De toekomst is er al. Studenten werken.

18 september 2023 Leestijd: 2 minuten
230918 Artikel B2b Awareness

De arbeidsmarkt is krap, de kosten zijn hoog, de vergrijzing neemt toe en bedrijven snakken naar jong talent dat kan doorgroeien. De tijd van afwachten en hopen dat het allemaal wel goed komt is voorbij. De toekomst is er al en het is tijd om jouw organisatie futureproof te maken. De oplossing? Studenten! Want, studenten wèrken.

Student& het talent van de toekomst

Bij SUSA werken we al meer dan 75 jaar met studenten. We hebben al duizenden studenten zien opgroeien van starter tot CEO. Daarom weten we dat ze Student& nog zoveel meer zijn! Onze SUSA-studenten zijn niet alleen ontzettend slim, empathisch, ambitieus en flexibel. Onze studenten zijn ook hèt talent van de toekomst. Het zijn echte digital natives, en hun tech-savviness brengt jouw organisatie op voorsprong in de tech-race. Daarnaast maak je jouw organisatie toekomstbestendig door dit toekomstige talent nú al binnen te halen. De toekomst is er al. Nu jij nog!

Accepteer marketingcookies om de video te bekijken

Gen-Z studenten wèrken, maar hoe? Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief en ontvang binnenkort als eerste onze whitepaper met exclusieve inzichten in het werken met deze nieuwe generatie.

SUSA regelt het voor je

Bij SUSA werken we al meer dan 75 jaar met flexibele studenten. Hierdoor weten we waar we ze kunnen vinden en hoe we ze moeten bereiken. Met onze uitgebreide dienstverlening zorgen wij voor ontzorging van A tot Z. Zo verzekeren wij jou van de beste SUSA-studenten en halen we er samen het maximale uit. Neem contact met ons op om jouw organisatie futureproof te maken.

230501 Ludo Kamerling Contactpagina
230501 Ludo Kamerling Contactpagina
Meer weten over SUSA?

Ludo Kamerling

SUSA flexibel studentenwerk
Maliebaan 87
3581 CG Utrecht

 

Plan hier een call, of neem contact op:

Bel 06-39074969