Dit kun je samen met je vriend(en) doen met € 100,-!

8 september 2021 Leestijd: 2 minuten

Heb jij al maten aangemeld voor de Vrienden Voordeelweken? Lekker bezig! Jullie krijgen straks (als je vriend gaat starten met werken) allebei € 50,- netto op jullie bankrekening. Dan denk je misschien: chill, da's weer een week thuisbezorgd of een stevig aantal Gin Tonics. Maar wacht! Jullie kunnen veel meer dan dat! Bundel je krachten maak met de volgende tips samen een spektakel van die €100,-.

Amsterdam

1) Na inspanning komt ontspanning

Voor de Vrienden Voordeelweken heb jij je flink ingezet om je vrienden op te trommelen, vervolgens aan te melden en te supporten bij de sollicitatie. Om jezelf en je vriend te belonen voor deze inspanning, kunnen jullie wel een relax dagje gebruiken. Ga bijvoorbeeld naar de bioscoop, de sauna, een museum, het strand of neem een ontspannende massage. Zo komen jullie gegarandeerd tot rust, lekker toch?!

2) Ga een dagje/nachtje weg

Met €100 kun je meer doen dan je denkt: zoals een overnachting in een hotel of Airbnb in een leuke stad. Organiseer samen met je vriend een mini-citytrip en ontdek de mooiste steden van Nederland. Reis bijvoorbeeld naar de andere kant van het land, bezoek een grote stad om de hoek of ga de natuur in. De keuze is reuze! Je bent even van huis, je leert je vriend nóg beter kennen én je ontdekt wat ons kleine kikkerlandje allemaal te bieden heeft. Wat wil je nog meer?

3) Niet zo'n standaard dagje uit

Heb je de standaard dagjes uit naar een pretpark, klimbos of midgetgolfbaan wel een keer gezien? Denk dan eens aan een van deze niet zo standaard uitjes en maak je dagje uit het geld waard!

 

- Laat je creativiteit gaan tijdens een cursus graffiti;
- Ontneem je stress met koeien knuffelen;
- Leer tatoeëren als een pro;
- Word de baas over je auto met een antislipcursus;
- Of bekijk de andere speciale uitjes.

4) Wil je meer dan 100 euro?

Heb jij plannen die meer dan 100 euro vragen? Geen probleem! Je kunt namelijk onbeperkt vrienden aandragen tijdens de Vrienden Voordeelweken. Dat betekent: onbeperkt 50 euro’s! Oftewel, ka-ching! Meld snel al je vrienden aan op de Vrienden Voordeelweken pagina en laat je vrienden in jouw voordeel werken. JOB = JOB.