Klantenservice medewerker bij VGZ

SUSA Fotografie 01807
Plaats
Landelijk
Aantal uur p/w
16 uur
Salaris
€ 16,14 per uur
Werklocatie
Vanuit huis

Solliciteer direct op deze vacature!

Is dit dé baan voor jou? Solliciteer dan direct op deze vacature! Of schrijf je open in bij SUSA en ga samen met één van onze recruiters in gesprek.

Student& gezonde guru

Bij SUSA weten we dat jij meer bent dan alleen student. Als klantenservice medewerker bij VGZ ben jij student én gezonde guru. Door jouw interesse in gezondheid, vind jij het belangrijk om bij te dragen aan een gezonder Nederland. Maar hoe? Door je bijbaan bij VGZ natuurlijk! Hier help je klanten met vragen rondom hun zorgverzekering en de betaling hiervan. Door jouw drive om het beste uit jezelf te halen, weet jij in elk gesprek jezelf te verbeteren. Ben jij klaar om jezelf uit te dagen bij dit toffe bedrijf? Check snel de vacature!

Deze vacature in het kort

 • Voor sociale studenten die gezondheid belangrijk vinden;
 • Flexibel werken: 16 uur per week van ma t/m vr tussen 08.00 en 18.00, allemaal vanuit huis!;
 • Lekker verdienen: wekelijkse uitbetaling en een uurloon van €16,14*;
 • Goed voor je sociale ontwikkeling én je cv! 
* Het bedrag van €16,14 per uur is het bruto loon inclusief vakantiegeld. Het bruto bedrag exclusief vakantiegeld is €14,90 per uur. Dit is het loon wat je elke week ziet verschijnen. Hoe zit het dan met dat vakantiegeld? Nou, bij SUSA hebben we het zo geregeld, dat jij kunt bepalen wanneer je je vakantiegeld laat uitbetalen. Dit kan elke week, elke maand, of eens per jaar. Zo ontvang je jouw opgebouwde vakantiepotje alleen op jouw rekening wanneer jíj dat wil.

Iedereen wordt uitgenodigd om te reageren.

Wat ga je doen?

Als klantenservice medewerker bij VGZ is elke dag anders. Via de telefoon of chat help jij klanten bij allerlei vragen rondom zorgverzekeringen. Van vragen over vergoedingen tot betalingen: jij bent de vraagbaak die altijd een antwoord heeft. Maar, geen zorgen. Je wordt niet in het diepe gegooid en krijgt eerst een uitgebreide training. Tijdens deze training haal je ook je WFT-zorg. Daarna kun jij vol zelfvertrouwen aan de slag en de klanten van het beste advies voorzien. Je zal voornamelijk klanten helpen en adviseren bij de betaling van de zorgverzekering. Een goed inlevingsvermogen is daarom handig. Je wil tenslotte samen voorkomen dat problemen met betalingen zich in de toekomst herhalen. Echt contact maken met de klant is daarom van groot belang.  

Jij bent de stem van het bedrijf dus is het belangrijk dat je alle klanten zo persoonlijk mogelijk benadert. Niet alleen fijn voor de klant zelf, maar ook voor het behalen van een hoge score op klantbeleving ;). Bij VGZ werk je hybride. Dat betekent soms vanuit huis en soms op kantoor. En, als je op kantoor bent, kan je meteen een gezonde lunch meepakken! Lekker en gezellig samen met je collega’s.

Over VGZ

Bij VGZ hebben we een heldere missie: samen werken aan een gezonder Nederland, elke dag weer. Wij willen een bijdrage leveren aan een maatschappij waarin iedereen zich thuis voelt. Ook binnen het bedrijf. Je voelt het als collega en je merkt het als je met ons samenwerkt. We hebben iets over voor een ander. Bij VGZ mag je zijn wie je bent en verwelkomen we alles wat jij met je meebrengt. Juist die verschillende perspectieven maken ons sterk.

Jij bent Student&

 • Je bent hbo- of wo-student en studeert nog minimaal een jaar;
 • Je hebt interesse in gezondheid en bent hier veel mee bezig;
 • Je bent in het bezit van of bereid om een WFT-Zorg te behalen;
 • Je wilt jezelf graag uitdagen en bent leergierig;
 • Je hebt ervaring in klantcontact of wil hier alles over leren.

SUSA. Make it count.

Na 75 jaar ervaring met studentenwerk weten we bij SUSA hoe jij alles uit je studentenleven kunt halen. En een bijbaan helpt jou daarbij! Ga via SUSA aan de slag bij deze toffe opdrachtgever en werk naast je studie, óók aan je toekomst. Maar hoe dan?!
 • Werken wanneer JIJ wilt
  Werken via SUSA is flexibel. Jij plant je werkdagen wekelijks in, precies zoals het in jouw wisselende rooster past. Afhankelijk van de bijbaan waarop je reageert, variërend van 8 tot 16 uur per week. Een echte BIJbaan dus!
 • Met andere studenten
  Collega’s zijn minstens net zo belangrijk als het werk zelf. Daarom regelen wij dat jij werkt in een groot team van medestudenten. Wel zo gezellig!
 • Lekker uitbetaald
  Student zijn is niet goedkoop. Dat weten wij als geen ander. Daarom krijg je van ons een goed salaris dat wekelijks op je rekening verschijnt.
 • Zonder gezeik
  Werken zonder gezeik. Klinkt heerlijk? Vinden wij ook. Bij SUSA regel je daarom alles lekker online, met één druk op de knop.

Iedereen wordt uitgenodigd om te reageren.

Team Recruitment
Team Recruitment
Vragen?

Onze recruiters staan voor je klaar

Bekijk andere bijbanen

Niet de juiste bijbaan gevonden? Bekijk een aantal vergelijkbare vacatures of bekijk alle vacatures op het overzicht.

Aan de slag bij één van de grootste banken van Nederland? Word adviseur daily contacts bij ABN AMRO!

Wil jij een flexibele bijbaan waar jij jouw communicatie skills kan ontwikkelen? Dan is dit dé bijbaan voor jou!