Klantenservice medewerker bij Greenchoice

Greenchoice Werk
Plaats
Rotterdam
Aantal uur p/w
16 uur
Salaris
€ 13,87 per uur
Werklocatie
Hybride

Solliciteer direct op deze vacature!

Is dit dé baan voor jou? Solliciteer dan direct op deze vacature! Of schrijf je open in bij SUSA en ga samen met één van onze recruiters in gesprek.

Student& verduurzamer

Bij SUSA weten we dat jij meer bent dan alleen student. Als klantenservice medewerker bij Greenchoice laat je dat zien! In deze studentenbaan komt de verduurzamer in jou naar boven: jij pakt alle klantvragen zo compleet mogelijk op en haalt hier weer nieuwe (groene) energie uit. Doordat je met veel verschillende vragen te maken hebt, kan je je optimaal ontwikkelen en haal je met deze flexibele bijbaan meer uit je studentenleven. Check snel de vacature en ga via SUSA aan de slag bij Greenchoice!

Deze vacature in het kort

  • Voor sociale en communicatief sterke studenten die vanuit huis en op kantoor willen werken;
  • Plan je eigen werktijden in, 16 uur per week van ma t/m vr tussen 08.30 - 18.00 en za van 08.30 - 17.30;
  • Lekker verdienen: wekelijkse uitbetaling en een uurloon van €13,87*;
  • Aan het werk bij een groene energieleverancier waarbij je klanten écht helpt!

* Het bedrag van €13,87 per uur is het bruto loon inclusief vakantiegeld. Het bruto bedrag exclusief vakantiegeld is €12,80 per uur. Dit is het loon wat je elke week ziet verschijnen. Hoe zit het dan met dat vakantiegeld? Nou, bij SUSA hebben we het zo geregeld, dat jij kunt bepalen wanneer je je vakantiegeld laat uitbetalen. Dit kan elke week, elke maand, of eens per jaar. Zo ontvang je jouw opgebouwde vakantiepotje alleen op jouw rekening wanneer jíj dat wil.

Iedereen wordt uitgenodigd om te reageren.

Hoe is dat eigenlijk,
werken bij Greenchoice via SUSA?

Rianne en Anastasia vertellen je kort waar zij energie van krijgen en waarom zij blij worden van hun bijbaan.


Wil je meer weten over werken bij Greenchoice? Lees dan het interview met Rianne, Anastasia en Jordy en solliciteer snel!

Wat ga je doen?

Als klantenservice medewerker bij Greenchoice ben jij een echte alleskunner. Door de uitgebreide trainingsprocedure die je volgt ben jij binnen no-time ingewerkt en bezit je alle skills die je nodig hebt om klantvragen te beantwoorden. De vragen die jij zal ontvangen zijn erg divers. Greenchoice wil namelijk dat de klant alle vragen, van A - Z, aan jou kan stellen! Je kunt bijvoorbeeld vragen krijgen over het doorgeven van meterstanden, slimme meters, zonnepanelen of nota's. Op gegeven moment een ster in telefonische hulp? Tijd om je te verdiepen in het e-mailen en administratieve uitdagingen! 

Je komt te werken in een hecht studententeam, zowel vanuit Rotterdam als Nijmegen, waarbij op zaterdag zelfs alleen het SUSA-team aan het werk is! Dat betekent gezellig samen op kantoor, veel van elkaar leren en een hechte band met je collega's. Na je inwerkperiode is er ook mogelijkheid om deels thuis aan de slag te gaan.
Als je nieuw bent en binnenkomt, staat iedereen klaar om je te helpen.
Rianne

Recht en Bestuur Student& klantenservice medewerker bij Greenchoice

Over Greenchoice

Ben jij milieubewust en kies je voor groene energie of wil je hier meer over leren? Dan is Greenchoice de perfecte match voor jou. In 2019 en 2020 zijn zij verkozen tot Duurzaamste merk van Nederland. Het doel is om 100% groene energie uit Nederland te kunnen leveren. Vind jij dit een mooi streven? Ga dan aan de slag bij Greenchoice!

Aan het Kruisplein in Rotterdam hangt een relaxte en informele sfeer, waar je werkt in een hecht en behulpzaam team. Niet alleen de klant wordt van A tot Z geholpen, jij wordt ook van A tot Z ingewerkt. Door de goede begeleiding en verschillende trainingen heb jij je skills in korte tijd nog meer uitgebreid. Eigen groene ideeën? Bij Greenchoice is er altijd ruimte voor initiatief!

Jij bent Student&

  • Jij bent hbo- of wo-student;
  • Jij spreekt naast studententaal, ook supergoed Nederlands en kan je redden in het Engels;
  • Jij hebt klantvriendelijkheid voorop staan en stelt je sociaal en belangstellend op;
  • Jij wil alle problemen oplossen van begin tot het eind;
  • Jij bent betrokken bij de organisatie en gelooft in het product en de idealen van Greenchoice.

Meer weten over deze job?

Ben jij benieuwd hoe het is om hier als student te werken? Of ben je nét nog niet zeker van een bijbaan bij Greenchoice? Geen zorgen! Wij zijn op pad gegaan om studenten om hun ervaringen te vragen. Hier lees je alles over hun favoriete werkzaamheden en het team.

Greenchoice Wall Of Success

Iedereen wordt uitgenodigd om te reageren.

Team Recruitment
Team Recruitment
Vragen?

Onze recruiters staan voor je klaar

Bekijk andere bijbanen

Niet de juiste bijbaan gevonden? Bekijk een aantal vergelijkbare vacatures of bekijk alle vacatures op het overzicht.

Zomerbijbaan: medewerker alarmcentrale bij Eurocross Assistance

Zomerbijbaan: medewerker alarmcentrale bij SOS International

Medewerker control room bij PostNL