Klantenservice Medewerker bij OneMed

Plaats
Eindhoven
Aantal uur
16 uur
Dienstverband
Parttime
Salaris
€ 11,91 per uur

Houd je van praten, ben jij communicatief sterk en vind je het stiekem wel interessant om het over ‘ongemakkelijke’ onderwerpen te hebben? Dan zoeken we jou als Klantenservice Medewerker bij topbedrijf OneMed! Je helpt hier klanten met allerlei vragen over incontinentieproblemen. Belangrijk en goed werk dus. Lees snel verder voor meer informatie over deze bijbaan!

In het kort

 • Een plek waar je minimaal 12 uur per week flexibel kan werken;
 • Van maandag t/m vrijdag tussen 08:00 en 17:00 uur (en na 6 maanden tot 21:00 uur);
 • Een lekker salaris: je verdient €11,91 bruto per uur (leeftijd speelt hierbij geen rol);
 • Echt een aanvulling op je CV: een internationale topwerkgever.

Vragen?

Heb je vragen over de vacature? Neem contact met ons op via Whatsapp

Iedereen wordt uitgenodigd om te reageren:

Werkzaamheden

Je zit tijdens het werk gezellig (op afstand) tussen je andere collega’s op kantoor. Ook fijn: er is altijd ruimte voor een praatje of een bakkie koffie. Zo vliegt de dag snel voorbij. En wat doe je nu precies? Nou, overdag ben je vooral druk met inkomende telefonie. Dat betekent telefonisch vragen beantwoorden over de hulpmiddelen die te maken hebben met incontinentie. Je kan onder andere vragen krijgen over herhaalbestellingen en inhoudelijk advies over producten. Lekker afwisselend dus.

Na verloop van tijd ga je ook outbound bellen. Dit betekent dat je belt naar klanten die al vaker een product hebben besteld, maar dit al een tijdje niet meer gedaan hebben. Daarom ga jij ze bellen! Hebben ze bijvoorbeeld al bijna weer een nieuw product nodig? Vaak handel je alle telefoongesprekken gewoon lekker zelf af. Mocht een gesprek echt te inhoudelijk worden, of heeft een nieuwe klant veel advies nodig, dan kan je ze gelukkig altijd doorverbinden naar een verpleegkundige op de afdeling. Zo sta je nooit met je mond vol tanden. Goed geregeld, toch?

Mijn werkt voelt als thuiskomen. Bij ons hangt een fijne sfeer. We staan samen klaar voor onze klanten. Dat voel je ook in de dankbaarheid je ontvangt.

Astrid

Medewerker Klantenservice bij OneMed

Over de opdrachtgever

OneMed is een grote, internationale organisatie in medische hulpmiddelen. Medische hulpmiddelen? Ja, ze leveren producten op het gebied van diabetes-, wond-, stoma- en continentiezorg. Dit doen ze bij ziekenhuizen, huisartsen, zorginstellingen, apotheken en direct bij mensen thuis. Belangrijk en goed werk dus.

En nu jij! Jij komt te werken bij familiebedrijf Bosman, dat is onderdeel van OneMed. Je werkt zo in een internationale organisatie met de sfeer van een familiebedrijf. Een heerlijke combi al zeggen wij het zelf. Tijdens het werken kun je leren en groeien van alle kennis in huis om daarna gezellig te borrelen met je collega’s en de dag goed af te sluiten. Wat wil je nog meer? 

Dit verwachten wij van jou

 • Je bent student;
 • Je kan goed communiceren, zowel telefonisch als per mail;
 • Je bent initiatiefrijk en vindt het leuk om nieuwe dingen te leren;
 • Je bent niet snel van je stuk te brengen;
 • Je kan goed luisteren en je inleven in een klant;
 • Je bent 16 uur per week beschikbaar voor tenminste de komende 12 maanden.

Werktijden en beschikbaarheid

Wij snappen dat je studie altijd op de eerste plek staat. Daarom kan je bij ons zelf je uren flexibel inplannen van maandag tot en met vrijdag tussen 08:00 en 17:00 uur en na een half jaar tot 21:00 uur.

Enthousiast? Superleuk! Solliciteer dan nu via de knop 'Solliciteer direct' en maak een account aan. Wij mailen of bellen je snel!

Coronamaatregelen

In deze functie werk je coronaproof op kantoor.

Werken via SUSA betekent

 • Vrijheid: wekelijks opgeven wanneer je wilt werken;
 • Vaardigheid: aan de slag bij een topwerkgever;
 • Gezelligheid: samenwerken met andere studenten;
 • Zekerheid: wekelijks uitbetaald.

Wat kan ik verwachten in het sollicitatieproces?

Meer weten over het sollicitatieproces? Bekijk de veelgestelde vragen.

Iedereen wordt uitgenodigd om te reageren:

Deel deze vacature