Klantenservice medewerker bij Maersk

All The Way Together Hero 700X500 V3
Plaats
Rotterdam
Aantal uur p/w
16 uur
Salaris
€ 14,31 per uur
Werklocatie
Op locatie

Solliciteer direct op deze vacature!

Is dit dé baan voor jou? Solliciteer dan direct op deze vacature! Of schrijf je open in bij SUSA en ga samen met één van onze recruiters in gesprek.

Student& allesweter

Bij SUSA weten we dat jij meer bent dan alleen student. Als klantenservice medewerker bij Maersk ben jij student én allesweter. Als echte communicatie specialist help jij klanten binnen no-time logistiek uit de brand. Zo til je niet alleen je communicatie skills naar een ander level, maar ook maak je jezelf al bekend in de scheepvaartwereld. Klinkt goed, toch? Check de vacature en ga via SUSA aan de slag bij Maersk!

Deze vacature in het kort

 • Voor studenten die makkelijk een praatje maken en affiniteit hebben met scheepvaart;
 • Werk flexibel en plan elke week 16 uur in van maandag t/m vrijdag tussen 08.00 - 17.45;
 • Wekelijks uitbetaald en een lekker salaris van €14,31* per uur;
 • Werken in een gezellig en ambitieus team, op een toplocatie in Rotterdam! 
* Het bedrag van €14,31 per uur is het bruto loon inclusief vakantiegeld. Het bruto bedrag exclusief vakantiegeld is €13,21 per uur. Dit is het loon wat je elke week ziet verschijnen. Hoe zit het dan met dat vakantiegeld? Nou, bij SUSA hebben we het zo geregeld, dat jij kunt bepalen wanneer je je vakantiegeld laat uitbetalen. Dit kan elke week, elke maand, of eens per jaar. Zo ontvang je jouw opgebouwde vakantiepotje alleen op jouw rekening wanneer jíj dat wil.

Iedereen wordt uitgenodigd om te reageren.

Wat ga je doen?

Als je bij Maersk aan de slag gaat als klantenservice medewerker begin je met het opvolgen van rapportages. Missen er belangrijke gegevens zoals het gewicht van een container? Jij belt klanten na om deze informatie te verkrijgen. Ook help je klanten met het beantwoorden van hun vragen die binnenkomen per mail, telefoon of de chat. Dit kunnen vragen in het Nederlands zijn, maar ook in het Engels. Het is belangrijk dat je goed luistert naar de klant en op zoek gaat naar een oplossing. Tijdens telefonische gesprekken krijg je veel verschillende vragen, dus is het van belang dat je een open en servicegericht een gesprek in gaat. Zo doe je al veel basiskennis van de scheepvaart op!

Over Maersk

Maersk is een Deens multinationale onderneming, die bestaat uit bedrijven die vooral in de transportsector actief zijn. Het bedrijf waar jij voor kunt gaan werken is de grootste containerrederij ter wereld, die zich voornamelijk bezig houdt met zeetransport van containers. Met meer dan 600 schepen met een totale capaciteit van 3,5 miljoen standaard containers, nemen ze ongeveer 19% van het wereldtotaal voor hun rekening. Vanuit het kantoor in Rotterdam zijn meer dan 150 mensen gericht bezig met het ondersteunen van service en support aan bedrijven in Nederland. Denk aan de import of export van container verzendingen, vervoer van gevaarlijke of afwijkende goederen. De mensen bij Maersk kennen de markt en hebben de expertise op het gebied van wereldhandel, logistiek en de operationele zaken die nodig zijn om ervoor te zorgen dat de zending op de juiste plek en in de juiste conditie aankomen.

Jij bent Student&

 • Jij bent hbo- of wo-student en minimaal nog 12 maanden beschikbaar;
 • Jij spreekt en schrijft naast studententaal ook perfect Algemeen Nederlands en Engels;
 • Jij werkt het liefste in een team;
 • Jij bent niet bang om out of the box te denken;
 • Jij hebt een goed inlevingsvermogen en bent oplossingsgericht.

SUSA. Make it count.

Na 75 jaar ervaring met studentenwerk weten we bij SUSA hoe jij alles uit je studentenleven kunt halen. En een bijbaan helpt jou daarbij! Ga via SUSA aan de slag bij deze toffe opdrachtgever en werk naast je studie, óók aan je toekomst. Maar hoe dan?!
 • Werken wanneer JIJ wilt
  Werken via SUSA is flexibel. Jij plant je werkdagen wekelijks in, precies zoals het in jouw wisselende rooster past. Afhankelijk van de bijbaan waarop je reageert, variërend van 8 tot 16 uur per week. Een echte BIJbaan dus!
 • Met andere studenten
  Collega’s zijn minstens net zo belangrijk als het werk zelf. Daarom regelen wij dat jij werkt in een groot team van medestudenten. Wel zo gezellig!
 • Lekker uitbetaald
  Student zijn is niet goedkoop. Dat weten wij als geen ander. Daarom krijg je van ons een goed salaris dat wekelijks op je rekening verschijnt.
 • Zonder gezeik
  Werken zonder gezeik. Klinkt heerlijk? Vinden wij ook. Bij SUSA regel je daarom alles lekker online, met één druk op de knop.

Iedereen wordt uitgenodigd om te reageren.

Team Recruitment
Team Recruitment
Vragen?

Onze recruiters staan voor je klaar