Hoe maak je je zomervakantie leuk én productief?

16 juli 2021 Leestijd: 2 minuten

Heerlijk: de zomervakantie is aangebroken! Tijd om te … Ja, om te wat eigenlijk? Weet je niet zo goed hoe je al deze vrije uren moet invullen? En heb je geen zin om je hele vakantie op de bank te liggen niksen? Heel begrijpelijk, daarom hebben wij een overzicht gemaakt met activiteiten om je zomervakantie super productief te maken! Waar wacht je nog op? Let’s go!

Susa Lowres Webshoot 97

Telefoon in je broekzak

En stroop je mouwen op. Met vrijwilligerswerk besteed je je vakantie pas echt productief. Je doet hierbij wat voor een ander, in plaats van jezelf. Geef hulp aan organisaties als de Voedselbank met voedselpakketten inpakken of bij Vluchtelingenwerk door ondersteuning bij inburgering. Vrijwilligersorganisaties hebben jouw hulp harder nodig dan je denkt. Want ja, alle kleine beetjes helpen: ook die van jou!

Ga voor die summer fitness

Niet lullen maar …? Sporten! Stop met dromen over een fittere zomer en ga echt aan de slag. Jij bent baas over jouw (summer) body en hoe die eruit ziet. Als je 2 á 3 keer per week één vrij uurtje opoffert om te sporten, zul je merken dat je fysiek én mentaal een stuk fitter wordt! Oh en, dan lig je ook een stuk relaxter op het strand in je bikini of zwembroek.

Scoor punten bij je vrienden

“Dos cervezas por favor.” Hoe leuk is het als je op vakantie je drankjes in de lokale taal kan bestellen? Ga een taalcursus doen voor het land waar jij naartoe gaat, of naartoe zou willen. Dan kun je meteen je skills showen als je er bent én heb je iets productiefs gedaan 😉. Ook als je thuis blijft, is een taalcursus zeker aan te raden. Je weet maar nooit wanneer het super handig is als je een extra taal spreekt. Misschien wel voor een bijbaan, romantische date of toekomstige ontdekkingsreis?

Last but not least

Wat is fijner dan je zomervakantie productief invullen én tegelijk geld verdienen? Er zijn zelf speciale bijbanen voor de zomervakantie. Een ideale invulling voor jouw vakantie! Kies een vakantiebaan die bij jou past. Van thuishulp tot klantenservice, wij hebben ze allemaal. Neem snel een kijkje bij al onze (vakantie)banen!