Vacatures bij SUSA

Recruitment Consultant in Utrecht

Ben jij organisatorisch sterk en weet je je naar klanten goed te profileren? En vind je het gaaf om de spil te zijn in ons recruitment proces? Solliciteer dan naar de vacature van Recruitment Consultant.

Senior Business Consultant in Utrecht

Ben jij al meer dan 5 jaar actief in een sales-consultancy rol en ben jij toe aan de volgende stap? Mooi! Solliciteer dan naar de vacature van Senior Business Consultant binnen SUSA!

Teammanager Administratie in Utrecht

Heb jij affiniteit met het digitaliseren en optimaliseren van processen en heb jij een duidelijke visie op klantgericht werken? Solliciteer dan naar de functie Teammanager Administratie.

Content Marketeer in Utrecht

Ben jij goed in ideeën omzetten in tekst of beeld en weet jij content ‘spot on’ in de juiste kanalen te verspreiden? Reageer dan nu op de vacature Content Marketeer bij SUSA!

Business Consultant Nieuwe Product-Markt Combinatie in Utrecht

Ben jij op zoek naar een salesrol waarin jij je eigen markt kunt gaan opzetten? Een rol waarin je zelfstandig een netwerk opbouwt in een nieuwe markt en daarin je eigen sales gaat behalen? Solliciteer dan naar de vacature van Business Consultant nieuwe Product-Markt combinatie.

Open sollicitatie in Utrecht

Wil je graag het SUSA-team versterken, maar hebben we op dit moment geen vacature die bij jou aansluit? Stuur ons dan een open sollicitatie.