Slim personeel dat iedere cijfer nauwkeurig controleert

In de financiële wereld is het een hot item: Customer Due Diligence (CDD). CDD-onderzoeken zijn breed, diepgaand en tijdrovend. Kan de klant een risico vormen? En waarvoor wordt een zakelijke rekening gebruikt? Het vinden van voldoende werknemers om CDD-processen van financiële dienstverleners uit te voeren, is lastig. SUSA weet dat. Daarom staan onze slimme studenten voor je klaar!

Student& analytisch

Bij SUSA weten we dat studenten meer zijn dan alleen student. Naast ambitieus en hoogopgeleid, zijn het analytische werknemers die niet schrikken van grote getallen. Het monitoren van transacties en deze nauwkeurig onderzoeken? Geen enkel punt! SUSA’s flexibele uitzendkrachten staan klaar om voor jou aan de slag te gaan.

SUSA Fotografie 2022 Lowres 38

CDD-servicemedewerkers gezocht? Wij regelen het!

Een studentenpool van SUSA geeft je continue flexibiliteit. Zo kan je onze hoogopgeleide studenten optimaal inzetten in jouw organisatie. Wij garanderen maximale ontzorging. SUSA regelt dat zij werken op de momenten dat jij ze nodig hebt en goed terecht komen. Alle voordelen van studenten dus, zonder de nadelen. Win-win!

SUSA. Make it count.

SUSA helpt bedrijven al 75 jaar bij het uitvoeren van CDD-onderzoeken. Dat doen wij met flexibele studenten: een SUSA studentenpool geeft jouw bedrijf snel, goed en betaalbaar personeel. Hoezo dan?!

  • Studenten met skills: SUSA regelt voor ieder project een unieke groep hoogopgeleide studenten die moeiteloos digitaal kunnen schakelen. Zo faciliteren wij de ideale samenwerking op basis van wat de student wil en wat jij nodig hebt.
  • Ongekende flexibiliteit: Één student is niet flexibel, een groep studenten wel. Daarom werken we bij SUSA met het PoolConcept®. Jij geeft als werkgever iedere week aan hoeveel personeel je nodig hebt. Wij regelen de ondersteuning en flexibele inzet voor jouw pieken en dalen. Zo heb jij altijd voldoende personeel.
  • Kostenbesparing: Jij betaalt alleen voor de uren die onze studenten daadwerkelijk maken. Maar ook het onboarden en ondersteunen van personeel kost tijd en geld. Daarom nemen we ook dit uit handen. Kostenbesparend op de korte én lange termijn.
  • Maximale ontzorging: Wij werken al 75 jaar met studenten en kennen alles wat daarbij komt kijken. Daardoor weten wij als geen ander hoe we alles eruit moeten halen wat erin zit. Zo besparen wij jou als werkgever tijd en kopzorgen, die je zonder SUSA misschien wél zou hebben.

Altijd en overal personeel met het Poolconcept®

Eén student is niet flexibel, een groep studenten wel. Daarom werken we bij SUSA met ons Poolconcept®. Dat betekent dat studenten op structurele basis bij één opdrachtgever worden ingezet. Een studentenpool dus. Jij geeft als werkgever iedere week aan hoeveel personeel je nodig hebt. Wij regelen vervolgens de ondersteuning en flexibele inzet voor jouw pieken en dalen. Hierdoor bespaar je kosten en werken er altijd bekende gezichten. Ideaal voor de CDD service branche.

Het is gewoon té tof om voor zo'n grote organisatie belangrijk werk te mogen uitvoeren dat op niveau is. En dat als bijbaan!
Milo (23)

Revisiedesk Medewerker bij een grote financiële organisatie

Deze bedrijven gingen je o.a. voor

Logo ABN AMRO
Logo Rabobank
Logo Knab

Bekijk ook deze branches:

230501 Ludo Kamerling Contactpagina
230501 Ludo Kamerling Contactpagina
Meer weten over SUSA?

Ludo Kamerling

Ludo Kamerling
Business Consultant
SUSA

 

Plan hier een call, of neem contact op: