Klantenservice Medewerker bij ONVZ

Plaats
Houten
Aantal uur
24 - 40 uur
Dienstverband
Fulltime
Salaris
€ 13,62 per uur

Geld verdienen met bellen, chatten en mailen? Ga aan de slag als Klantenservice Medewerker bij ONVZ en help klanten vol enthousiasme met al hun vragen. Als Klantenservice Medewerker kom je te werken in een divers studententeam waardoor geen dag hetzelfde is. Reageer vandaag nog!

In het kort

  • Voor zelfverzekerde HBO- en WO-studenten die van aanpakken weten;
  • Werk 24 - 40 uur p.w. van ma t/m vr tussen 08:00 en 18:00 uur;
  • Lekker cashen: €13,62 bruto per uur (ongeacht leeftijd);
  • Het Wft Zorg-certificaat wordt voor je betaald.

Vragen?

Heb je vragen over de vacature? Neem contact met ons op via Whatsapp

Iedereen wordt uitgenodigd om te reageren.

Werkzaamheden

In de functie van Klantenservice Medewerker bij ONVZ in Houten spreek je enorm veel verschillende soorten mensen. Per dagen komen er zo’n 2.000 calls binnen, jouw taak is om een deel van deze calls weg te werken. Dit doe je zowel per mail als per telefoon, maar als je wat langer in dienst bent mag je ook vragen via Facebook, WhatsApp en Twitter behandelen.

Aan het begin van je werkdag, voordat je aan je shift begint, pak je jouw headset uit je kluisje en kies je een fijne flexplek uit. Dan is het tijd om klanten te helpen! De vragen die je zoal moet beantwoorden variëren van polisvragen tot vragen over eigen risico, of over rekeningen die klanten hebben ontvangen. Daarnaast verwerk je ook administratieve taken die uit de gesprekken voortkomen. Klinkt het lastig? Wees niet bang, want je wordt goed opgeleid en begeleid om deze vragen te kunnen beantwoorden. Soms zijn de vragen kort, soms complex. Het kan voorkomen dat het best een puzzel is om een vraag te beantwoorden, wat het werk alleen maar leuker maakt! Jij informeert de klanten te allen tijde goed en vriendelijk, zodat de klant én jijzelf altijd met een glimlach ophangen!

Ik word gebeld met heel veel uiteenlopende vragen. Van een declaratie of advies tot vragen als "mijn kind moet een beugel, wat moet ik nu doen?". Het is vaak heel inhoudelijk, maar soms ook gewoon praktisch als er een betaling moet worden geregeld of iets snel moet worden opgezocht. Uiteindelijk vind ik het contact met klanten echt het allerleukst, dat maakt de functie heel afwisselend.

Margot Bonsing

Klantenservice Medewerker bij ONVZ

Meer weten over hoe het is om te werken bij ONVZ? Lees het volledige interview met Margot over haar bijbaan.

Over de opdrachtgever

Je gaat aan de slag bij ONVZ. Een onafhankelijke specialist in zorgverzekeringen. ONVZ is een organisatie zonder winstoogmerk, waarbij het belang van de verzekerden voorop staat. Klanten worden niet alleen verzekerd van de beste zorg maar ook van vrije keuze. Het is immers uw leven, uw gezondheid. Daar maakt ONVZ zich elke dag sterk voor. Als klant ben je namelijk vrij om te bepalen welke arts je consulteert en naar welk ziekenhuis je gaat. Zoveel vrijheid is tegenwoordig zeker niet vanzelfsprekend.

Binnen ONVZ staat iedereen voor elkaar klaar en heerst er een gezellige sfeer, maar wordt er natuurlijk ook hard gewerkt. Je komt te werken op een open afdeling, in een team dat erg sociaal en betrokken is. Van outgoing tot rustige types: het team is lekker divers. Bij ONVZ is iedereen onderdeel van de organisatie, ook jij! Je mag dan ook altijd meedenken en met verbeterpunten komen.

Dit verwachten wij van jou

  • Je bent t/m januari 24 - 40 uur per week beschikbaar en vanaf februari 16 uur per week;
  • Je bent bereid om het Wft-Zorg certificaat te gaan behalen. Behaald? SUSA betaalt!;
  • Je bent klantgericht, dienstverlenend en weet hoe je de klant ambassadeur maakt;
  • Je bent zelfverzekerd en staat stevig in je schoenen, zonder je werk en verantwoordelijkheid te onderschatten;
  • Je hebt interesse in de zorg en kunt klantvragen zakelijk (binnen de regels van de premie) beantwoorden;
  • Je bent bereid om naast serieus en hard werken bij het leukste studententeam van Utrecht e.o. te horen!

Werktijden en beschikbaarheid

Voor deze bijbaan ben je minimaal 24 uur per week beschikbaar voor minimaal 12 maanden. ONVZ is geopend van maandag tot en met vrijdag tussen 08:00 en 18:00 uur.


LET OP:
de startdatum is vanaf 14 september!

Vragen?

Heb je vragen over de vacature? Neem contact met ons op via Whatsapp

Wat kan ik verwachten in het sollicitatieproces?

Iedereen wordt uitgenodigd om te reageren.

Deel deze vacature