Persbericht: Nieuwe directie SUSA

21 december 2021 Leestijd: 2 minuten

Per 1 januari 2022 vormen Nicky Blom en Anne Bijvank-Olthof de directie van SUSA flexibel studentenwerk. Blom en Bijvank-Olthof (foto) zijn beide al jarenlang actief binnen SUSA. Blom is in 2009 gestart bij SUSA en sinds 2014 verantwoordelijk voor commercie & relatiebeheer. Bijvank-Olthof is in 2012 gestart als student bij SUSA, jarenlang actief geweest in het relatiebeheer en sinds 2018 verantwoordelijk voor de operatie. Nu luiden Blom en Bijvank-Olthof als nieuwe directie de 75e verjaardag van SUSA in.

Anne Bijvank-Olthof (links) en Nicky Blom (rechts)
Anne Bijvank-Olthof (links) en Nicky Blom (rechts)

Al 75 jaar de student op één

SUSA is opgericht in 1947 door de toenmalige studentenbond USF en de Universiteit van Utrecht om met flexibele bijbanen het studeren te bekostigen. In 75 jaar is SUSA uitgegroeid tot landelijke operatie waarbij de studenten nog altijd op één staan. Met hun flexibele studentenwerk helpen zij studenten om hun studententijd efficiënt in te richten, zodat ze het maximale uit hun studentenleven kunnen halen. Om dit mogelijk te maken helpt SUSA werkgevers zodat zij de tijd van de studenten optimaal kunnen benutten. Dit alles onder het motto “SUSA. Make it count.”

SUSA. Make it count.

“Met onze slimme werkwijze en 75 jaar ervaring, laten wij zien dat studenten door alle kwaliteiten die ze bezitten zoveel meer zijn dan alleen student. Ze zijn Student& slim, flexibel, digital native en nog veel meer. De ambities zijn groot. Met onze recente rebranding ter ere van ons 75-jarige bestaan werken wij aan één van onze belangrijke doelstellingen: zorgen dat álle studenten in Nederland SUSA kennen, om hiermee nog meer studenten en opdrachtgevers aan ons te kunnen verbinden. Hoe mooi, dat wij dit prachtige bedrijf nog verder kunnen gaan uitbreiden en ontwikkelen! SUSA. Make it count!” aldus Blom en Bijvank-Olthof.