Pimp gratis je cv!

15 februari 2021 Leestijd: 4 minuten

Ben jij het uitzichtloze thuiszitten helemaal zat? Wij ook. Nu de Coronacrisis al meer dan een jaar duurt en je misschien nog steeds thuis studeert/werkt, verveel je je waarschijnlijk kapot. Benut deze saaie periode daarom door online certificaten en diploma’s te halen die een prachtige toevoeging zijn op je cv! En dat ook nog eens bijna allemaal gratis…

Whatsapp Image 2021 01 19 At 14.36.34

CodeAcademy

Python, HTML, JavaScript, grote kans dat je van deze programma’s hebt gehoord. Programmeren heeft een saaie en ingewikkelde reputatie, maar het hoeft helemaal niet zo moeilijk te zijn. Met de gratis lessen van CodeAcademy leer je stap voor stap de basis van programmeren. En met een steeds digitaler wordende wereld is het begrijpen van een programmeertaal een hele kostbare skill. Aan de slag dus!

Yale University

Het prestigieuze Yale University heeft een breed scala aan cursussen die voor iedereen gratis beschikbaar zijn. Van Amerikanistiek tot scheikunde en van geschiedenis tot geologie, voor ieder is er wat wils. Vergeet dus dat dure semester in Connecticut, Yale University zet je gewoon vanaf je Hollandse hoekbank op je cv!

HubSpot

Doe je een studie op het gebied van communicatie, marketing of sales? Dan zijn de gratis cursussen van HubSpot perfect voor jou. Volg lessen over bijvoorbeeld SEO schrijven, content marketing en inbound sales. Het mooie? Het kost vaak maar een paar uur en je krijgt na afronding een officieel certificaat voor op je cv!

Udemy

Wil je alles leren over iets, of iets leren over alles? Dan moet je bij Udemy zijn. Met 130.000 online videocursussen is het ’s werelds grootste aanbieder van cursussen. Oké, deze zijn dan wel niet helemaal gratis, maar er is altijd wel een goeie deal te vinden op hun website!

Google

In de Google Skillshop kun je álles leren over de programma’s van, je raadt het al, Google. Ambieer je een influencerleven en wil je leren hoe je geld verdient met YouTube? Daar is gewoon een gratis cursus voor! Net als voor bijvoorbeeld Google Ads, Analytics en Marketing Platform. Ideaal dus om je (online) carrière een kick-start te geven…


Wil je op een andere manier je tijd nuttig besteden? Check dan onze bijbanen bij jou in de buurt en solliciteer!