Vacatures bij SUSA

Online Recruitment Marketeer in Utrecht

Spreek jij students en heb je het lef om dit in spraakmakende wervingscampagnes om te zetten? Weet jij wat studenten beweegt en hoe wij ze aan SUSA kunnen verbinden? Werf jezelf dan als Online Recruitment Marketeer bij SUSA flexibel studentenwerk. De grootste werkgever van HBO- en WO- studenten in Nederland.

Marketeer Studenten (fulltime) in Utrecht

Spreek jij students en heb je het lef om dit in spraakmakende wervingscampagnes om te zetten? Weet jij wat studenten beweegt en hoe wij ze aan SUSA kunnen verbinden? Werf jezelf dan als Marketeer Studenten bij SUSA flexibel studentenwerk. De grootste werkgever van HBO- en WO- studenten in Nederland.

Salarisadministrateur (24-40 uur p.w.) in Utrecht

Heb jij de ambitie om jezelf te ontwikkelen binnen het vakgebied Salarisadministratie? Solliciteer dan naar de functie Salarisadministrateur en kom de afdeling Finance van SUSA versterken.

Startersfunctie: Recruitment Consultant (fulltime) in Utrecht

Weet jij de perfecte match te maken? Mooi, jouw ideale baan is nabij! Solliciteer naar de functie van Recruitment Consultant en sla die brug tussen student en klant!

Salesmanager (fulltime) in Nederland

Verkoop jij graag een echt goed product? Vanwege de enorme groei van SUSA zijn we altijd op zoek naar versterking. Solliciteer naar de vacature van Salesmanager!

Accountmanager (fulltime) in Nederland

Ben jij graag de spil waar alles om draait? Vanwege de enorme groei van SUSA zijn we altijd op zoek naar versterking. Solliciteer naar de vacature van Accountmanager!

Startersfunctie: Manager Studententeams (fulltime) in Utrecht

Zoek jij een startersfunctie en wil jij met een been in de studentenwereld blijven staan? Dit is je kans! Vanwege de enorme groei van SUSA zijn we op zoek naar versterking. Solliciteer naar de vacature van Manager Studententeams.

Open sollicitatie in Utrecht

Wil je graag het SUSA-team versterken, maar hebben we op dit moment geen vacature die bij jou aansluit? Stuur ons dan een open sollicitatie.