Vacatures bij SUSA

Startersfunctie: Recruiter Studententeams (fulltime) in Utrecht

Weet jij de perfecte match te maken? Mooi, jouw ideale baan is nabij! Solliciteer naar de functie van Recruiter Studententeams en sla die brug tussen student en klant!

Medewerker Administratie (32-40 uur) in Utrecht

Ben jij een kei in overzicht houden, prioriteiten stellen en werk je nauwkeurig? En wil jij jezelf ontwikkelen in een organisatie met interessante doorgroeimogelijkheden? Solliciteer dan naar deze toffe functie als Medewerker Administratie en verzorg het volledige administratieve proces bij SUSA

Marketeer Studenten (fulltime) in Utrecht

Spreek jij students en heb je het lef om dit in spraakmakende wervingscampagnes om te zetten? Weet jij wat studenten beweegt en hoe wij ze aan SUSA kunnen verbinden? Werf jezelf dan als Marketeer Studenten bij SUSA flexibel studentenwerk. De grootste werkgever van HBO- en WO- studenten in Nederland.

Online / Social Media Marketeer (fulltime) in Utrecht

Short copy, long copy en koppie koppie? Top! Gun jezelf een baan als Online / Social media marketeer bij SUSA flexibel studentenwerk. De grootste werkgever van HBO- en WO-studenten in Nederland.

Salesmanager (fulltime) in Nederland

Verkoop jij graag een echt goed product? Vanwege de enorme groei van SUSA zijn we altijd op zoek naar versterking. Solliciteer naar de vacature van Salesmanager!

Accountmanager (fulltime) in Nederland

Ben jij graag de spil waar alles om draait? Vanwege de enorme groei van SUSA zijn we altijd op zoek naar versterking. Solliciteer naar de vacature van Accountmanager!

Startersfunctie: Manager Studententeams (fulltime) in Utrecht

Zoek jij een startersfunctie en wil jij met een been in de studentenwereld blijven staan? Dit is je kans! Vanwege de enorme groei van SUSA zijn we op zoek naar versterking. Solliciteer naar de vacature van Manager Studententeams.

Open sollicitatie in Utrecht

Wil je graag het SUSA-team versterken, maar hebben we op dit moment geen vacature die bij jou aansluit? Stuur ons dan een open sollicitatie.