Klantenservice medewerker bij a.s.r.

SUSA Fotografie 02541
Plaats
Utrecht
Aantal uur p/w
16 uur
Salaris
€ 12,87 per uur

Solliciteer direct op deze vacature!

Is dit dé baan voor jou? Solliciteer dan direct op deze vacature! Of schrijf je open in bij SUSA en ga samen met één van onze recruiters in gesprek.

Student& sociaal dier

Bij SUSA weten we dat jij meer bent dan alleen student. Als klantenservice medewerker bij a.s.r. ben jij student én sociaal dier. Het beantwoorden van vragen van de klant is geen probleem met jouw social skills en het is zeker dat er wordt opgehangen met een grote glimlach. Een klanttevredenheid van 100%? Geen probleem voor jou. Check de vacature snel en ga via SUSA aan de slag bij a.s.r.! 

Deze vacature in het kort

 • Voor hbo- en wo-studenten die wel houden van een kletspraatje;
 • Werk flexibel en plan elke week 16 uur in;
 • Een lekker salaris van € 12,87 bruto per uur (dat is €13,89 incl. vakantiegeld) ;
 • Werken op een toplocatie in Utrecht!

Wat ga je doen?

Nu we allemaal een pandemie in ons boekje hebben, weten we dat er niks belangrijkers is dan onze gezondheid. De eerste stap is een goede zorgverzekering. Als Klantenservice Medewerker bij a.s.r. kom je te werken op de afdeling Zorgverzekeringen: thé place to be! Hier help jij de klanten van a.s.r. met al hun vragen omtrent zorgverzekeringen. Als echte zorgheld beantwoord jij telefonisch vragen en geef je advies. Je houdt van LSD (luisteren, samenvatten, doorvragen) en bent pas happy als de klant dat ook is! 

Over a.s.r.

Bij a.s.r. draait het niet om mooie beloftes, maar om daden. Zoals we eerder ook al zeiden: dit is de tijd van doen. Je maakt je beloftes waar en streeft altijd naar beter. Dit doe je uiteraard niet alleen, maar samen met een mega enthousiast studententeam! Namen als De Amersfoortse, Ditzo, Europeesche Verzekeringen en Ardanta zeggen je ongetwijfeld ook wat. Ze vallen stuk voor stuk onder deze Nederlandse verzekeringsmaatschappij die een breed assortiment aan financiële producten biedt op het gebied van schade-, levens- en inkomensverzekeringen, collectieve en individuele pensioenen, zorg-, reis-, recreatie- en uitvaartverzekeringen.

 

Jouw werkplek bevindt zich op dit moment thuis, maar anders op een supermooie locatie in Utrecht (maar 5 minuten per fiets vanaf de Uithof) en van de informele werksfeer word je minstens zo blij. Je werkt samen in een hecht team van zes tot negen personen die er samen voor gaan en zich verantwoordelijk voelen voor de teamprestatie. Je collega’s zijn jong, oud, man en vrouw: lekker gemixt. Daarbij heb je een leidinggevende en een coach die jou begeleiden in je persoonlijke ontwikkeling, waardoor jij je werk goed kunt uitvoeren.

Jij bent Student&

 • Jij spreekt en schrijft naast studententaal ook perfect Algemeen Nederlands;
 • Jij hebt een vlotte babbel en bent klantgericht;
 • Jij bent lekker zelfstandig en neemt je verantwoordelijkheid;
 • Jij hebt een goed inlevingsvermogen en bent benieuwd naar de context achter de vraag;
 • Jij bent een echte aanpakker.

SUSA. Make it count.

 • Werken wanneer JIJ wilt
  Werken via SUSA is flexibel. Jij plant je werkdagen wekelijks in, precies zoals het in jouw wisselende rooster past. Van 8 tot 16 uur per week. Een echte BIJbaan dus!
 • Met andere studenten
  Collega’s zijn minstens net zo belangrijk als het werk zelf. Daarom regelen wij dat jij werkt in een groot team van medestudenten. Wel zo gezellig!
 • Lekker uitbetaald
  Student zijn is niet goedkoop. Dat weten wij als geen ander. Daarom krijg je van ons een goed salaris dat wekelijks op je rekening verschijnt.
 • Zonder gezeik
  Werken zonder gezeik. Klinkt heerlijk? Vinden wij ook. Bij SUSA regel je daarom alles lekker online, met één druk op de knop.

Iedereen wordt uitgenodigd om te reageren.

Team Recruitment
Team Recruitment
Vragen?

Onze recruiters staan voor je klaar

Bekijk andere bijbanen

Niet de juiste bijbaan gevonden? Bekijk een aantal vergelijkbare vacatures of bekijk alle vacatures op het overzicht.

Medewerker thuishulp bij Zorg en Plezier

Medewerker thuishulp bij Zorg en Plezier

Een flexibele studenten bijbaan in Utrecht