Persbericht: Anne Bijvank nieuwe Directeur Operations van SUSA flexibel studentenwerk

12 maart 2019 Leestijd: 1 minuut

Anne Bijvank start per 1 april 2019 als Directeur Operations van SUSA flexibel studentenwerk. Aan Bijvank de taak om de klantgerichte dienstverlening verder te optimaliseren en bij te dragen aan het realiseren van de groeiplannen van SUSA.

Anne Bijvank, nieuwe Directeur Operations van SUSA flexibel studentenwerk
Anne Bijvank, nieuwe Directeur Operations van SUSA flexibel studentenwerk

Bekend gezicht

Bijvank is een bekend gezicht binnen SUSA. In 2011 zette zij als student haar eerste stappen binnen het bedrijf als Recruiter en stroomde na enkele maanden door naar Accountmanagement, waar ze operationele klantcontacttaken uitvoerde. Op deze afdelingen ontdekte ze haar passie: klantcontact. Na het afronden van haar opleiding Strategisch Human Resource Management ging ze fulltime aan de slag als Accountmanager en is ze inmiddels verantwoordelijk voor het accountteam.

Optimale klantbeleving begint met excellente service

Deze brede ervaring op het gebied van klantgerichte dienstverlening naar zowel student als opdrachtgever, neemt Bijvank mee in haar nieuwe functie als Directeur Operations. Vanaf maandag 1 april is zij verantwoordelijk voor de afdelingen Recruitment en Operations. “De optimale klantbeleving begint met een excellente service. En dat in combinatie met gemak waarbij we de studenten en opdrachtgevers in de gehele customer journey het zo makkelijk mogelijk maken”, aldus Bijvank.

Optimalisatie van de dienstverlening

Als Directeur Operations speelt Bijvank een belangrijke rol in het continu optimaliseren van de dienstverlening naar studenten en opdrachtgevers. Het bieden van een excellente klantbeleving staat centraal in de verdere groei van het bedrijf. Een eerste stap daarin is het verder optimaliseren en automatiseren van processen. Daarnaast wordt de dienstverlening verder uitgebreid. Naast het bedienen van studenten en opdrachtgevers in customer service, logistiek en vervoer worden ook de eerste pilots gedraaid in hospitality en de zorg. Bijvank: “We zetten in op groei zonder voorbij te gaan aan onze basis: een bedrijf dat is opgericht voor en door studenten.”