De Bilthuysen

Voldoende personeel in de zorg? Dat is en blijft een uitdaging. Ook bij zorgorganisatie De Bilthuysen. De vraag naar zorgpersoneel blijft stijgen, maar het aantal mensen dat kiest voor een opleiding of carrière in de zorg daalt. De Bilthuysen koos daarom voor studenten om hun personeelstekort op te lossen. Ze schakelden SUSA in voor de ondersteuning van ouderen binnen de zorg en huishoudelijke hulp.

De uitdaging van De Bilthuysen

In de omgeving Utrechtse Heuvelrug worden vacatures in de zorg moeilijk gevuld. Alle zorgorganisaties vissen in dezelfde vijver. Er is een groot tekort aan zorgpersoneel en mensen in de schoonmaak. Bedrijven proberen personeel te lokken met premies en cadeau’s, maar lossen het probleem niet op. Wie zijn wél op zoek naar een baan met zingeving en maatschappelijke impact? Juist, studenten!

Kan jij ook een flexibele studentenpool gebruiken voor jouw zorginstelling? Wij regelen snel zorgpersoneel!

Zorg Afbeelding1
SUSA Fotografie 01874

Student& zorgzaam

Studenten kunnen veel meer dan allen studeren. Ze zijn sociaal, zorgzaam en maatschappelijk betrokken. Dat sluit goed aan bij het profiel van De Bilthuysen. Onze studenten worden bij De Bilthuysen ingezet als thuishulp, waarbij ze huishoudelijke werkzaamheden uitvoeren. Opleidingseisen waren voor De Bilthuysen niet belangrijk. De drive van studenten om van toegevoegde waarde te zijn wél. Maar hoe houd je studenten geboeid, zodat ze die drive vasthouden? Daar is SUSA expert in!

SUSA en De Bilthuysen de resultaten

Wij regelen studenten die bij jouw organisatie passen. “SUSA levert studenten die daadwerkelijk aan de slag willen gaan, en vooral ook blijven.”

Per student heeft SUSA zo’n 7 tot 10 contactmomenten per week. Zo maken we de zorg aantrekkelijk en boeiend voor studenten. Nu en in de toekomst.

Wij zorgen dat er altijd voldoende studenten zijn om cliënten te verzorgen. En dat zo’n 80% van de studenten op vaste cliënten wordt ingezet.

SUSA maakt gebruik van een slimme planningsapp. Zo kunnen studenten het rooster altijd inzien, makkelijk onderling ruilen of extra diensten invullen.

Laatst kwam een student naar mij toe die vroeg of zij eens in gesprek kon met mensen van onze opleiding, omdat ze toch misschien de stap naar de zorg wilde maken. Dat is natuurlijk een hele mooie bijvangst.
Edwin Snoeks

Manager Extramurale Zorg De Bilthuysen

SUSA. Make it count.

Studenten kunnen ook een hand vol zijn voor werkgevers. Last minute afmeldingen, wisselende studieroosters en snel uitgeleerd zijn. Dat vereist een hoop van de planning. Zeker in de zorg waar cliënten vragen om vastigheid. Gelukkig is SUSA daar expert in! Per student houden wij 7 tot 10 contactmomenten per week. Tijdens deze check-ups peilen wij de werkafspraken, ervaringen, scholingstrajecten, e-learnings en natuurlijke leuke teambuildingsactiviteiten. Zo houden we de zorg aantrekkelijk voor studenten! En daar plukt De Bilthuysen de vruchten van.

Zoek jij net zoals De Bilthuysen snel flexibel personeel om efficiënt in te spelen op drukke en minder drukke periodes? Onze gemotiveerde, slimme en snelle studenten staan voor je klaar! Neem direct contact met ons op. Dan kijken we samen verder.

Irene 1
Irene 1
Vragen? Neem contact op met

Irene van den Berg

SUSA flexibel studentenwerk
Maliebaan 87
3581 CG Utrecht