Klantenservice Medewerker bij OneMed

Plaats
Eindhoven
Aantal uur
16 uur
Dienstverband
Parttime
Salaris
€ 12,50 per uur

Omschrijven vrienden jou als behulpzaam en vrolijk? Bel je graag en denk je oplossingsgericht? Dan is deze bijbaan als Klantenservice Medewerker bij OneMed precies wat je zoekt. Lees snel verder en solliciteer direct!

In het kort

 • Een plek waar je minimaal 16 uur per week flexibel kan werken;
 • Van maandag t/m vrijdag tussen 08:00 en 17:00 uur (en na 6 maanden tot 21:00 uur);
 • Een lekker salaris: je verdient €12,50 bruto per uur (dat is €13,50 incl. vakantiegeld);
 • Echt een aanvulling op je cv: een internationale topwerkgever.

Vragen?

Heb je vragen over de vacature? Neem contact met ons op via Whatsapp

Iedereen wordt uitgenodigd om te reageren:

Werkzaamheden

Je werkdag begint gezellig op kantoor samen met je andere collega’s (op afstand). Via de telefoon en e-mail beantwoord je allerlei klantvragen. ’s Ochtends belt er een klant met een vraag over herhaalbestellingen. Jij vraagt bij de klant de nodige informatie en maakt alles in orde. Weer een klant geholpen? Yes, daar krijg jij energie van! Ook kun je dagelijks meerdere inhoudelijke adviesvragen krijgen over producten. Je luistert goed naar de klant en daarna weet je precies welk product het beste bij de wensen van de klant past.

Als je het bellen onder de knie hebt, mag je ook klanten gaan benaderen die al vaker een product hebben besteld, maar dit al een tijdje niet meer hebben gedaan. Hebben ze al bijna een nieuw product nodig? Jij regelt het! Vaak handel je de telefoongesprekken gewoon zelf af. Maar, mocht een gesprek echt te inhoudelijk worden, of heeft een nieuwe klant veel advies nodig, dan kun je de klant altijd doorverbinden naar een verpleegkundige op de afdeling. Zo sta je nooit met je mond vol tanden. Kortom, een super afwisselende bijbaan waar geen dag hetzelfde is!

Mijn werkt voelt als thuiskomen. Bij ons hangt een fijne sfeer. We staan samen klaar voor onze klanten. Dat voel je ook in de dankbaarheid je ontvangt.

Astrid

Medewerker Klantenservice bij OneMed

Over de opdrachtgever

OneMed is een grote, internationale organisatie in medische hulpmiddelen. Denk bijvoorbeeld aan producten op het gebied van diabetes-, wond-, stoma- en continentiezorg. Dit doen ze bij ziekenhuizen, huisartsen, zorginstellingen, apotheken en direct bij mensen thuis. Belangrijk en goed werk dus.

Jij komt te werken bij familiebedrijf Bosman, dat is onderdeel van OneMed. Je werkt zo in een internationale organisatie met de sfeer van een familiebedrijf. Een super fijne combi al zeggen wij het zelf. Tijdens het werken kun je leren en groeien van alle kennis die wij in huis hebben. Ook is er regelmatig een borrel met je collega’s om de dag goed af te sluiten. Wat wil je nog meer?

Dit verwachten wij van jou

 • Je bent student;
 • Je kan goed communiceren, zowel telefonisch als per mail;
 • Je bent initiatiefrijk en vindt het leuk om nieuwe dingen te leren;
 • Je bent niet snel van je stuk te brengen;
 • Je kan goed luisteren en je inleven in een klant;
 • Je bent 16 uur per week beschikbaar voor tenminste de komende 12 maanden.

Werktijden en beschikbaarheid

Wij snappen dat je studie altijd op de eerste plek staat. Daarom kan je bij ons zelf je uren flexibel inplannen van maandag tot en met vrijdag tussen 08:00 en 17:00 uur en na een half jaar tot 21:00 uur.

Is deze bijbaan echt wat voor jou? Solliciteer dan nu via de knop 'Solliciteer direct' en maak een account aan. We mailen of bellen je zo snel mogelijk!

Werken via SUSA betekent

 • Vrijheid: wekelijks opgeven wanneer je wilt werken;
 • Vaardigheid: aan de slag bij een topwerkgever;
 • Gezelligheid: samenwerken met andere studenten;
 • Zekerheid: wekelijks uitbetaald.

Wat kan ik verwachten in het sollicitatieproces?

Meer weten over het sollicitatieproces? Bekijk de veelgestelde vragen.

Iedereen wordt uitgenodigd om te reageren:

Deel deze vacature