Klantenservice medewerker bij DELTA Fiber

SUSA Fotografie 2022 Lowres 75
Plaats
Schiedam
Aantal uur p/w
12 - 16 uur
Salaris
€ 12,26 per uur
Werklocatie
Hybride

Solliciteer direct op deze vacature!

Is dit dé baan voor jou? Solliciteer dan direct op deze vacature! Of schrijf je open in bij SUSA en ga samen met één van onze recruiters in gesprek.

Student& verbindingsstuk

Bij SUSA weten we dat jij meer bent dan alleen student. Als klantenservice medewerker bij DELTA Fiber ben jij student én verbindingsstuk. Kan jij altijd alle problemen oplossen als Netflix error geeft? Weet jij wat je moet doen als er een 404 storing in beeld komt? Dan zit je bij DELTA Fiber op de juiste plek. Kan jij je 100% inzetten voor een optimale klantbeleving mét een glimlach? Ga dan via SUSA aan de slag bij DELTA Fiber! Check snel de vacature.

Deze vacature in het kort

  • Voor klantvriendelijke hbo- en wo-studenten waarbij klantbeleving op nr. 1 staat;
  • Werk 12 tot 16 uur per week van ma t/m vr tussen 08.00 en 21.00 uur vanuit huis en één keer per maand op kantoor;
  • Wekelijkse uitbetaling en een uurloon van €12,26*;
  • Til je communicatie skills naar het hoogste niveau. 
* Het bedrag van €12,26 per uur is het bruto loon inclusief vakantiegeld. Het bruto bedrag exclusief vakantiegeld is €11,32 per uur. Dit is het loon wat je elke week ziet verschijnen. Hoe zit het dan met dat vakantiegeld? Nou, bij SUSA hebben we het zo geregeld, dat jij kunt bepalen wanneer je je vakantiegeld laat uitbetalen. Dit kan elke week, elke maand, of eens per jaar. Zo ontvang je jouw opgebouwde vakantiepotje alleen op jouw rekening wanneer jíj dat wil.

Iedereen wordt uitgenodigd om te reageren.

Wat ga je doen?

Als klantenservice medewerker bij DELTA Fiber ben jij hét technische aanspreekpunt voor klanten met verschillende vragen als het gaat om internet, televisie en telefonie. Bijvoorbeeld over routers, browsers en glasvezel. Jij hebt alle kennis in huis om klanten van A tot Z tot dienst te zijn. Natuurlijk zijn er af en toe wat lastige vragen, maar geen zorgen. Er is een kennisbank van DELTA Fiber waardoor je zo tot een Eureka! moment komt. Door jouw snelle hulp zorg je ervoor dat alle klanten opgelucht ophangen. Nog even het gesprek verwerken in het systeem en klaar is je case. Kortom, een afwisselende functie waar klantcontact centraal staat. Klinkt geweldig, toch?

Over DELTA Fiber

DELTA Fiber is een kwalitatieve service provider in Schiedam. Met ruim 150 medewerkers verzorgen zij internet, televisie en telefonie voor alle klanten. Dit doen ze via coax én het nieuwe netwerk van de toekomst: glasvezel. Oftewel, een vooruitstrevend bedrijf dat zich bezighoudt met de toekomst! Niet alleen de toekomst is belangrijk, ook de klanten en kwaliteit staan bij DELTA Fiber voorop. Dit samen zorgt voor een optimale klantbeleving en de mogelijkheid om je te ontwikkelen!

Jij bent Student&

  • Jij bent hbo- of wo-student en minimaal nog 12 maanden beschikbaar;
  • Jij bent een echte wizkid als het gaat om internet, televisie en telefonie;
  • Jij kunt goed luisteren en weet zo de vraag van de klant te achterhalen;
  • Jij bent een kei in communiceren en denkt oplossingsgericht;
  • Jij weet snel je weg te vinden in computersystemen.

Iedereen wordt uitgenodigd om te reageren.

Team Recruitment
Team Recruitment
Vragen?

Onze recruiters staan voor je klaar

Bekijk andere bijbanen

Niet de juiste bijbaan gevonden? Bekijk een aantal vergelijkbare vacatures of bekijk alle vacatures op het overzicht.

Haal jij energie uit mensen te hulp staan? Zet jouw energie dan in bij een van de grootste energieleveranciers van Nederland!

Vind jij gezondheid belangrijk? Dan zit je bij VGZ op de juiste plek. Werk mee aan een gezonder Nederland én verdien tegelijk een zakcentje. Win-win!