Thuishulp medewerker bij Alea Care

SUSA Fotografie 02041
Plaats
Amsterdam
Aantal uur p/w
4 - 8 uur
Salaris
€ 15,34 per uur
Werklocatie
Op locatie

Solliciteer direct op deze vacature!

Is dit dé baan voor jou? Solliciteer dan direct op deze vacature! Of schrijf je open in bij SUSA en ga samen met één van onze recruiters in gesprek.

Student& superheld

Bij SUSA weten we dat jij meer bent dan alleen student. Als medewerker thuishulp bij Alea Care ben jij student én superheld! Jij zet je superkrachten in om cliënten te helpen bij een fijne thuisomgeving. Hoe? Nou, door bijvoorbeeld de huishoudelijke taken uit handen te nemen. En naast het stofzuigen, poetsen en boodschappen tillen, maak je ook een leuk kletspraatje met de cliënt. Door jouw oplettende oog merk je meteen als er veranderingen in de leefsituatie van de cliënt zijn en trek je aan de bel. Dus ben je klaar om je handen uit de mouwen te steken? Lees dan snel verder!

Deze vacature in het kort

 • Voor studenten die weten van aanpakken en voor ouderen het verschil willen maken;
 • Werk elke week 4 tot 8 uur naast je studie, van ma t/m vr tussen 9.00 en 17.00 uur;
 • Lekker betaald: iedere maand je loon op je rekening en een uurloon van €15,34*;
 • Een fietsvergoeding van €1,23 netto per dag;
 • Goed voor je cv én voor je sociale ontwikkeling!
* Je bruto uurloon is €11,89 per uur. Maar tel je hier je vakantiegeld, eindejaarsuitkering en reservering voor vrije dagen bij op, dan wordt het €15,34. Dat klinkt al een stukkie beter hè? Met uitbetalingen in mei (het vakantiegeld), in november (de eindejaarsuitkering) en uitbetaling van je vrije dagen, verdien jij dus over het hele jaar een lekker zakcentje.

Iedereen wordt uitgenodigd om te reageren.

Wat ga je doen?

In jouw rol als medewerker thuishulp maak jij het verschil voor een ander. Want alle huishoudelijke taken die de cliënt zelf niet meer uit kan voeren, pak jij op. Je maakt echt impact op het leven van mensen, want jij kan zorgen dat mensen langer thuis kunnen blijven wonen. Daarnaast ben je ook een vertrouwd gezicht voor de cliënten en zorg je dat hun dag een stukje minder eenzaam is. Echt een bijbaan met betekenis. In het begin kom je bij verschillende cliënten om in te vallen, maar al snel zul je vaste cliënten krijgen en kun je een band opbouwen. De cliënten bij Alea Care zijn heel divers, LHBTIQ+ personen van jong tot oud. Ook handig: deze bijbaan is goed te combineren is met je studie. Je werkt meestal korte shifts die je makkelijk voor of na je college kunt plannen. Ideaal toch?

Over Alea Care

Alea Care heeft al jaren ervaring in de zorgsector. Dit heeft zich vertaald in een klantgerichte benadering. Ook hecht Alea Care veel waarde aan het welzijn van hun cliënten en aan de ontwikkeling van hun eigen mensen. Hierbij ligt de nadruk op ontplooiing van jouw kwaliteiten en competenties als thuishulp. Kortom, een plek waar jij kunt leren en groeien.

Jij bent Student&

 • Jij bent supersociaal. Je maakt net zo gemakkelijk een praatje met een cliënt als op de borrel van gisteravond;
 • Jij bent betrouwbaar: jij komt je afspraken na en de cliënt kan op jou bouwen;
 • Jij bent lekker zelfstandig en pakt die verantwoordelijkheid;
 • Jij hebt inlevingsvermogen en gaat graag in gesprek met anderen;
 • Jij bent een echte aanpakker en bent voor minimaal de komende 6 maanden voor 4 tot 8 uur per week beschikbaar.

SUSA. Make it count.

Na 75 jaar ervaring met studentenwerk weten we bij SUSA hoe jij alles uit je studentenleven kunt halen. En een bijbaan in de zorg helpt jou daarbij! Ga via SUSA aan de slag en werk naast je studie, óók aan je toekomst. Maar hoe dan?!
 • Werken wanneer JIJ wilt
  Ja, je leest het goed. Jij plant je diensten wekelijks in, precies zoals het in jouw rooster past. Een korte dienst net voor of net na je college, het kan allemaal. Een echte BIJbaan dus!
 • Gezellig met anderen
  In de zorg ben je nooit alleen. Je komt thuis bij ouderen die graag een praatje met je maken als koffiemaatje. Supergezellig, maar jij weet ook de juiste balans te houden tussen hard werken en socializen.
 • Lekker uitbetaald
  Student zijn is niet goedkoop. Dat weten wij als geen ander. Daarom krijg je in de zorg een goed salaris op je rekening gestort.
 • Werken op fietsafstand
  Klinkt heerlijk? Vinden wij ook! Zo ben je niet alleen snel op je werk, maar blijf je ook topfit.

Iedereen wordt uitgenodigd om te reageren.

Team Recruitment
Team Recruitment
Vragen?

Onze recruiters staan voor je klaar

Bekijk andere bijbanen

Niet de juiste bijbaan gevonden? Bekijk een aantal vergelijkbare vacatures of bekijk alle vacatures op het overzicht.

Anderen helpen is het liefste wat je doet. En die passie kan je geweldig inzetten als medewerker thuishulp bij Cordaan Thuisdiensten. Solliciteer direct!

Aan de slag bij één van de grootste banken van Nederland? Word adviseur daily contacts bij ABN AMRO!