Vacatures bij SUSA

Administratief medewerker studententeams in Utrecht

Ben jij een kei in overzicht houden, prioriteiten stellen en werk je nauwkeurig? En wil jij jezelf ontwikkelen in een organisatie met interessante doorgroeimogelijkheden? Solliciteer dan naar deze toffe functie als Administratief medewerker voor studententeams en verzorg het volledige proces van contract- en salarisadministratie voor de vele uitzendkrachten van SUSA.

Recruitment Consultant in Utrecht

Ben jij organisatorisch sterk en weet je je naar klanten goed te profileren? En vind je het gaaf om de spil te zijn in ons recruitment proces? Solliciteer dan naar de vacature van Recruitment Consultant.

Senior Business Consultant in Utrecht

Ben jij al meer dan 5 jaar actief in een sales-consultancy rol en ben jij toe aan de volgende stap? Mooi! Solliciteer dan naar de vacature van Senior Business Consultant binnen SUSA!

Content Marketeer in Utrecht

Ben jij goed in ideeën omzetten in tekst of beeld en weet jij content ‘spot on’ in de juiste kanalen te verspreiden? Reageer dan nu op de vacature Content Marketeer bij SUSA!

Business Consultant Nieuwe Product-Markt Combinatie in Utrecht

Ben jij op zoek naar een salesrol waarin jij je eigen markt kunt gaan opzetten? Een rol waarin je zelfstandig een netwerk opbouwt in een nieuwe markt en daarin je eigen sales gaat behalen? Solliciteer dan naar de vacature van Business Consultant nieuwe Product-Markt combinatie.