Medewerker Ledenservice bij Nationale Postcode Loterij & Vriendenloterij

Plaats
Amsterdam
Aantal uur
16 uur
Dienstverband
Parttime
Salaris
€ 12,96 per uur

Goooeeeeeeedemorgen…. Word jij enthousiast als jij je kan inzetten voor anderen? Dan is de functie Medewerker Ledenservice bij Nationale Postcode Loterij en Vriendenloterij voor jou een win-win. Met jouw inzet zorg jij niet alleen dat leden van de Nationale Postcode Loterij en Vriendenloterij kunnen genieten van hun prijs, maar Gaston stort ook elke week bij jou een leuk bedrag op je rekening. Nieuwsgierig? Lees snel verder!

In het kort

 • Voor enthousiaste en klantvriendelijke HBO- en WO-studenten;
 • Plan zelf je uren in: 16 uur p.w. beschikbaar van maandag t/m vrijdag tussen 09:00 en 21:00 uur en op de zaterdag tussen 09:30 en 16:00 uur;
 • Verdien €12,96 bruto per uur (dat is €13,99 incl. vakantiegeld);
 • Werkervaring opdoen bij een grote Nederlandse organisatie.

Vragen?

Heb je vragen over de vacature? Neem contact met ons op via Whatsapp

Iedereen wordt uitgenodigd om te reageren:

Werkzaamheden

Als Medewerker Ledenservice bij Nationale Postcode Loterij en Vriendenloterij leer je alles wat te maken heeft met loterijen, prijzen en goede doelen. Je krijgt echt een kijkje achter de schermen bij een loterij, hoe leuk is dat! Tijdens je inwerktraject krijg je eerst training over prijzenpakketten, gesprekstechnieken en de verschillende systemen, zodat je daarna de deelnemers van de loterij goed kunt helpen! Je kunt onder andere vragen krijgen over adreswijzigingen, gewonnen prijzen of over een lopende campagne. Je hoeft dus geen potentiële leden te benaderen, maar zorgt juist dat de huidige leden ambassadeur worden! Ben jij iemand die energie krijgt van andere mensen helpen? Dan is dit de perfect bijbaan voor jou!

Over de opdrachtgever

De missie van Nationale Postcode Loterij en Vriendenloterij is om fondsen te werven voor goede doelen door loterijen te organiseren. Met dit geld worden veel belangrijke projecten op het gebied van mens en natuur, cultuur, gezondheid en welzijn mogelijk gemaakt. Jouw team bestaat uit mensen met allerlei verschillende nationaliteiten en achtergronden, lekker divers dus! Bij Nationale Postcode Loterij en Vriendenloterij is er daarnaast veel ruimte voor creativiteit en innovatie. Heb je een goed idee of denk je dat iets beter kan? Geef dit vooral aan en laat jezelf zien!

Dit verwachten wij van jou

 • Je bent HBO- of WO-student en minimaal nog een jaar studerende; 
 • Je bent communicatief vaardig je hebt een heldere telefoon stem; 
 • Je bent klantgericht; 
 • Je hebt een empathisch vermogen en goede luistervaardigheden 
 • Je bent snel met systemen en je kunt goed multitasken. 

Werktijden en beschikbaarheid

Voor deze toffe functie ben je minimaal 16 uur per week beschikbaar voor een periode van minimaal 12 maanden. Je kunt doordeweeks flexibel je uren inplannen van maandag t/m vrijdag tussen 09:00 en 21:00 uur en op de zaterdag tussen 09:30 en 16:00 uur.

Werken via SUSA betekent

 • Vrijheid: wekelijks opgeven wanneer je wilt werken;
 • Vaardigheid: aan de slag bij een topwerkgever;
 • Gezelligheid: samenwerken met andere studenten;
 • Zekerheid: wekelijks uitbetaald.

Wat kan ik verwachten in het sollicitatieproces?

Meer weten over het sollicitatieproces? Bekijk de veelgestelde vragen.

Iedereen wordt uitgenodigd om te reageren:

Deel deze vacature