag bij deze toffe opdrachtgever en werk naast je studie, óók aan je toekomst. Maar hoe dan?!
 • Werken wanneer JIJ wilt
  Werken via SUSA is flexibel. Jij plant je werkdagen wekelijks in, precies zoals het in jouw wisselende rooster past. Afhankelijk van de bijbaan waarop je reageert, variërend van 8 tot 16 uur per week. Een echte BIJbaan dus!
 • Met andere studenten
  Collega’s zijn minstens net zo belangrijk als het werk zelf. Daarom regelen wij dat jij werkt in een groot team van medestudenten. Wel zo gezellig!
 • Lekker uitbetaald
  Student zijn is niet goedkoop. Dat weten wij als geen ander. Daarom krijg je van ons een goed salaris dat wekelijks op je rekening verschijnt.
 • Zonder gezeik
  Werken zonder gezeik. Klinkt heerlijk? Vinden wij ook. Bij SUSA regel je daarom alles lekker online, met één druk op de knop.

Iedereen wordt uitgenodigd om te reageren.

Team Recruitment
Team Recruitment
Vragen?

Onze recruiters staan voor je klaar

Bekijk andere bijbanen

Niet de juiste bijbaan gevonden? Bekijk een aantal vergelijkbare vacatures of bekijk alle vacatures op het overzicht.

Ben jij iemand die precies weet hoe je een glimlach op iemands gezicht tovert? Ga dan aan de slag bij Zonzorg en draag je (zorg)steentje bij!

Grijp jij de kans om mee te bouwen aan een snelgroeiende startup binnen de energiesector? Check het bij NextEnergy!