Tijd voor Tetris en een betaalde work-out

15 oktober 2018 Leestijd: 3 minuten

Daar ga je weer. Op weg met je bus naar de volgende klant die staat te trappelen om zijn of haar pakket in ontvangst te nemen. Als Pakketbezorger ben jij de hele dag onderweg om mensen blij te maken met hun aankopen. Een baan met veel vrijheid, zelfstandigheid en verantwoordelijkheid. Klinkt goed toch! Nog niet overtuigd? Wij geven je vijf redenen om direct te solliciteren op deze bijbaan bij PostNL. 

Pakketbezorger van PostNL

Tetris in real-life

Ben jij een koning(in) in het spelen van Tetris? Zet dan je gamevaardigheden in als Pakketbezorger. Eerst dat vierkante pakketje, deze past daar nog wel en - aha! - precies genoeg ruimte voor die rechthoekige doos. Als Pakketbezorger speel jij elke dag een potje Tetris in real-life. Jij weet je bus zo efficiënt mogelijk in te laden op vorm, en denkt ook nog eens na over de volgorde van bezorgen. Next level!

Beroemdheid voor een dag

De spanning is voelbaar, het kan elk moment zover zijn. Nog een snelle check op de telefoon: hij is in de buurt! Is dit het moment suprême? Het klinkt als een rode loper-moment van Ryan Reynolds of de dag dat je stufi op je rekening verschijnt. Maar niets is minder waar: deze mensen wachten op jou! Als Pakketbezorger ben jij de meest gewilde persoon van de dag. En dat voelt toch ook wel even fijn… Pieter Post got nothing on me!

Train je rij-skills

De hele dag achter de computer op kantoor, dat is geen baan voor jou. Jij zit liever achter het stuur terwijl je over de Nederlandse wegen toert. Motor aan, muziek op; dat is nou vrijheid. Ook meteen een mooie manier om je rij-skills aan te scherpen: omkeren in een drukke straat, met enkele centimeters speling langs een paaltje in de binnenstad en dan nog fileparkeren of achteruit inparkeren in een smal vak. Binnen no-time rijd jij net zo smooth als Max. Maar houd je wel aan de snelheidslimiet, hè.

Betaalde work-out

Van deur tot deur met de auto. Dat kan nooit goed zijn voor je stappenteller, toch? Think again! Met busje in, busje uit en trap op, trap af, kom jij tijdens het bezorgen met gemak aan je 10.000 stappen. Ondertussen train jij je spieren terwijl je kilo’s aan pakketten naar blije klanten tilt. En het mooiste van alles? Je blijft fit terwijl je betaald wordt. Zeg maar doei tegen dat dure sportabonnement.

Mister/misses dj

Baas in eigen bus, betekent ook baas over de muziek. Tijdens je route mag je helemaal losgaan op jouw favoriete muziek. Extra leuk natuurlijk met een muzieklijst in thema. Inspiratie nodig? Wat dacht je van Chamillionaire met ‘Ridin’’, Rihanna’s ‘Shut Up & Drive’, Train met ‘Drive By’ of ‘Ride wit Me’ van Nelly? Als je echt helemaal in thema wilt blijven, ga dan voor de klassieker ‘Please Mr. Postman’. En tijdens het sorteren van jouw pakketten zing en dans je vol overtuiging mee met ‘Party Rock Anthem’. Everyday I’m Shufflin’!