Klantenservice Medewerker bij Greenchoice

Plaats
Rotterdam
Aantal uur
16 uur
Dienstverband
Parttime
Salaris
€ 11,20 per uur

Draag jij graag bij aan een groenere wereld? Wil je werken voor de klantvriendelijkste energieleverancier van Nederland? Twijfel niet en ga voor groen! Als Klantenservice Medewerker bij Greenchoice word je niet op één skill ingewerkt, maar behandel je een klantverzoek van A tot Z. Zo krijg je al gauw veel verantwoordelijkheid én help je de wereld een stukje duurzamer te worden. Wacht niet langer en solliciteer meteen!

In het kort

 • Voor sociale en communicatief sterke HBO- of WO-studenten;
 • Flexibele werktijden: van maandag t/m vrijdag tussen 8:30 en 18:00 uur en op zaterdag van 8:30 tot 17:30 uur;
 • Lekker verdienen: €11,20 bruto per uur (dat is €12,10 incl. vakantiegeld);
 • Aan de slag bij een duurzame energieleverancier waarbij je klanten écht helpt.

Vragen?

Heb je vragen over de vacature? Neem contact met ons op via Whatsapp

Iedereen wordt uitgenodigd om te reageren:

Werkzaamheden

Als Klantenservice Medewerker bij Greenchoice ben je van alle markten thuis. Dankzij de uitgebreide (en betaalde!) trainingsprocedure leer je stap voor stap alle skills om iedere klant zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Eerst volg je een training om klanten telefonisch te helpen. Heb je dat volledig onder de knie? Dan leer je meer over e-mail en pak je ook administratieve taken op.


Je wordt zo opgeleid om zoveel mogelijk vragen van A tot Z zelf te kunnen beantwoorden. Van het doorgeven van meterstanden tot vragen over slimme meters of nota’s: je helpt de klant in het hele proces. Tijdens de gesprekken hoef je je niet aan een script te houden: jezelf zijn aan de telefoon en het voeren van persoonlijke gesprekken is wat Greenchoice onderscheidt. Je wordt hierbij vanzelfsprekend gecoacht op structuur, vriendelijkheid en leiding nemen. Dat je net dat stapje extra zet om de klant echt te helpen, blijkt uit de tevreden reacties. De klantenservice van Greenchoice wordt door hun klanten beoordeeld met een 8.2!

Het leuke aan werken bij Greenchoice is de positieve sfeer en goede energie. Het is een leuke samenstelling van mensen, en er worden niet alleen veel activiteiten georganiseerd maar ook echt resultaten geboekt

Alexander Roepers

Business Developer bij Greenchoice

Over de opdrachtgever

Kies jij voor groen? Dan is de Rotterdamse energieleverancier Greenchoice de perfecte match voor jou. Zo werden zij in 2019 en 2020 verkozen tot Duurzaamste merk van Nederland! Help jij als Klantenservice Medewerker mee om het mooie doel - 100% groene energie uit Nederland - te realiseren?

Bij Greenchoice aan het Kruisplein in Rotterdam heerst een relaxte, informele sfeer en werk je in een hecht en behulpzaam team. Of je nu flex of vast werkt, iedereen helpt elkaar en iedereen is gelijk. En, in het jonge en energieke team is altijd ruimte voor initiatief. Niet voor niets werden zij in 2019 voor het achtste jaar op rij verkozen tot beste energieleverancier van Nederland en in 2020 weer het klantvriendelijkste bedrijf in de energie sector!

Dit verwachten wij van jou

 • Je bent een HBO- of WO-student die klantvriendelijkheid voorop heeft staan;
 • De Nederlandse taal ken je als je broekzak, maar je weet je ook te redden in het Engels;
 • Je bent betrokken bij de organisatie en gelooft in het product en de idealen van Greenchoice;
 • Je bent zeer sociaal en belangstellend naar klanten;
 • Je voelt je verantwoordelijk en we kunnen écht op jou rekenen;
 • Problemen oplossen doe jij van begin tot eind.

Werktijden en beschikbaarheid

Voor deze bijbaan ben je 16 uur per week beschikbaar voor ten minste de komende 12 maanden. Je kunt iedere week zelf je uren flexibel inplannen van maandag t/m vrijdag tussen 8:30 en 18:00 uur en op zaterdag van 8:30 tot 17:30 uur.

Werken via SUSA betekent

 • Vrijheid: wekelijks opgeven wanneer je wilt werken;
 • Vaardigheid: aan de slag bij een topwerkgever;
 • Gezelligheid: samenwerken met andere studenten;
 • Zekerheid: wekelijks uitbetaald.

Wat kan ik verwachten in het sollicitatieproces?

Meer weten over het sollicitatieproces? Bekijk de veelgestelde vragen.

Iedereen wordt uitgenodigd om te reageren:

Deel deze vacature