Klantenservice medewerker bij Rabobank

Rabobank Banner
Plaats
Landelijk
Aantal uur p/w
12 - 16 uur
Salaris
€ 12,20 per uur
Werklocatie
Vanuit huis

Solliciteer direct op deze vacature!

Is dit dé baan voor jou? Solliciteer dan direct op deze vacature! Of schrijf je open in bij SUSA en ga samen met één van onze recruiters in gesprek.

Student& communicatiedeskundige

Bij SUSA weten we dat jij meer bent dan alleen student. Als klantenservice medewerker bij Rabobank ben jij student én communicatiedeskundige! In deze studenten bijbaan krijg je de kans om jezelf te ontwikkelen tot klantexpert. Dagelijkse bankzaken kennen geen geheimen meer en jij weet elke klant een glimlach te bezorgen. Daag jezelf uit met deze toffe bijbaan en solliciteer!

Deze vacature in het kort

 • Jij wilt vanuit je studentenkamer je cv een boost geven;
 • Spijker de financiële kennis van jezelf en klanten van Rabobank bij in een gezellig studententeam;
 • Flexibel je uren inplannen, geef 16 uur beschikbaarheid op en werk 12 uur per week van ma t/m vr tussen 08.00 – 18.00 uur en vanaf 3 maanden op za tussen 09.00 – 17.30 uur;
 • Lekker verdienen: wekelijks uitbetaald en een uurloon tussen €12,20 en €15,85.
* Je uurloon bij Rabobank zal, afhankelijk van je werkervaring, tussen €12,20 en €15,85 bedragen, dit is je uurloon inclusief vakantiegeld. Je bruto uurloon exclusief vakantiegeld is tussen €11,19 en €14,64. Dit is het loon wat je elke week op je bankrekening ziet verschijnen. Hoe zit het dan met dat vakantiegeld? Nou, bij SUSA hebben we het zo geregeld, dat jij kunt bepalen wanneer je je vakantiegeld laat uitbetalen. Dit kan elke week, elke maand, of eens per jaar. Zo ontvang je jouw opgebouwde vakantiepotje alleen op jouw rekening wanneer jíj dat wil!

Iedereen wordt uitgenodigd om te reageren.

Wat ga je doen?

Als je aan de slag gaat als klantenservice medewerker bij Rabobank Klantenservice (RKS) ben jij hét aanspreekpunt voor particuliere klanten of bedrijven en ondernemers. Via de telefoon en chat krijg je allerlei vragen over bankzaken van bestaande én nieuwe klanten. Van het aanvragen van een nieuwe pincode tot een limiet verhoging, voor jou zijn al deze kwesties in een notendop opgelost! Ook goed om te weten: met verschillende trainingen en feedback wordt je optimaal voorbereid zodat je zelfverzekerd van start kan gaan!  Je werkt samen met andere specialisten in een divers team. Samen gaan jullie voor het hoogst haalbare, namelijk een optimale klantbeleving. En doordat jij nét dat stapje extra zet weet jij de klant elke keer een glimlach te bezorgen. Bij elk gesprek inventariseer je eerst wat de klant nodig heeft. Kun jij de klanten verder helpen? Is de vraag voor een andere afdeling? Jij schakelt snel en zet de klant in één keer goed door. Zo werk je efficiënt voor jezelf, voor de klant en voor Rabobank. Zij blij, jij blij, wij blij!
Je bent niet bezig met sales, maar met mensen helpen. En dat geeft mij een heel goed gevoel.
Pim

Klantenservice medewerker bij Rabobank

Over Rabobank

Rabobank is een bank voor en door klanten. Het is één van de grootste financiële instellingen ter wereld, maar tegelijkertijd ook heel lokaal betrokken. Voor een goede betrokkenheid is optimale service enorm belangrijk. Daarom werkt Rabobank samen met SUSA om te zorgen dat klanten zich gehoord voelen. Spreekt deze optimale service jou aan? Kom dan werken bij Rabobank!

Je werkt bij de Rabobank, maar je werklocatie is waar jij zelf maar wilt. In de vergaderruimte van een leuk koffietentje, bij de IBB of heerlijk thuis aan tafel of vanaf de bank met je laptop op schoot. Rabobank zorgt dat jij je thuisvoelt en dat je je collega’s ook op afstand leert kennen. Bij deze opdrachtgever kom je terecht in een open en informeel team met veel verschillende mensen. Als klantenservice medewerker krijg je de ruimte om jezelf op persoonlijk én op professioneel vlak te ontwikkelen. Klinkt als de ideale bijbaan, toch?!

Meer weten over werken bij Rabobank? Check het hier!

Wat SUSA al zegt; ‘flexibel studentenwerk.’ Dat is het ook echt! Wekelijks kan ik mijn beschikbaarheid opgeven en kan ik de uren om mijn schoolrooster heen plannen. Ideaal.
Anne-Fleur

Klantenservice medewerker bij Rabobank

Jij bent Student&

 • Jij spreekt naast studententaal, ook supergoed Algemeen Nederlands;
 • Jij bent hbo- of wo-student en minimaal 12 maanden beschikbaar;
 • Jij bent stressbestendig onder tijdsdruk en denkt oplossingsgericht;
 • Jij hebt ervaring met procesgericht werken binnen een operationele omgeving.

SUSA. Make it count.

Na 75 jaar ervaring met studentenwerk weten we bij SUSA hoe jij alles uit je studentenleven kunt halen. En een bijbaan helpt jou daarbij! Ga via SUSA aan de slag bij deze toffe opdrachtgever en werk naast je studie, óók aan je toekomst. Maar hoe dan?!
 • Werken wanneer JIJ wilt
  Werken via SUSA is flexibel. Jij plant je werkdagen wekelijks in, precies zoals het in jouw wisselende rooster past. Afhankelijk van de bijbaan waarop je reageert, variërend van 8 tot 16 uur per week. Een echte BIJbaan dus!
 • Met andere studenten
  Collega’s zijn minstens net zo belangrijk als het werk zelf. Daarom regelen wij dat jij werkt in een groot team van medestudenten. Wel zo gezellig!
 • Lekker uitbetaald
  Student zijn is niet goedkoop. Dat weten wij als geen ander. Daarom krijg je van ons een goed salaris dat wekelijks op je rekening verschijnt.
 • Zonder gezeik
  Werken zonder gezeik. Klinkt heerlijk? Vinden wij ook. Bij SUSA regel je daarom alles lekker online, met één druk op de knop.

Iedereen wordt uitgenodigd om te reageren.

Team Recruitment
Team Recruitment
Vragen?

Onze recruiters staan voor je klaar

Bekijk andere bijbanen

Niet de juiste bijbaan gevonden? Bekijk een aantal vergelijkbare vacatures of bekijk alle vacatures op het overzicht.

Wil jij een goed betaalde bijbaan met betekenis? Wij hebben hem voor je gevonden!

Wil jij een goedbetaalde bijbaan mét betekenis? Dat kan! Als medewerker thuishulp bij Tzorg draag jij eraan bij dat ouderen nog fijn, schoon en veilig in hun vertrouwde omgeving kunnen leven.