Medewerker thuishulp bij Zorgsamen

Header-zorg
Plaats
Nijmegen
Aantal uur p/w
8 - 24 uur
Salaris
€ 15,34 per uur
Werklocatie
Op locatie

Solliciteer direct op deze vacature!

Is dit dé baan voor jou? Solliciteer dan direct op deze vacature! Of schrijf je open in bij SUSA en ga samen met één van onze recruiters in gesprek.

Student& superheld

Bij SUSA weten we dat jij meer bent dan alleen student. Als medewerker thuishulp bij Zorgsamen ben jij student én superheld! In deze rol zorg jij ervoor dat cliënten langer aangenaam thuis kunnen wonen. Dit houdt in dat je helpt bij de huishoudelijke taken en daarnaast een vertrouwd gezicht bent voor de cliënten. Met jouw oplettende oog merk je het meteen als er veranderingen in de leefsituatie van de cliënt zijn en trek je aan de bel. Zo zorg jij voor een fijne leefomgeving van jouw cliënten. De koffie staat klaar, jij ook? Lees dan snel verder!

Deze vacature in het kort

 • Voor verantwoordelijke en zelfstandige studenten die het verschil willen maken voor ouderen;
 • Flexibele werktijden, plan elke week 8 tot 24 uur in van maandag t/m vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur;
 • Lekker betaald: iedere 4 weken je loon op je rekening en een uurloon van €15,34* 
 • Sportief op de fiets naar je werk en je krijgt een fietsvergoeding van €1,23 per dag; 
 • Goed voor je cv én voor je sociale ontwikkeling!
* Je bruto uurloon is €11,89 per uur. Maar tel je hier de directe uitbetaling van je vakantiegeld, eindejaarsuitkering en reservering voor vrije dagen bij op, dan wordt het €15,34. Dat klinkt al een stukkie beter hè?

Iedereen wordt uitgenodigd om te reageren.

Wat ga je doen?

Als medewerker thuishulp ga je aan de slag met de huishoudelijke taken die de cliënt niet zelfstandig kan uitvoeren. Denk aan de was doen, schoonmaken of het bed opmaken. Niet lullen, maar poetsen dus! Of toch wel... Naast het schoonmaakwerk ben je namelijk een luisterend oor en maak je hun dag een stukje minder eenzaam. Een kopje koffie (of thee) zal je dus met enige regelmaat drinken. Hierbij weet jij wel de juiste balans te houden tussen hard werken en even kletsen. Indien je een vaste beschikbaarheid hebt, kun je je eigen cliënten toegewezen krijgen. Mocht dit niet zo zijn, pak jij openstaande diensten op zodra jou dit uitkomt.

In de zomervakantie is een minimale beschikbaarheid van 16 uur per week vereist. Ga jij na de zomervakantie graag door als Medewerker thuishulp? Geen probleem, dat kan dan al vanaf 8 uur per week. Vanwege de korte shifts valt dit werk namelijk makkelijk te combineren met je studie! Je maakt daarnaast écht impact op het leven van mensen, want jij zorgt er voor dat ouderen nog fijner, schoner en veiliger in hun vertrouwde omgeving kunnen leven. Verantwoordelijkheid nemen is daarom enorm belangrijk. Een baan met betekenis dus!

Over Zorgsamen

Zorgsamen biedt hulp aan vaak oudere mensen die zorg nodig hebben. Zorg als huishoudelijke hulp, persoonlijke verzorging en ondersteunende begeleiding. Betrouwbaarheid en kwaliteit staan bij Zorgsamen voorop. Cliënten moet altijd op hen kunnen rekenen. Mensen worden ouder, hun gezondheid laat wat vaker afweten of zij moeten thuis wel eens herstellen van een operatie. Natuurlijk gaat in het huishouden alles gewoon door, behalve natuurlijk als de cliënt er alleen voor staat. Wie verschoont het bed, wie doet de was en wie stofzuigt er? Met het team van Zorgsamen staat geen enkele cliënt er alleen voor, want samen met de cliënt wordt er altijd een oplossing gevonden. Werken bij Zorgsamen betekent twee dingen: jij ziet iets in hen en zij zien iets in jou. Dat eerste ziet Zorgsamen als een compliment. Het tweede mag jij als een compliment beschouwen! Zorgsamen vindt het belangrijk dat haar medewerkers tevreden zijn en doen daar dan ook alles aan. Bij Zorgsamen staat de deur altijd open voor opmerkingen of ideeën voor verbeteringen. Verder zet zij haar medewerkers regelmatig in het zonnetje.

Jij bent Student&

 • Jij bent supersociaal en maakt net zo gemakkelijk een praatje met een cliënt als op de borrel van gisteravond;
 • Jij bent betrouwbaar: jij komt je afspraken na en de cliënt kan op jou bouwen;
 • Jij bent lekker zelfstandig en pakt die verantwoordelijkheid;
 • Jij hebt inlevingsvermogen en gaat graag in gesprek met anderen;
 • Jij bent een echte aanpakker en bent voor de komende 6 maanden 8 tot 24 uur per week beschikbaar (en in de vakantie minimaal 16 uur per week).

SUSA. Make it count.

Na 75 jaar ervaring met studentenwerk weten we bij SUSA hoe jij alles uit je studentenleven kunt halen. En een bijbaan in de zorg helpt jou daarbij! Ga via SUSA aan de slag en werk naast je studie, óók aan je toekomst. Maar hoe dan?!
 • Werken wanneer JIJ wilt
  Ja, je leest het goed. Jij plant je diensten wekelijks in, precies zoals het in jouw rooster past. Een korte dienst net voor of net na je college, het kan allemaal. Een echte BIJbaan dus!
 • Gezellig met anderen
  In de zorg ben je nooit alleen. Je komt thuis bij ouderen die graag een praatje met je maken als koffiemaatje. Supergezellig, maar jij weet ook de juiste balans te houden tussen hard werken en socializen.
 • Lekker uitbetaald
  Student zijn is niet goedkoop. Dat weten wij als geen ander. Daarom krijg je in de zorg een goed salaris op je rekening gestort.
 • Werken op fietsafstand
  Klinkt heerlijk? Vinden wij ook! Zo ben je niet alleen snel op je werk, maar blijf je ook topfit.

Iedereen wordt uitgenodigd om te reageren.

Team Recruitment
Team Recruitment
Vragen?

Onze recruiters staan voor je klaar