Waarom werken in de zorg via SUSA?

4 februari 2024 Leestijd: 3 minuten

Zorgen die koude winterse dagen ervoor dat jij het liefst de zon opzoekt met een heerlijke vakantie, maar hebben die dure feestmaanden ervoor gezorgd dat jij meer dan blut bent? Misschien toch maar eens tijd om op zoek te gaan naar een bijbaan. Geen zin in een saaie kantoorbaan of routinewerk? Dan is werken in de zorg ideaal voor jou. Of je nu geneeskunde, geschiedenis of wiskunde studeert, jouw inzet kan het verschil maken! Benieuwd of werken in de zorg ook bij jou past? Lees dan snel verder!

 

Zonzorg - still

Jouw hulp is goud waard

Laten we eerlijk zijn: hoe fijn is het als jij met jouw bijbaantje iets kunt betekenen voor anderen? Wanneer jij in de zorg gaat werken, beteken je écht iets voor een ander. Door ouderen te helpen met huishoudelijke klusjes zoals afwassen en stofzuigen, kunnen zij een stuk langer in hun eigen vertrouwde huisje blijven wonen. Daarnaast zorg jij met jouw gezelligheid onder het genot van een bakkie pleur ook nog eens voor minder eenzaamheid bij ouderen. En al die jaren levenservaring en verschillende verhalen zullen er andersom voor zorgen dat jij een hoop opsteekt van jouw cliënten! Dat zijn pas connecties die je niet elke dag maakt.

Flexibeler dan jouw ruggengraat

Jouw studentenleven is druk, druk, druk. Wanneer jij in je agenda kijkt en op één dag een tentamen, een deadline, een borrel én een afspraak bij de tandarts ziet staan, kijk jij niet meer verbaasd op. Hier nog een bijbaan tussen proppen lijkt dan wellicht onmogelijk. Maar niet als je via SUSA in de zorg werkt! Roosters matchen met je college-uren? Check! Zelf bepalen op welke tijden je aan het werk wil gaan? Check! Een week wat meer of minder werken? Check! Jij kunt al vanaf 3 uur per week aan de slag zodat je genoeg tijd overhoudt voor studie, chillen en die welverdiende borrels. Klinkt goed, toch?

Meer dan een kantoorbaan

Kan jij niet de hele dag stilzitten en raak jij verveeld als je de hele dag bezig bent met routinewerk? Dan is werken in de zorg ideaal! Je begint jouw dag al lekker met wat beweging door op je fiets te springen naar jouw cliënt. Doordat je soms meerdere cliënten op een dag ziet, zullen de klusjes die jij moet uitvoeren steeds verschillen en ben je ook nog eens lekker onderweg. Dat scheelt weer een bezoekje aan de sportschool! Daarnaast voer jij verschillende gesprekken met jouw cliënten, waardoor jij steeds andere leuke verhalen te horen krijgt. Door de korte diensten die je via SUSA kunt draaien, kun je jouw werk ook lekker combineren met jouw studie. Eerst naar studie en dan door naar jouw cliënt of andersom: dat zijn pas gevarieerde dagen!

Boost jouw cv én banksaldo

Een bijbaan in de zorg is niet alleen iets doen voor een ander, maar ook voor jezelf! Ja uh, hoe dan? Doordat jij je inzet voor mensen om jou heen laat je zien dat je proactief, betrokken én empathisch bent. Dat zijn nog eens gouden kwaliteiten om op jouw CV te zetten. Zo weet je in ieder geval dat je later lekker op de arbeidsmarkt ligt! En laten we dan ook nog eens stilstaan bij het financiële plaatje. Want een bijbaantje in de zorg via SUSA zorgt ook nog eens voor een heerlijk salaris. En met die goedgevulde portemonnee weet je zeker dat jij non-stop kunt genieten van jouw studententijd! Kassa!

 

Ben jij enthousiast geworden om in de zorg te gaan werken? Check dan snel onze zorg vacatures en steek jouw handen uit de mouwen voor een ander én voor jezelf!