Student&praat

Groene bank + SUSA's + Stellingen = Student&praat!

In Student&praat nemen er 4 studenten plaats op onze SUSA groene bank, om te praten over hun studententijd. Iedere aflevering nieuwe onderwerpen, maar dezelfde grappige verhalen, net zulke memorabele momenten en de beste adviezen. Dit wil je niet missen, dus kijk snel!

 

Editie #9

 

Het studentenleven bestaat uit koude rakkers drinken, je huisgenoten temmen en soms ook nog wat aan je studie doen. Deze student&praat staat in het teken van student&zaken: alle zaken die jij als student in je studententijd moet regelen. Want heb je je belastingaangifte al gedaan? Of hoe ga je om met huisgenoten die hun zooi niet opruimen? Je ziet het in deze student&praat!

 

Editie #8

 

Ben jij lekker aan het genieten van je welverdiende vakantie? Groot gelijk. Met ons thema "Zon, zee, SUSA" staat deze student&praat in het teken van zomervakantie! Wij vroegen onze SUSA-studenten hoe zij hun vakantie gaan inrichten, of zij net zo flexibel reizen als hun bijbanen en welke fouten jij niet moet begaan op vakantie!

 

Editie #7

 

Het studentenleven kent zijn ups en downs. En dan hebben we het niet alleen over je bankrekening, maar ook over je mentale gezondheid! Alle studie-, sociale- en mentale ballen hooghouden kan een uitdaging zijn. Wij vroegen onze SUSA-studentem wat hun grootste bron van stress is, hoe ze omgaan met emotie en wat hun gouden tip is om lekker in je vel te zitten. 

 

Editie #6

 

Verdwijnen jouw centen ook als sneeuw voor de zon? Deze maand is het tijd om je financiën eens onder de loep te nemen: Fiks je financiën! We vroegen onze SUSA-studenten hoe het eigenlijk zit met hun bankrekening, waar de grens van een tikkie ligt en wat het gekste is dat zij impulsief hebben gekocht.

 

Editie #5

 

Het einde van het jaar is in zicht dus samen met onze SUSA-studenten blikken wij terug op het jaar 2022. Hebben ze het maximale eruit kunnen halen? En zijn er nog goede voornemens voor het komende jaar?

 

Editie #4

 

De UITweek was in augustus in de mooiste stad van Nederland: Utrecht! En natuurlijk waren wij daarbij aanwezig, samen met onze bekende groene bank! Hoe goed zijn de studenten van Utrecht voorbereid op hun eerste jaar? Wij stelden ze de belangrijkste vragen in deze Student&praat.

 

Editie #3

 

Nog een avondje in de lampen hangen of juist iets harder werken? In deze editie van de Student&praat nemen geen studenten, maar oud-studenten plaats op onze SUSA-groene bank om te praten over die 'goeie ouwe tijd'. Check de video voor de goede verhalen en dé gouden studententips vanuit deze ervaringsdeskundigen.

 

Editie #2

 

Van het “lenen” van luxe producten van je ouders, naar het uitspelen van Tinder, het komt allemaal voorbij in deze nieuwe aflevering!

 

Editie #1

 

Van het versterken van je ruggengraat tot groeiend onkruid in je badkamer (ja echt). Niks blijft verzwegen!

Ook andere SUSA-video's bekijken?