Temptation Island: Studenten in Slockdown

3 december 2020 Leestijd: 3 minuten

In deze tijd kunnen we wel blijven schrijven over nieuwe maatregelen, mondkapjesplichten, leenstelsels en thuisonderwijs. Maar daar worden wij inmiddels net zo moe van als jullie. Vandaag gooien we het daarom even over een hele andere boeg. Ga zitten, zet je feestmuts op en lees hier een dag uit de opnames van het nieuwe seizoen van Temptation Island: Studenten in Slockdown.

Een nieuwe dag is aangebroken

De studenten van de Utrechtse IBB hebben er weer alles aan gedaan om met een flinke kater wakker te worden. In kamer 4 van vrouwenhuis De Heilige Hert wordt verleider Gijs wakker naast journalist-in-spe Sophie, die eigenlijk al 3,5 jaar met Geneeskundestudent Emir heeft. “Tja” zegt Sophie tegen de camera. “We hadden hetzelfde avondcollege gister en Gijs’ laptop was kapot, dus toen is hij maar gebleven.” Zelf claimt ze dat er verder niks is gebeurd, maar de andere verleiders barstten in juichen uit toen Gijs in de ochtend zonder mondkapje de geru in kwam lopen.

De spanning stijgt in het mannenhuis

Emir, die nog van niks weet, maakt zich ondertussen op mannenverdieping De Groene Augurk klaar voor de groepsdate van vandaag. “Ik wil echt de verleiding opzoeken. Geen temptation zonder temptation. Snapje?” De verleidsters nemen hun mannen vandaag mee naar de glasbak voor een romantisch dagje flessen droppen. “Ik ga er natuurlijk voor zorgen dat Aron en ik tegelijk naar dezelfde wijnfles grijpen” grapt verleidster Michelle. “Dan slaat de vonk sowieso over en vraagt hij mij misschien wel op dreamdate naar een fysiek college…”

Ook bij de vrouwen ligt de verleiding op de loer

Voor de dames is het vandaag tijd voor de één-op-één dates met hun grootste verleider. Omdat het vandaag 10 dagen is sinds de laatste negatieve test en niemand meer klachten heeft die niet aan de vorige avond te wijden zijn, mogen ze een welverdiend rondje wandelen. Tot ieders grote verbazing kiest Sophie dit keer echter niet voor Gijs, maar voor eerstejaars Psychologiestudent Jason van 18. “Ja kijk,” zegt Sophie, “er gebeuren nu zoveel moeilijke dingen in de wereld, die wil ik gewoon een keer met een professional bespreken.” Of verleider Gijs zich afgewezen voelt? Niet echt: “Ik vind het prima om te spelen, maar ik wil geen spelletje zijn.”

De avond valt in de Utrechtse studentenhuizen

Met Coño van Jason Derulo door de skere keukenluidsprekers zien de verleidsters in De Groene Augurk ’s avonds hun kans. Met een biertje op links en een paardenkut op rechts stappen ze op hun prooien af. Parttime PABO-student en voltijd levensgenieter/verleidster Sara zet gelijk haar grootste flirttechniek in en daagt Emir uit voor een potje beerpong. Een duidelijkere versierpoging bestaat niet, vinden de andere verleidsters. Zo vindt ook Eefje, bij wie deze move in het verkeerde keelgat schiet. Haar verleidingspoging bij Emir zorgde gisteravond voor de nodige ophef toen ze probeerde indruk te maken met haar 7,3 voor Statistiek II. “Zulke uitslovers zijn hier echt niet welkom” en “Iedereen weet dat je hier niet hoger dan een 6 voor kan halen”, werd er geroepen.

Meer van dit soort (en serieuzere) content zien? Volg ons dan op Instagram of like ons op Facebook en blijf op de hoogte!