Vacatures bij SUSA

Content Marketeer in Utrecht

Ben jij goed in ideeën omzetten in tekst of beeld en weet jij content ‘spot on’ in de juiste kanalen te verspreiden? Reageer dan nu op de vacature Content Marketeer bij SUSA!

Consultant studententeams in Utrecht

Zoek jij een functie waarin je zowel contact met klanten hebt als met studenten? Dan is dit je kans! Vanwege de enorme groei van SUSA zijn we op zoek naar versterking. Solliciteer naar de vacature van Consultant studententeams.

Business Consultant Nieuwe Product-Markt Combinatie in Utrecht

Ben jij op zoek naar een salesrol waarin jij je eigen markt kunt gaan opzetten? Een rol waarin je zelfstandig een netwerk opbouwt in een nieuwe markt en daarin je eigen sales gaat behalen? Solliciteer dan naar de vacature van Business Consultant nieuwe Product-Markt combinatie.

Senior Business Consultant in Utrecht

Ben jij al meer dan 5 jaar actief in een sales-consultancy rol en ben jij toe aan de volgende stap? Mooi! Solliciteer dan naar de vacature van Senior Business Consultant binnen SUSA!

Startersfunctie: Recruiter (fulltime) in Utrecht

Weet jij de perfecte match te maken? Mooi, jouw ideale baan is nabij! Solliciteer naar de functie van Recruiter en sla die brug tussen student en klant!

Merkenbouwer (Directeur Marketing) in Utrecht

Denk jij out-of-the-box en zorg jij voor een consistente merkbeleving? Solliciteer dan nu naar de functie van Merkenbouwer (Directeur Marketing).

Open sollicitatie in Utrecht

Wil je graag het SUSA-team versterken, maar hebben we op dit moment geen vacature die bij jou aansluit? Stuur ons dan een open sollicitatie.