Thuishulp medewerker bij Buurtdiensten Wageningen

Header Zorg
Plaats
Wageningen
Aantal uur per week
4 - 24 uur
Salaris
€ 16,50 per uur
Werklocatie
Op locatie

Solliciteer direct op deze vacature!

Is dit dé baan voor jou? Solliciteer dan direct op deze vacature! Of schrijf je open in bij SUSA en ga samen met één van onze recruiters in gesprek.

Student & superheld

Bij SUSA weten we dat jij meer bent dan alleen student. Als thuishulp medewerker bij Buurtdiensten ben jij student én superheld! In deze rol zorg jij voor een aangenaam thuis voor jouw cliënten. Dit houdt in dat je de huishoudelijke taken uit handen neemt van de cliënt waardoor zij langer thuis kunnen blijven wonen. Daarnaast ben jij een vertrouwd gezicht voor de cliënt. Door jouw oplettende oog merk je meteen als er veranderingen in de leefsituatie van de cliënt zijn en trek je aan de bel. Zo zorg jij voor een fijne leefomgeving van jouw cliënten. Klaar voor om sportief op de fiets bij jouw cliënten langs te gaan? Lees dan snel verder!

Deze vacature in het kort

 • Voor sociale studenten die het verschil willen maken en goed in teamverband kunnen werken;
 • Vaste momenten: werk elke week 4-24 uur van maandag t/m vrijdag tussen 09.00 – 17.00 uur;
 • Lekker betaald: een uurloon van €16,50*, dat iedere maand verschijnt op je rekening;
 • Een fietsvergoeding van €1,23 netto per dag;
 • Goed voor je cv én voor je sociale ontwikkeling!
*Je bruto uurloon zal €13,81 bedragen. Je vakantietoeslag van 8% wordt direct bij je uurloon uitbetaald. Tel je daar ook nog je eindejaarsuitkering (wordt uitbetaald in november) en uitbetaling van opgenomen vrije dagen bij op, dan kom je uit op een bruto uurloon van €16,50. Ook krijg je een fietsvergoeding van €1,23 per dag. Je salaris krijg je maandelijks uitbetaald.

Iedereen wordt uitgenodigd om te reageren.

Wat ga je doen?

Als thuishulp medewerker ga je aan de slag met de huishoudelijke taken die de cliënt niet zelfstandig kan uitvoeren. Denk hier aan dweilen, stofzuigen, afnemen of afwassen. Naast het schoonmaken horen ook opruimen, het bed opmaken of het kussen goed opschudden er ook bij. Niet lullen, maar poetsen dus! In het begin is het waarschijnlijk zo dat je cliënten krijg op invalbasis, maar uiteindelijk zal je jouw eigen vaste cliënten krijgen. Heb je tijd over na het schoonmaken? Dan is er tijd over voor een kopje thee of koffie. Zo ben je een luisterend oor en maak je de dag van de cliënt weer een stuk gemakkelijker en zonniger. 

Het werk als thuishulp kun jij makkelijk combineren met je studie. Wil je werken voor of net na je college? Geen probleem. Je werkt meestal korte shifts, wat goed in jouw drukke studieschema past. Je maakt daarnaast écht impact op het leven van mensen, want jij zorgt er voor dat ouderen nog fijner, schoner en veiliger in hun vertrouwde omgeving kunnen leven. Verantwoordelijkheid nemen is daarom enorm belangrijk. Een baan met betekenis dus!

Bij de zorg kan je lekker weinig uurtjes werken zodat je dit makkelijk kan combineren met je studie! We koppelen een cliënt aan jouw beschikbaarheid. Geef dus iets meer beschikbaarheid op dan het aantal uur dat je gaat werken, zo kunnen we de perfecte match maken en kan jij op je vaste vrije momenten werken! Wekelijks werk je met vaste cliënten in shifts van 3 uur, dus check even goed wanneer je dit in je agenda kan passen.

Over Buurtdiensten - Wageningen

Buurtdiensten werkt met kleine zelfsturende teams van maximaal 12 mensen. Voor de cliënt is het team altijd makkelijk bereikbaar. Hierdoor kan op een eenvoudige manier aangesloten worden bij de persoonlijke wensen van de cliënt.De taken binnen het team rouleren en worden in onderling overleg verdeeld waarbij rekening wordt gehouden met ieders mogelijkheden en kwaliteiten. Besluiten worden samen genomen. De teams worden ondersteund door een regiocoördinator. Voor hulp of advies kan altijd een beroep gedaan worden op de regiocoördinator. De teams komen regelmatig bij elkaar voor een (digitaal) werkoverleg. Je levert alle vormen van huishoudelijke hulp bij de cliënt thuis. Je hebt vaste cliënten, speelt in op wat er nodig is, kijkt wat de cliënt zelf nog kan en zoekt samen met de cliënt en zijn / haar netwerk naar oplossingen.

Jij bent Student&

 • Jij bent supersociaal. Je maakt net zo gemakkelijk een praatje met een cliënt als op de borrel van gisteravond;
 • Jij bent betrouwbaar: jij komt je afspraken na en de cliënt kan op jou bouwen;
 • Jij bent lekker zelfstandig en pakt die verantwoordelijkheid;
 • Jij hebt inlevingsvermogen en gaat graag in gesprek met anderen;
 • Jij bent een echte aanpakker en bent voor minimaal de komende 7 maanden voor 4 tot 24 uur per week beschikbaar.

SUSA. Make it count.

Na 75 jaar ervaring met studentenwerk weten we bij SUSA hoe jij alles uit je studentenleven kunt halen. En een bijbaan in de zorg helpt jou daarbij! Ga via SUSA aan de slag en werk naast je studie, óók aan je toekomst. Maar hoe dan?!
 • Werken wanneer JIJ wilt
  Ja, je leest het goed. Jij plant je diensten wekelijks in, precies zoals het in jouw rooster past. Een korte dienst net voor of net na je college, het kan allemaal. Een echte BIJbaan dus!
 • Gezellig met anderen
  In de zorg ben je nooit alleen. Je komt thuis bij ouderen die graag een praatje met je maken als koffiemaatje. Supergezellig, maar jij weet ook de juiste balans te houden tussen hard werken en socializen.
 • Lekker uitbetaald
  Student zijn is niet goedkoop. Dat weten wij als geen ander. Daarom krijg je in de zorg een goed salaris op je rekening gestort.
 • Werken op fietsafstand
  Klinkt heerlijk? Vinden wij ook! Zo ben je niet alleen snel op je werk, maar blijf je ook topfit.

Iedereen wordt uitgenodigd om te reageren.

Team Selectie bij SUSA
Team Selectie bij SUSA
Vragen?

Onze recruiters staan voor je klaar

Bekijk andere bijbanen

Niet de juiste bijbaan gevonden? Bekijk een aantal vergelijkbare vacatures of bekijk alle vacatures op het overzicht.

Nieuw

Haal jij energie uit mensen te hulp staan? Zet jouw energie dan in bij een van de grootste energieleveranciers van Nederland!

Geld verdienen met bellen, chatten en mailen? Het kan! Ga aan de slag bij ONVZ.