Vacatures bij SUSA

Merkenbouwer (Directeur Marketing) in Utrecht

Denk jij out-of-the-box en zorg jij voor een consistente merkbeleving? Solliciteer dan nu naar de functie van Merkenbouwer (Directeur Marketing).

Manager Studententeams (fulltime) in Utrecht

Zoek jij een functie waarin je zowel contact met klanten hebt als met studenten? Dan is dit je kans! Vanwege de enorme groei van SUSA zijn we op zoek naar versterking. Solliciteer naar de vacature van Manager Studententeams.

HR Medewerker voor Studententeams (32-40 uur) met doorgroeimogelijkheden! in Utrecht

Ben jij een kei in overzicht houden, prioriteiten stellen en werk je nauwkeurig? En wil jij jezelf ontwikkelen in een organisatie met interessante doorgroeimogelijkheden? Solliciteer dan naar deze toffe functie als HR Medewerker voor Studententeams en verzorg het volledige proces van contract- en salarisadministratie voor de vele uitzendkrachten van SUSA.

Corporate Recruiter (24 uur p.w.) in Utrecht

Ben jij die enthousiaste, extraverte persoon die het internet afstruint naar de beste kandidaten voor onze snel groeiende organisatie? Hou je van een baan met veel verantwoordelijkheid en regelvrijheid binnen een gedreven team? Solliciteer dan naar de functie van Corporate Recruiter!

Accountmanager (fulltime) in Nederland

Ben jij graag de spil waar alles om draait? Vanwege de enorme groei van SUSA zijn we altijd op zoek naar versterking. Solliciteer naar de vacature van Accountmanager!

Salesmanager (fulltime) in Nederland

Verkoop jij graag een echt goed product? Vanwege de enorme groei van SUSA zijn we altijd op zoek naar versterking. Solliciteer naar de vacature van Salesmanager!

Online Recruitment Marketeer in Utrecht

Spreek jij students en heb je het lef om dit in spraakmakende wervingscampagnes om te zetten? Weet jij wat studenten beweegt en hoe wij ze aan SUSA kunnen verbinden? Werf jezelf dan als Online Recruitment Marketeer bij SUSA flexibel studentenwerk. De grootste werkgever van HBO- en WO- studenten in Nederland.

Startersfunctie: Recruitment Consultant (fulltime) in Utrecht

Weet jij de perfecte match te maken? Mooi, jouw ideale baan is nabij! Solliciteer naar de functie van Recruitment Consultant en sla die brug tussen student en klant!

Startersfunctie: Manager Studententeams (fulltime) in Utrecht

Zoek jij een startersfunctie en wil jij met een been in de studentenwereld blijven staan? Dit is je kans! Vanwege de enorme groei van SUSA zijn we op zoek naar versterking. Solliciteer naar de vacature van Manager Studententeams.

Open sollicitatie in Utrecht

Wil je graag het SUSA-team versterken, maar hebben we op dit moment geen vacature die bij jou aansluit? Stuur ons dan een open sollicitatie.