Klantenservice medewerker bij Verisure

SUSA Fotografie 02388
Plaats
Amsterdam
Aantal uur p/w
16 uur
Salaris
€ 14,08 per uur
Werklocatie
Op locatie

Solliciteer direct op deze vacature!

Is dit dé baan voor jou? Solliciteer dan direct op deze vacature! Of schrijf je open in bij SUSA en ga samen met één van onze recruiters in gesprek.

Student& alwetende

Bij SUSA weten we dat jij meer bent dan alleen student. Als klantenservice medewerker bij Verisure ben jij student én alwetende. Jij kan klanten binnen no-time aan een antwoord helpen en zorgt zo voor een glimlach, voor jou en de klant! Tegelijkertijd stel je ook nog eens een lekker zakcentje veilig. Klinkt goed, toch? Check de gehele vacature en ga via SUSA aan de slag bij Verisure!

Deze vacature in het kort

 • Voor studenten die veiligheid op nummer 1 hebben staan;
 • Wekelijks je beschikbaarheid opgeven, 16 uur per week van ma t/m vr tussen 08.00 – 19.00 uur;
 • Lekker salaris: wekelijkse uitbetaling en €14,08* per uur;
 • Werken bij een internationaal bedrijf met doorgroeimogelijkheden!
* Het bedrag van €14,08 per uur is het bruto loon inclusief vakantiegeld. Het bruto bedrag exclusief vakantiegeld is €13,00 per uur. Dit is het loon wat je elke week ziet verschijnen. Hoe zit het dan met dat vakantiegeld? Nou, bij SUSA hebben we het zo geregeld, dat jij kunt bepalen wanneer je je vakantiegeld laat uitbetalen. Dit kan elke week, elke maand, of eens per jaar. Zo ontvang je jouw opgebouwde vakantiepotje alleen op jouw rekening wanneer jíj dat wil.

Iedereen wordt uitgenodigd om te reageren.

Wat ga je doen?

Als klantenservice medewerker ben jij het eerste aanspreekpunt voor de klanten van Verisure. Jij beantwoordt uiteenlopende vragen via e-mail en telefoon. De meeste vragen kan jij, dankzij een fijne training, zelf beantwoorden. Overige, meer complexe vragen (zo’n 25% van alle vragen) zet jij door naar de juiste afdeling. Jij zal voornamelijk vragen ontvangen omtrent facturatie en klanten helpen met technische problemen. Denk hierbij aan vragen als ‘hoe kan ik mijn alarm opnieuw verbinden?’ of ‘hoe werkt de Mijn Verisure-app?’. Met jouw sterke communicatie skills en klantvriendelijkheid zijn deze vragen voor jou geen probleem. Hebben klanten een klacht? Ook dan stel jij ze gerust en ga je op zoek naar de best passende oplossing. 

Je zal werken op het kantoor van Verisure, samen met je collega's. Dat betekent gezelligheid én uitzicht op de trainingsvelden van Ajax, wat wil je nog meer?

Over Verisure

Verisure maakt deel uit van de Securitas Direct Verisure groep, dé toonaangevende leverancier van aangesloten alarmen voor thuis en bedrijven in Europa. Samen beschermen zij meer dan 2.5 miljoen huizen en bedrijven over de hele wereld.  De Securitas Direct Verisure groep heeft al meer dan 25 jaar ervaring en vindt zijn oorsprong in Zweden, waar het bedrijf in 1998 werd opgericht als onderdeel van de Securitas groep. Verisure Securitas Direct is sindsdien blijven groeien en heeft zich uitgebreid in Europa. Inmiddels zijn ze gevestigd in maar liefst 10 Europese landen en zijn de eerste 3 kantoren in Zuid-Amerika gevestigd. Innovatie is één van de belangrijkste waarden van Verisure. Hier kun jij aan bijdragen! Jij bent doelgericht, nieuwsgierig en stelt de tevredenheid van klant op nummer 1. Op deze manier kan Verisure zich blijven ontwikkelen en groeien.

Jij bent Student&

 • Jij bent hbo- of wo-student en beschikbaar voor de komende 12 maanden;
 • Jij beheerst, spreekt en schrijft perfect Algemeen Nederlands;
 • Jij bent klant- en servicegericht en barst van enthousiasme;
 • Jij durft zelf initiatief te nemen en kunt goed zelfstandig werken;
 • Jij kan goed omgaan met stress en wil het beste resultaat behalen. 

SUSA. Make it count.

Na 75 jaar ervaring met studentenwerk weten we bij SUSA hoe jij alles uit je studentenleven kunt halen. En een bijbaan helpt jou daarbij! Ga via SUSA aan de slag bij deze toffe opdrachtgever en werk naast je studie, óók aan je toekomst. Maar hoe dan?!
 • Werken wanneer JIJ wilt
  Werken via SUSA is flexibel. Jij plant je werkdagen wekelijks in, precies zoals het in jouw wisselende rooster past. Afhankelijk van de bijbaan waarop je reageert, variërend van 8 tot 16 uur per week. Een echte BIJbaan dus!
 • Met andere studenten
  Collega’s zijn minstens net zo belangrijk als het werk zelf. Daarom regelen wij dat jij werkt in een groot team van medestudenten. Wel zo gezellig!
 • Lekker uitbetaald
  Student zijn is niet goedkoop. Dat weten wij als geen ander. Daarom krijg je van ons een goed salaris dat wekelijks op je rekening verschijnt.
 • Zonder gezeik
  Werken zonder gezeik. Klinkt heerlijk? Vinden wij ook. Bij SUSA regel je daarom alles lekker online, met één druk op de knop.

Iedereen wordt uitgenodigd om te reageren.

Team Recruitment
Team Recruitment
Vragen?

Onze recruiters staan voor je klaar

Bekijk andere bijbanen

Niet de juiste bijbaan gevonden? Bekijk een aantal vergelijkbare vacatures of bekijk alle vacatures op het overzicht.

Wil jij een goedbetaalde bijbaan mét betekenis? Dat kan! Als medewerker thuishulp bij Tzorg draag jij eraan bij dat ouderen nog fijn, schoon en veilig in hun vertrouwde omgeving kunnen leven.

Wil jij een goedbetaalde bijbaan mét betekenis? Dat kan! Als Medewerker Thuishulp bij Zonzorg draag jij eraan bij dat ouderen nog fijn, schoon en veilig in hun vertrouwde omgeving kunnen leven.