Flexibel personeel dat jouw bedrijf van A naar B brengt

Voor 16.00 uur besteld? Morgen in huis! De logistieke branche typeert zich door deze snelheid. Dat brengt de nodige uitdagingen en druk met zich mee. Door constante drukte kunnen uitschieters in deze branche namelijk tot personeelstekort leiden. Bij SUSA begrijpen we dat. Hoe zorg je er nou voor dat er altijd voldoende kwalitatief personeel klaarstaat? Een flexibele studentenpool is dé oplossing!

Student& gestructureerd

Bij SUSA weten we dat studenten meer zijn dan alleen student. Naast ambitieus en hoogopgeleid, zijn het gestructureerde werknemers die jouw logistieke afdeling in korte tijd goed kunnen ontzorgen. Het overzicht houden in de massa van orders en pakketten? Geen probleem! SUSA’s flexibele uitzendkrachten staan klaar om bij jou in het magazijn aan de slag te gaan.

SUSA Fotografie 2022 Lowres 47

Logistieke medewerkers gezocht? Wij regelen het!

Een studentenpool van SUSA geeft je continue flexibiliteit, optimale inzet en hoogopgeleide aanpakkers. Met een doortastende en no-nonsense aanpak, gaan onze studenten aan de slag bij jou op de werkvloer. En wij garanderen maximale ontzorging. SUSA regelt namelijk dat de studenten goed landen en werken op de momenten dat jij ze nodig hebt. Alle voordelen van studenten dus, zonder de nadelen. Klinkt goed?

SUSA. Make it count.

SUSA helpt logistieke organisaties al 75 jaar bij het leveren van kwaliteit op hoog tempo. Elke seconde telt. Dat doen wij met flexibele studenten: een SUSA studentenpool geeft jouw bedrijf snel, goed en betaalbaar personeel. Hoezo dan?!

  • Studenten met skills: SUSA regelt voor ieder project een unieke groep hoogopgeleide studenten die moeiteloos digitaal kunnen schakelen. Zo faciliteren wij de ideale samenwerking op basis van wat de student wilt, en jij nodig hebt.
  • Ongekende flexibiliteit: Één student is niet flexibel, een groep studenten wel. Daarom werken we bij SUSA met het Poolconcept®. Jij geeft als werkgever iedere week aan hoeveel personeel je nodig hebt. Wij regelen de ondersteuning en flexibele inzet voor jouw pieken en dalen. Zo heb jij altijd voldoende personeel.
  • Kostenbesparing: Jij betaalt alleen voor de uren die onze studenten daadwerkelijk maken. Maar ook het onboarden en ondersteunen van personeel kost tijd en geld. Daarom nemen we ook dit uit handen. Kostenbesparend op de korte én lange termijn.
  • Maximale ontzorging: Wij werken al 75 jaar met studenten en kennen alles wat daarbij komt kijken. Daardoor weten wij als geen ander hoe we alles eruit moeten halen wat erin zit. Zo besparen wij jou als werkgever tijd en kopzorgen, die je zonder SUSA misschien wél zou hebben.

Altijd en overal personeel met het Poolconcept®

Eén student is niet flexibel, een groep studenten wel. Daarom werken we bij SUSA met ons Poolconcept®. Dat betekent dat studenten op structurele basis bij één opdrachtgever worden ingezet. Een studentenpool dus. Jij geeft als werkgever iedere week aan hoeveel personeel je nodig hebt. Wij regelen vervolgens de ondersteuning en flexibele inzet voor jouw pieken en dalen. Hierdoor bespaar je kosten en werken er altijd bekende gezichten. Perfect voor in de logistieke branche!

Bekijk ook deze branches:

230501 Ludo Kamerling Contactpagina
230501 Ludo Kamerling Contactpagina
Meer weten over SUSA?

Ludo Kamerling

Ludo Kamerling
Business Consultant
SUSA

 

Plan hier een call, of neem contact op: