Zo werkt het Poolconcept® voor jouw bedrijf

Één student is niet flexibel, een groep studenten wel

Op zoek naar flexibele uitzendkrachten die langere tijd voor je aan de slag gaan? Met SUSA heb jij een vaste pool studenten tot je beschikking! Wij zorgen er met ons unieke Poolconcept® voor dat er op elk moment gemotiveerde en ingewerkte studenten voor je klaar staan. Alleen wanneer jij ze nodig hebt. Na 75 jaar werkervaring met studenten weten we dat dit werkt én welke studenten er bij jouw bedrijf passen. Klinkt goed toch?

Wat is het Poolconcept®

Het Poolconcept® is een unieke formule voor bedrijven die op zoek zijn naar flexibele werknemers. Ieder bedrijf heeft drukke en minder drukke periodes. Bij SUSA spelen we daar met het Poolconcept® perfect op in. Één student is niet flexibel, een groep studenten wel. Vanuit dit principe verzorgen wij optimale flexibiliteit voor iedereen. Jij geeft als werkgever iedere week aan hoeveel en wanneer je studenten nodig hebt, en onze flexibele studenten geven aan wanneer zij willen werken. SUSA regelt alles wat daar tussenin zit: van selectie tot planning. Hierdoor is jouw planning altijd precies sluitend en maakt SUSA jouw overuren en leegloopuren tot verleden tijd.

SUSA Fotografie 2022 Lowres 38
Header-3

Studenten met skills, die blijven plakken

SUSA selecteert voor ieder project een unieke groep studenten, die qua vaardigheden en interesses bij jouw bedrijf passen. Is het een match? Dan gaan zij vol enthousiasme aan de slag bij jou op de werkvloer. Zonder kopzorgen voor jou: want SUSA fixt de training en ontwikkeling van de studenten. Zo blijven ze groeien, geboeid en worden ze steeds beter in hun werkzaamheden. In deze pool vind je dan ook dé talenten voor de toekomst van je bedrijf!

Dit maakt het Poolconcept® uniek

5 voordelen van een SUSA studentenpool voor bedrijven

  1. Superflexibel: Wijzig gemakkelijk het aantal uren dat je wilt inzetten. Iedere week opnieuw. Zelfs tot één uur voor aanvang! Zo heb je altijd precies genoeg personeel tot je beschikking.
  2. Perfecte matches: Wij selecteren hbo- en wo-studenten die perfect passen bij jouw bedrijfscultuur én die over de juiste competenties beschikken.
  3. Bekende gezichten: Het Poolconcept® werkt met een vaste pool studenten die voor een langere periode alleen voor jou aan de slag gaan. Zo weet je altijd met wie je werkt en hoef je niet iedere maand kennis te maken met nieuwe werknemers.
  4. Kostenbesparing: Door ons flexibele Poolconcept® betaal je studenten alleen voor de uren die ze hebben gewerkt. Jouw planning is dus altijd sluitend. Dat betekent besparen op personeelskosten!
  5. Ontzorging: Toegegeven, studenten kunnen ook lastig zijn om mee te werken door wisselende studieroosters, tentamenperiodes etc. Met 75 jaar ervaring weet SUSA precies hoe je hier mee om moet gaan. Zo ontzorgt SUSA jou en heb jij alle voordelen.
Accepteer marketingcookies om de video te bekijken

Klinkt dit als jouw oplossing?

Ga met ons in gesprek en ontdek de mogelijkheden!

230501 Ludo Kamerling Contactpagina
230501 Ludo Kamerling Contactpagina
Meer weten over SUSA?

Ludo Kamerling

Ludo Kamerling
Business Consultant
SUSA

 

Plan hier een call, of neem contact op: