Veelgestelde vragen over uitzenden via SUSA

Staat jouw vraag er niet tussen?

Neem dan contact op met Sebas! Hij is onze business consultant en helpt jou graag verder.

230501 Ludo Kamerling Contactpagina
230501 Ludo Kamerling Contactpagina
Meer weten over SUSA?

Ludo Kamerling

SUSA flexibel studentenwerk
Maliebaan 87
3581 CG Utrecht

 

Plan hier een call, of neem contact op:

SUSA. Make it count.

SUSA helpt bedrijven al 75 jaar bij het leveren van topkwaliteit personeel. Dat doen wij met flexibele studenten: een SUSA studentenpool geeft jouw bedrijf snel, goed en betaalbaar personeel. Hoezo dan?!

  • Studenten met skills: SUSA regelt voor ieder project een unieke groep hoogopgeleide studenten die moeiteloos digitaal kunnen schakelen. Zo faciliteren wij de ideale samenwerking op basis van wat de student wil, en wat jouw organisatie nodig heeft.
  • Ongekende flexibiliteit: één student is niet flexibel, honderd wel. Daarom werken we bij SUSA met het PoolConcept®. Jij geeft als werkgever iedere week aan hoeveel personeel je nodig hebt. Wij regelen de ondersteuning en flexibele inzet voor jouw pieken en dalen. Zo heb jij altijd voldoende personeel.
  • Kostenbesparing: jij betaalt alleen voor de uren die onze studenten daadwerkelijk maken. Maar ook het inwerken van personeel kost tijd en geld. Daarom nemen wij dit volledig voor jou uit handen. Kostenbesparend op de korte én lange termijn.
  • Maximale ontzorging: wij werken al 75 jaar met studenten en hun wisselende roosters. Daardoor weten wij als geen ander hoe we alles eruit moeten halen wat erin zit. Zo besparen wij jou als werkgever tijd en kopzorgen, die je zonder SUSA misschien wél zou hebben.

Personeel gezocht? SUSA regelt het!

Een studentenpool van SUSA geeft je continue flexibiliteit, optimale inzet en hoogopgeleide aanpakkers. Met een doortastende en no-nonsense aanpak, gaan onze studenten aan de slag bij jou op de werkvloer. En wij garanderen maximale ontzorging. SUSA regelt namelijk dat de studenten goed landen en werken op de momenten dat jij ze nodig hebt. Alle voordelen van studenten dus, zonder de nadelen. Klinkt goed?