Een studenten bijbaan bij SUSA

Hé student! Make it count.

Student zijn is het mooiste wat er is. En wij willen dat je meer kan zijn dan alleen student! Daarom helpen wij je het maximale uit je studentenleven te halen. Hoe we dat doen? Door je studententijd en studentenwerk goed te combineren. Dankzij onze banen kun jij alle dingen doen die het studentenleven zo mooi maken en tegelijkertijd aan je toekomst en cv werken. Dankzij onze banen ben jij Student&. Zie het als jouw tijd-is-geld-transformator: de ideale combinatie van werken en studeren! SUSA. Make it count.

Werken bij SUSA betekent:

 • Werken bij de nummer één werkgever voor en met studenten;
 • Flexibele werktijden: 16 uur per week beschikbaar van ma t/m vr tussen 09:00 en 17:30 uur;
 • Lekker verdienen: wekelijkse uitbetaling van €13,52* per uur;
 • Geef een boost aan je cv naast je studie;
 • Aan de slag in hartje Utrecht op de Maliebaan.

* Het bedrag van €13,52 per uur is het bruto loon inclusief vakantiegeld. Het bruto bedrag exclusief vakantiegeld is €12,48 per uur. Dit is het loon wat je elke week ziet verschijnen. Hoe zit het dan met dat vakantiegeld? Nou, bij SUSA hebben we het zo geregeld, dat jij kunt bepalen wanneer je je vakantiegeld laat uitbetalen. Dit kan elke week, elke maand, of eens per jaar. Zo ontvang je jouw opgebouwde vakantiepotje alleen op jouw rekening wanneer jíj dat wil.

Geen student meer, maar wel werken bij SUSA?

Neem een kijkje bij onze fulltime functies!

"SUSA is een dynamisch bedrijf met grote doorgroeimogelijkheden. Toen ik liet weten dat ik klaar was voor iets nieuws, ging het balletje rollen en mocht ik meteen bij een andere afdeling meekijken."
Max

Flex Medewerker studenteninzet bij SUSA

Flexibele bijbanen voor jou

Ben jij student en wil je alles uit je studententijd halen? Neem dan een bijbaan bij SUSA! Zo doe jij professionele werkervaring op én kun je nog steeds je studie op 1 zetten. Win-win!

Openstaande vacatures bij SUSA

Utrecht 24 - 40 uur € 13,52 per uur Op locatie

Op zoek naar een bijbaan waar je al jouw skills kunt inzetten? Solliciteer dan naar de functie financieel administratief medewerker bij SUSA en wie weet werk jij straks op de altijd mooie Maliebaan!

Utrecht 32 - 40 uur € 13,34 per uur Op locatie

Op zoek naar een baan waar jij je puzzelskills in kan zetten? Ga aan de slag als medewerker planning voor ABN AMRO bij SUSA!

Utrecht 32 - 40 uur Op locatie

Ben jij een geboren regelaar die een kei is in het optimaliseren van processen? Bekijk de functie van Capaciteit specialist!

Utrecht 24 - 32 uur € 14,79 per uur Op locatie

Lijkt het jou een mooie uitdaging om zorgpools bij meerdere opdrachtgevers te managen? Lees dan snel verder!

SUSA. Make it count.

Na 75 jaar ervaring met studentenwerk weten we bij SUSA hoe jij alles uit je studentenleven kunt halen. En een bijbaan helpt jou daarbij! Ga via SUSA aan de slag bij deze toffe opdrachtgever en werk naast je studie, óók aan je toekomst. Maar hoe dan?!

 • Werken wanneer JIJ wilt
  Werken via SUSA is flexibel. Jij plant je werkdagen wekelijks in, precies zoals het in jouw wisselende rooster past. Afhankelijk van de bijbaan waarop je reageert, variërend van 8 tot 16 uur per week. Een echte BIJbaan dus!
 • Met andere studenten
  Collega’s zijn minstens net zo belangrijk als het werk zelf. Daarom regelen wij dat jij werkt in een groot team van medestudenten. Wel zo gezellig!
 • Lekker uitbetaald
  Student zijn is niet goedkoop. Dat weten wij als geen ander. Daarom krijg je van ons een goed salaris dat wekelijks op je rekening verschijnt.
 • Zonder gezeik
  Werken zonder gezeik. Klinkt heerlijk? Vinden wij ook. Bij SUSA regel je daarom alles lekker online, met één druk op de knop.

Werken voor de mooiste merken

Abn Amro Nieuw
Nn Nieuw
Mediahuis Kleur
Rabobank 500X500
Greenchoice New
Zonzorg Logo
Logo Buma Stemra