Nieuw studiejaar = nieuw talent van de toekomst

7 september 2023 Leestijd: 2 minuten
Whatsapp Image 2023 09 06 At 17.08.26

Het nieuwe studiejaar is van start gegaan! Een groep verse studenten begeeft zich voor het eerst in de jungle van het studentenleven. Voor SUSA natuurlijk hét moment om naar deze nieuwe avonturiers op zoek te gaan en ze kennis te laten maken met SUSA. Want die studentenjungle is natuurlijk niet te overleven zonder toffe bijbaan.

SUSA’s Survival Gids

De druk is groot, de kosten zijn hoog en alles is nieuw. Studeren is voor veel studenten geen ‘lang leve de lol’ meer. Daarom is SUSA er om aankomende studenten te helpen. Met meer dan 75 jaar ervaring begrijpen we precies wat studenten nodig hebben om hun studententijd te overleven en er het maximale uit te halen. En dat overleven doen studenten het beste met de juiste tools. Daarom hebben we de enige echte SUSA Survival Gids gelanceerd. Dit het hét handboek voor de aankomende student, vol met tips en tricks om goed door de jungle van het studentenleven te navigeren.

EroptUIT met Fred Bonk

Bij zo’n gids hoort natuurlijk ook een survival expert, en dat is onze eigen Fred Bonk! Hij heeft het studentenleven lang genoeg bestudeerd om precies te weten wat zich schuilhoudt in de dieptes van de studentenjungle. Samen met Fred en zijn Rad van Onfortuin gingen we op avontuur naar de UIT-week. Hier hielp Fred zoekende studenten met het oplossen van echte studentendilemma’s. Wat blijkt? Werken via SUSA is de oplossing van bijna elk studentenprobleem! 6 dagen hetzelfde pasta-pesto-spektakel op het menu? Door een bijbaan bij SUSA hoef je niet meer zo karig te leven. Bergen aan vieze was? Je SUSA-salaris zorgt bij de wasserette voor frisse kleren. We hebben met Fred en de nieuwe studenten een leuke middag beleefd en natuurlijk hebben we de nieuwe studenten niet met lege handen naar huis gestuurd. Gewapend met een echte SUSA Survival Kit zijn de nieuwe studenten he-le-maal klaar voor het avontuur!

Eropuit Met Fred Bonk

Avonturier zoekt avontuur

Meer dan 100.000 studenten staan in de startblokken om dit jaar het avontuur dat studeren heet aan te gaan. En in hun zoektocht naar een manier om dit avontuur te bekostigen, staan wij natuurlijk klaar als ultieme tijd-geldtransformator. Zo zorgen wij dat deze verse groep avonturiers straks vol enthousiasme klaar staat om bij jouw organisatie aan de slag te gaan. Benieuwd wat SUSA voor jou kan betekenen? Neem contact met ons op.

230501 Ludo Kamerling Contactpagina
230501 Ludo Kamerling Contactpagina
Meer weten over SUSA?

Ludo Kamerling

SUSA flexibel studentenwerk
Maliebaan 87
3581 CG Utrecht

 

Plan hier een call, of neem contact op: