SUSA’s Werkcollege

20 september 2023 Leestijd: 2 minuten
Header Artikel Werkcollege

Het nieuwe studiejaar is begonnen en dat betekent dat het ook voor onze studentwerkgevers tijd is om weer plaats te nemen in de collegebanken. Dat gebeurt in SUSA’s Werkcollege, dat is SUSA’s Binnenplaats, maar dan in een fris nieuw jasje voor de start van het academische jaar.

Van Binnenplaats naar Werkcollege

Als je al eens aanwezig bent geweest bij een SUSA’s Binnenplaats weet je het al: dit is dé (online) sparsessie voor vakgenoten. Tijdens deze sessies bespreken we hot topics en brengen we experts uit ons brede netwerk bijeen. Met de start van het nieuwe studiejaar en de entree van een nieuwe generatie op de arbeidsmarkt, is het tijd worden voor een verbeterde versie van dit evenement. Zo ontstond SUSA’s Werkcollege. Dit is nog steeds de fijne sparsessie waarin we samen komen om ideeën uit te wisselen en kennis met elkaar te delen. Nieuw in SUSA’s Werkcollege is de gastspreker die ons elke sessie van inhoudelijke inzichten over het thema gaat voorzien. Zo leer je niet alleen van elkaar, maar ga je aan het einde van de sessie ook naar huis met extra informatie vanuit deze expert!

Accepteer marketingcookies om de video te bekijken

Gen Z-studenten werken, maar hoe?

Onze eerste editie van SUSA’s Werkcollege staat natuurlijk al gepland! Op woensdagochtend 8 november van 10.00 – 11.30 gaan we samen met arbeidsmarktexpert Marieke Wehner in gesprek over het werken met de nieuwste generatie op de arbeidsmarkt: Generatie Z. Deze generatie neemt een hoop veranderingen met zich mee, maar hoe ga je daar mee om? Marieke vertelt hoe je het beste kan werken met deze generatie en hoe je jouw organisatie hier het beste op kan inrichten. Daarna sparren we met vakgenoten en kun je leren hoe andere organisaties dit doen. Aan het einde van de sessie ga je naar huis met schrift vol handvatten voor dit talent van de toekomst die op het punt staan de arbeidsmarkt te betreden. Ben jij klaar om terug de banken in te gaan? Meld je dan nu aan voor SUSA’s Werkcollege!

230501 Ludo Kamerling Contactpagina
230501 Ludo Kamerling Contactpagina
Meer weten over SUSA?

Ludo Kamerling

SUSA flexibel studentenwerk
Maliebaan 87
3581 CG Utrecht

 

Plan hier een call, of neem contact op: